خیر............نقل قول:
Printable View
خیر............نقل قول:
ممنون بابت راهنماییتوننقل قول:
اگه یه ماه 5 مگ بخرم و دان استریم رو مثلا ببرن رو 5 مگ بعد از اون اگه 2 مگ بخرم تو ساعات رایگان سرعت اسمی میشه یا همون 5 مگه؟نقل قول:
اینکه یک ماه سرعت بالا بخری بعدش بیای 2 مگ هیچ تضمینی نیست که سرعتت بالا بمونه شما مستقیما سرعت 2 مگ بخرید برا دان استرم هم باید زنگ بزنید الان تو طرح بهاری که هستیم سرعت رو 2 برابر اسمی میبندن ناگفته نمونه من طرح پاییزه هستم اون موقع در ابتدا 2 مگ اسمی بود بعدش تا 10 مگ برام بستننقل قول:
من الان نتم قطع شده، با ایرانسل اومدم، کسه دیگه هم مشکل داره؟
اینترنت کلا نابوده 5دقیقه وصله 5ساعت قطع چند روزه همین برنامست یه روز هم یکسر چراغش قرمز بود و ipنمیگرفت
حالا حالاها احتمالا این وضع باشه چون پشتیبانی ضحی و پاس ماناماد یکی شدن و کلا رفتن یه جای دیگه فعلا اوضاع خرابه
منم نت مخابراتم قطع شد IP میگیره ولی سند و رسیوی نداره فقط هم پاتراک باز میشه الان با پارس انلاین اومدم
یک سال منتظر جشنواره E3 میشیم حالا که امشب بود نت باید قطع بشه :n21:
بستگی به گروهت داره باید تست کنی اما به احتمال زیاد اسمی نشه چون الان دیگه فکر نکنم کسی باشه که شبانه اسمی بشهنقل قول:
سلام. بچه ها تو اهواز کدام شرکت ها روی فیبرنوری اینترنت میدن؟
الله اکبر از لگ و تایم اوت ! سرور خارجی که اصلا هیچ ولی داخلی هم دیگه لگ افتاده ! بازی آنلاین تعطیل ! درست کنین مشکل تایم اوت رو بابا ... :n21::n21::n21::n21::n34::n34::n34::n34::n15::n15: :n15::n15::42::42::42::42::47::47::47::47::V9::V9: :V9::V9:
آسیاشت ( آسیاتک ) :n41:نقل قول: