صبانت دیشب سوتی بزرگی داد یکی از دوستان من تا ساعت 6/30 داشت با شبانه دانلود میکرد.نقل قول:
Printable View
صبانت دیشب سوتی بزرگی داد یکی از دوستان من تا ساعت 6/30 داشت با شبانه دانلود میکرد.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما جواب این یک سوال بنده را بدید جواب سوالهای بعدیم پیشکش ...
من سرویس آرت 1 دارم و ماهانه مبلغ حدود 29 تومن میپردازم ولی این برج برام زدن 46 تومن ...با نمایندگی هم که تماس گرفتم میگن که مرداد ماه شما پنج گیگ اضافه مصرف کردی ..و اون روی مبلغتون اضافه شده
حالا سوال من اینجاست یادم هست اوایل که سرویس از شاتل گرفته بودم یکبار ترافیک من از حد نصاب بیشتر شده بود فورا اکانت منو غیر فعال کردند و حتی نمیذاشتند یک کیلو بایت اضافه مصرف کنم ولی حالا براحتی دروغ میگن و فرمودند که همچین چیزی نیست و ما حتی تا یک و نیم برابر ترافیک هم که مصرف کنید سرویس شما را قطع نمیکنیم و شما بیشتر مصرف داشتید ...این درحالیکه حتی ترافیک ماهیانه من به ده گیگ هم نمیرسه ولی حالا چطور 5 گیگ اضافه شده خدا عالمه ..شما اسم این را چی میزارید ؟؟
لطفا پاسخ بدید ...
جناب شاتل سوال اول چرا شاتل قیمت اینترنت را کاهش نمی دهد؟نقل قول:
مگر قرار نشد شرکتهایی با شرط این که به مشتریان خود تخفیف بدهند از 20 درصد تخفیف پهنای باند استفاده کنند
چرا شاتل خودش .کاربرانش را از این تخفیف هلو محروم می کنه؟:5:
سوال دوم دانلود شبانه رایگان برای سرویسهای رایگان انشالله کی برداشته می شود خیالمان راحت بشود
چون حتی در نیمه شب دانلود که نمی شود کرد بی رودربایستی حتی وبگردی هم نمی شود کرد.
لاقل دانلود شبانه رایگان را بردارید که اگر یه موقع هوس وبگردی کردیم نصف شب بتونیم.:27:
سوال سوم ضریب اشتراک تو شاتل چند هست؟
معلوم که که خیلی ضریب اشتراک رفته بالا که پینگ اینقدر بالا رفته.
حقیقت را بگید.
من قم هستم و صبا برای من مشکلی نداره البته شاید اصلا توی قم مشکلی نداشته باشه!نقل قول:
چون اکثرا شاتل شبا اذیتم می کرد یه سری روش ها رو یاد گرفتم و برای شما هم میگم:
1- از سرور های پرسرعت دانلود کنید!
2-چند فایل همزمان با سرور های مختلف برای دانلود بزارید.
3-توی شاتل برای ip هاش یه رنج خاصی سرعت بالایی داشت !
حالا اگه شما بعضی وقتا سرعتتون بالاست ببینید کدام قسمت از ip ها مشابه هستن! و اینقدر کانکت و دیسکانکت کنید تا بهمون ip های باسرعت برسید.
4- بعضی وقتا استفاده از وی پی n روی سرعت تاثیر زیادی داره!
5-اگر لحظات اول دانلود سرعتتون خیلی بالاست ولی بعد یه دقیقه خیلی میاد پایین از نرم افزار Advanced Dialer که توی تاپیک صبا معرفی شده استفاده کنید و تنظیم کنید که مثلا یه دقیقه یه بار کانکت و دیسکانکت بشه!
که اینجوری شاید بتونید 2 یا 3 برابر دانلود کنید!
روش های 1و2 و5 بیشترین تاثیر رو داره!
موفق باشی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخرشو دراوردن.من لااقل میخوام تو یوتوب بدون مشکل ویدیو ببینم.یعنی چی آخه؟
به جان خودم.الان یه فایل 5 مگ(یه کم از 5 کمتر) رو در 21 دقیقه و 30 ثانیه دانلود کردم!
دوستانی که اینترنت 2 مگی از شاتل میگیرن :
آیا شبانه اشون هنوز هم رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا یکی جواب بده .
دوستان مشهدی من امروز افت سرعت شدید دارم واسه شما هم همینطوره؟
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه کش DNS رو پاک کن!
بحث تعصب نیست برادر مننقل قول:
حساب کتاب داره اینها
حرفتو مستند بگو من جوابت رو بدم
اوکی؟
سلامنقل قول:
من هم امیدوارم حظورم فعال باشه البته اگه مدیریت اجازه بده پیام ها درجا برسه دست دوستان
درباره تورنت تو هر شهری بحث فرق میکنه نمیشه اینطوری بهش جواب داد - برنامه های مختلف سرعت های متفاوتی رو نشون میده که نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد - بحث تورنت رو میزارم کنار چون خیلی خارج از بحث میشه
سوال دوم هم که مشکلش کلا حل شده
ترافیک آرت ها نا محدود شده و دیگه بحث ۱/۵ برابر نیست
از این به بعد من میشم مدافع و شما انتقاد کنین تا جواب بدم
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
این عدد ۱۸ گیگ رو نیمیدونم از کجا آوردینقل قول:
اصلا صحبت این نیست
من یوزر دارم در روز ۲۰ تا میکشه اما کاری به کارش نداریم
واضح بگو عدد ۱۸ رو چطور محاسبه کردی؟
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
بستگی به شرایط فنی مرکز مخابراتی شما دارهنقل قول:
من اینجا ۱۱ تا مرکز دارم سرعت شبها تو هر مرکز فرق میکنه
در مورد سرعت شبها اطلاعات بده ببینم چطوره؟
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
من گفتم با هم بحث میکنیم و به نتیجه میرسیمنقل قول:
شما هم سعی کن تو یه محیط گروهی خیلی بد بین نباشی
تو منو نمیشناسی و من هم تورو نمیشناسم
تا جایی که توان داشته باشم واضح جواب میدم
ببین دوست من قبلا قانون آرت اینطور بود که یه میزان مشخص میداد تا استفاده کنینقل قول:
چند ماه پیش قانون عوض شد و اجازه دادند تا ۱/۵ برابر ترافیک مجاز استفاده کنی و قطع نشی البته اون میزان بیش از ۱۲ گیگ رو تو فاکتور بعدی باید پرداخت میکردی
الان هم که کلا نامحدود شده رفته پی کارش دیگه گیگ و این حرفا نداره
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
یک مگ و دو مگ اکو رایگانه تا آخر پاییز اما سرویسهای آفیش شبانه رایگان ندارهنقل قول: