والا من این بازی رو یه روزه تموم کردم ( همین هفته ی پیش ) این قسمت رو هم خیلی سریع رد کردم و جزیاتش خوب یادم نیستنقل قول:
یه عکس داری از اون تیکه بدی تا بهتر بتونم توضیح بدم ؟
درضمن ، با چه درجه ای داری بازی رو تموم میکنی ؟
Printable View
والا من این بازی رو یه روزه تموم کردم ( همین هفته ی پیش ) این قسمت رو هم خیلی سریع رد کردم و جزیاتش خوب یادم نیستنقل قول:
یه عکس داری از اون تیکه بدی تا بهتر بتونم توضیح بدم ؟
درضمن ، با چه درجه ای داری بازی رو تموم میکنی ؟
از کنار زنجیر بپر :31:نقل قول:
یعنی وقتی پریدی یکم راهتو کج کن ! گردی به اون بزرگی یه جاش بپر خوب :31:
خیلی راحته من که همون بار اوّل رد کردم !
عزیز شما باید وقتی که زنجیره هنوز داره میره به اون طرف بپری اینطوری نمیخوری به زنجیر.:27::27:نقل قول:
:10::10:
نقل قول:
مرسی از همه :10::10:- خیلی راحت بود (البته چو حل شد:20: )..نمی دونم چرا الکی اونجا گیر کرده بودم ..بد جوری رو اعصاب رفته بود ..
**
من اون زمین لرزه اطلس هم از تایتان گرفتم ...الان یه جا اومدم که 2 تا مجسمه داره و ب وسط اش یه دسته است که میکشی دور مجسمه یه پره های می چرخن..و بعد بسته میشه ..یه نرده بان هم هست که بالاش یه جا واسه اهسنه کردن زمان داره و یه دستگیره که دسته نداره ..اون طرف هم یه دونه ازو شیپور ها است که نسخه یک بود هست ..با 2 تا در بسته که کلید می خواد ..
اینجا رو چه شکلی باید رد کنم ؟
..اها راستی یه کلید از اونایی که باید رو ش واستی هم کنار مجسمه هست که وقتی میری روش ..هوا از زمین میزنه ...
تا جایی که یادمه :
منظورتو متوجّه شدم همون جایی هستی که یکی دو تا غول میاد می کشیشون یه طرف هم از 3 تا لوله آتیش می زنه دیگه ؟
فکر کنم باید بری روی مجسّمه سمت چپیه بعد بپری به سمت چپ و بال هاتو باز کنی اون بالا یه در هست اون درو باز کنی و بری یه سری کار ها بکنی .
با اینجا زیاد سر و کار داری برای همین ممکنه اشتباه راهنمایی کرده باشم ! ( 90 درصد درسته !!!! )
در مورد اون دستگیره و اون زمان نگه دار :
فکر کنم یه جا اشتباه کردی اون دستگیره رو اونجایی که تیغ ها از توی زمین در میاد باید برش می داشتی البتّه بازم فکر کنم !
ولی اگه دستگیره رو پیدا کردی بزنش تو جاش بعد بچرخونش بعد هم زمانو نگه دار اون پایین آتیشا شعلش کم می شه بعد راهتو برو و مترجمو اینا ! من سر همون مترجم تو وری هارد گیر کردم خیلی سخته !
سلام به همه ی دوستان.این تاپیک رو بخونید تو بهتر اجراشدن بازی کمکتون میکنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353140
سلام..
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...
(( الان رسیدم به اونجایی که مقابل یه پرنده بزرگ واستادم و بعد از این که اون شیپور رو به صدا در اوردم پرنده آزاد میشه و میره. ...
حالا نمیدونم باید چیکار کنم تو این قسمت روی زمین یه دریچه هست که هیچ جور نمیشه رفت روش. با دو تا نردبون شکسته که رو یکیشون یه مجسمه است که زمان رو نگه میداره و روبروش یه اهرم هست... رو نردبونه بعدی یه در هست که وقتی واردش شدی دو تا زنجیر و یه پنجره که از توش نور در میاد رو نشون میده.))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
شما هی به اونا ضربه بزن تا وقتی که موقعیتی گیر میاری بهشون تیر بزن یا ضربه تا خسته بشن بعد وقتی رفتن اون یکی داره از آینه خارج میشه زمان کند کن و برو سراغ آینه اونو بشکن البته وقتی خواهر داخل آینه گیر کرده )باید بری...نقل قول:
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم