چه قدر تو خوبی دستت درد نکنهنقل قول:
western جان زود اقدام کن واقعا حیفه چه آدمایی پیدا میشن
Printable View
چه قدر تو خوبی دستت درد نکنهنقل قول:
western جان زود اقدام کن واقعا حیفه چه آدمایی پیدا میشن
aeed عزیز باورم نمی شه بخاطر من عضو شدید!خیلی خیلی متشکرم ببینم چکار می تونم بکنم...
westernعزیز من به خاطر عروسی یکی از بچه های فامیل آخر داستان رو امروز خوندم قشنگ بود ولی همون طور که rsz1368گفته شیطان کیست بهتر بود
اینکه داستانات به خوبی و خوشی تموم میشن شاید خوشحال کننده باشه ولی هیچ وقت هیچی کامل نیست همیشه یه چیزی کمه این باعث میشه داستانت غیرواقعی بشه
یه سوال دیگه در مورد پیوند کبد و جزئیات مربوط به اون که تو داستانت نوشتی مطمئنی ؟ من فکر نمیکردم امکان این نوع پیوند یعنی از دهنده زنده ممکن باشه حالا جدا از خطرش
بله من مطمعنم.راستش بخاطر این کتاب از یک دکتر کتاب پونصد صفحه ای در مورد عمل جراحی کبد خریدم وخوندم
حتی هذینه رو هم از اینترنت پیدا کردم همونطور که نوشتم(و از این موضوع استفاده کردم)این عمل خیلی خطرناکیه
و فداکاری عظیمی می خواد...
از توضیح و دقتی که تو کار داری ممنون، به امید موفقیت و رشد بیشترتنقل قول:
دوست عزیز داستانت را خوندم خیلی خوب بود ولی شیطان کیست خیلی بهتر بود
ولی خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه که گذاشتیش این رمان را
سلام وسترن عزيز.
دليل عضويت من هم در اين انجمن شما بودي:x
قسمتي از داستان شيطان كيست؟ از طريق ايميل به دستم رسيد از اونجايي كه به زودي براي مدتي دسترسي به اينترنت ندارم به دنبال بقيه داستان توي نت گشتم و اينجا رو پيدا كردم، البته قسمتهايي از داستان چندجاي ديگه هم بود!!!
دوست عزيزم، صميمانه توصيه ميكنم داستان رو به فورمت Pdf توي اينترنت قرار بده (دلم نمياد بگم نذار) چون اينطوري احتمال اينكه مورد سوء استفاده قرار بگيره خيلي بيشتره!
در مورد چاپ متأسفانه بايد بگم تا اونجايي كه من ميدونم احتمال اينكه داستان «شيطان كيست؟» بتونه از وزارت ارشاد مجوز بگيره حداكثر 30% كه اگه بشه احتمالا به قدري بايد سانسور بشه كه خودتم از چاپ داستانت منصرف بشي!!! (ميدونم كه حتي گفتنشم بي رحمي بود)
در مورد باقي داستانهات، در رابطه با مجوز من هنوز نرسيدم كه بخونم، ولي در مورد چاپ بايد اول از همه بايد يه ناشر پيدا كني كه تمايلي به چاپ داستانت داشته باشه! (موضوع فقط محتواي داستان نيست) معمولا ناشر ها به ميزان سودهي و البته كم دردسر بودن كار، نگاه ميكنند و روشهاي مختلفي هم براي بستن قرارداد با مؤلف دارند.
براي پيدا كردن ناشر ميتوني خيلي راحت از طريق وزارت ارشاد ليست ناشران محل سكونتت رو پيدا كني، ميگم از شهر خودتون باشه چون مسلما تماس با اون ناشر برات راحتتره!
اگر دوست داشتي من ميتونم توي تهران با يكي دو ناشر صحبت كنم يا هماهنگ كنم تا خودت صحبت كني، ولي بايد شرايط خودت رو هم بدونم! (مثلاً ميخواي به چه صورت با ناشر كار كني؟)
==============
موفق باشي.
وسترن عزیز اگر این طوری که این دوستان میگن زودتر یه کاری واسه رمانت بکن وگر نه خیلی بد میشه
موفق میشی عزیزم
شاید خیلی شاعرانه باشه وبرام بخندید اما دیگه به فکر چاپ کتابهام نیستم من اونها رو نوشتم و لذت بردم
برای چاپشون تلاش کردم تا به دست بقیه ی دخترها برسه و مثل دخترهای اطرافم لذت ببرند اما نشد پس
به فکرم زد بذارم اینترنت تا لااقل در دسترس عده ی بیشتری قرار بگیره و حالا دیگه برام مهم نیست سرشون
چی میاد چون همونطور که دوست عزیز گفتند اگر شیطان کیست چاپ بشه ویرانش می کنند ومن حاضر نیستم
حتی یک سطرش رو هم پاک کنند رانده شدگان رو هم به خدا هدیه کرده ام تا خدا هر طور دوست داره عمل کنه
از شماها ممنونم که به فکرم هستید من از اولش می دونستم اگه کتابهام رو بذارم اینترنت می دزدند اما به خودم
گفتم تا کی نگه دارم؟اینطوری که کسی نمی خونه و گذاشتم حالا کاری نمی تونم بکنم برای چاپ هم امکانات
ندارم نه امکان پی گیری برای پیدا کردن ناشر و ویرایشگر نه امکانات مالی!پس چرا بی خودی دست وپا بزنم؟
Western jan salam,mamnoon az roman sheytan kist? in roman vaghean jalebe,man in roman ro dar e-meilhaye groohe taraneha mikhoonam, albate azashoon porside boodam ke nevisande in roman kist,vali modeereeyate taraneha ham nemidoonest,mishe beporsam ke in dastan ro dar koodoom site gozashtid, va mishe beporsam ke esme vagheeye shoma chi hast,va doost daram 1bar dige ham begam,'
:10:IN ROMAN FOGHOLADAS