مصطفی خان خیلی زحمت میکشید ما رو شرمنده میکنید .مطالبتون پر بار و قابل تاءمله . از وقتی گوشیم حک نشد دچار یاءس فلسفی شدم نمیدونم زندگی رو چگونه ادامه بدم....:41:نقل قول:
به هر حال ما آرزوی موفقیت شما رو داریم:20:
Printable View
مصطفی خان خیلی زحمت میکشید ما رو شرمنده میکنید .مطالبتون پر بار و قابل تاءمله . از وقتی گوشیم حک نشد دچار یاءس فلسفی شدم نمیدونم زندگی رو چگونه ادامه بدم....:41:نقل قول:
به هر حال ما آرزوی موفقیت شما رو داریم:20:
پوسته يا قالب گرافيکي Theme
شما با استفاده از تم هاي مختلف مي توانيد ظاهر سيستم عامل گوشي خود را تغيير دهيد که اين تغيير شامل تغيير صفحه ي پيش زمينه (Background) انواع آيکون ها و تغيير رنگ منوها و يا حتي سه بعدي شدن آن ها و غيره ... مي شود ، استفاده از تم ها باعث افزايش جذابيت گوشي مي شود و اين قابليت را به شما مي دهد تا رنگ ها و فونت ها و يا عکس هاي مورد علاقه ي خود را در گوشي خود ببينيد
قالب Scheme
اين قابليت همانند قابليت (Theme) تم مي باشد با اين تفاوت که فقط رنگ هاي منوي گوشي شما را عوض مي کند . :46:
سلام مهدی جوون...ممنونم از لطف همیشگیت...دوستان راضی باشن..منم لذت می برم:20:نقل قول:
شاد باشید:20: :10:
خوب سلام و عرض ادب خدمت همه ي دوستان عزيزم..
دوباره فرصتي بهم دست داد تا کمي وقتتون رو بگيرم
امروز موضوع بحث ال سي دي ها مي باشد
اصلا ال سي دي مخفف چه کلماتي مي شه..و انواع تکنولوزي هاي ال سي دي...
lcd مخفف عباراتهاي liquid crystal display مي باشد.lcd يا همان صفحه ي نمايشگر از 4 لايه اصليه تلق نور..کريستال مايع خطوط افقي و عمودي و در نهايت صفحه ي منعکس کننده و يا اصطلاحا reflective تشکيل شده است
lcd ها با تکنولوزي هاي مختلفي در بازار موجود مي باشند...اما صفحه نمايشگري که هم من و هم شما در حال حاضر در بيشتر گوشي ها و ريويو ها مشاهده مي کنيم از نوع TFT مي باشد
فرضا همين گوشيه خودم دبليو 810 و البته تقريبا اکثر گوشيهاي جديد از اين تکنولوزي در صفحه نمايش هاشون استفاده مي کنند
تکنولوزي هاي ديگه ايي همچون STN و TFD و ... نيز داريم که به مرور به تک تک اينها مي پردازم.فرضا يک تکنولوزي جديدي داره کم کم رو بورس مياد که ازش به عنوان نسل اينده ي lcd ها ياد مي شه..
پس با من همراه باشيد در پست هاي بعد
شاد باشيد
ممنون به خاطر تاپیک خیلی خوبت
استیکی شد...
مرسی دوست عزیزم...ممنون از زحمتاتنقل قول:
شاد باشی همیشه:20:
salam azize man.akhey.
ye meghdsar az matalebeto khundam ke zahmat keshidio inja gozashti baghiasham mikhunam.jaleb budano kheiliam mofid.azat mamnunam be khatere zahamatet.va
movafagh bashi:11:
(melikaaaa)
سلام حضور پر افتخار شما را در اين تاپيك و نوشتن اولين پستتان را به فال نيك گرفته و براي شما ارزوي موفقيت مي كنم.نقل قول:
مديريت ارشد خوش آمد گويي كلوپ w810
faghat lotf konid az in be bad farsi benevisid
ممنون از شما
آقا مصطفي تبريك:10: . كلنگ اومد يه ميخ زد تو تاپيكت. جاييت كه نخورد ؟ موفق باشي و هميشه در اوج...نقل قول:
سلام عزیزم...مرسی:10: :11: سلامت باشی...ممنون نظر دادی:40:نقل قول:
مهدی جان این یکی پارتی داشته انگلیسی نوشته..سخت نگیر:46:نقل قول:
مرسی....این همکار از دوستان بسیار خوبیه...اینجوری نگو:46: ...حالا بین خودمون باشه...داشت می خورد..جا خالی دادم:31: ...تو هم همین طورنقل قول:
بریم سراغ ادامه ی مطالبمون
مي خواستم امروز کمي از lcd هاي مدرن براتون صحبت کنم...ديدم قبلش بد نيست کمي هم از قديمي تر ها بگم
حتما خاطرتون هست...گوشي ها تا چند سال پيش...صفحه نمايش هايي داشتند که تنها توانايي نمايش حروف و اعداد رو داشتن..نمي دونم اين نوع صفحه نمايش اسم مختصر داره يا نه...اما اسم کامل اين نوع صفحه نمايش ها alphanumeric display هست..اين نوع از صفحه نمايش ها توانايي نمايش تصاوير گرافيکي رو ندارند
اما بريم سراغ تکنولوزي هاي STN و TFD
ابتدا تی اف دی شروع مي کنم...مخفف عبارت Thin Film Diodeمي باشد ....خاطره هست جايي گفته بود اين تکنولوزي رو بيشتر برند سامسونگ استفاده کرده و مي کنه...در حالي که اتفاقا سامسونگ تا جايي که من مي دونم از اين تکنولوزي به نسبت تکنولوزي هايي همچون TFTو تکنولوزي ديگري بنام UFB استفاده کرده کمتر استفاده کرده....
این تکنولوزی هم...مانند تکنولوزی TFT کیفیت بالای تصویر و همین طور سرعت بالا و مناسب بازخوانی تصاویر رو در پی داره.....ضمن اینکه هزینه و مصرف انرزی پایین هم از مزیت های دیگه این تکنولوزی محسوب می شه
شاد باشید:20: