سلام دوستان
یکی از دوستان من شاتل گرفته و امروز چراغ مودمش ثابت شده
الان یوزرنیم و پسورد برای اتصال همون شماره اشتراک و رمز عبوره؟
Printable View
سلام دوستان
یکی از دوستان من شاتل گرفته و امروز چراغ مودمش ثابت شده
الان یوزرنیم و پسورد برای اتصال همون شماره اشتراک و رمز عبوره؟
سلامنقل قول:
- چرا اسم سرویسهای آرت رو گذاشتین نامحدود در حالیکه محدود به 18 گیگه بعد یه قانون هم گذاشتین تنگش که توجیحش کنید ؟! از همون اول بگید محدوده تا ملت نرن سرکار :13:
- هیچ کنترلی روی پرتهاتون خصوصا شهرستانها هست ؟! درسته که به قول خودتون سرویس شرینگ هست! اما معلوم نیست چندتا یوزر روی یه پورت میزارن که کیفیت سرویس به ... میره ! :13:
سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 2 mb آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟نقل قول:
شما از چه سایتی با سرعت 90 تا 100 دانلود می کنید؟! منم با همین سرویس بیشتر از 40-50 سرعتم نمیشه اونم با لینک مستقیم رپیدشیر. تورنت که دیگه هیچی...نقل قول:
بله چند ماه پيش همه آرت ها روي 1 مگ بسته شدن و اون زمان، زمانِ رويايي بود براي همه ي آرتي. واي چه حالي ميداد. :8:نقل قول:
نقل قول:
از همه سایت ها
دان استریم شما رو روی چند بستن؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان عزیز خواهشا توجه فرمایید :نقل قول:
این عزیزی که ادعا کردند نمایندگی شاتل رو دارند ( راست یا دروغش رو کار ندارم ) ، فقط یه کارمند ساده ی شاتل هستن . هیچگونه کاری هم از دستشون برای حل مشکلات شما عزیزان بر نمیاد .
ماشالله بعضی از دوستان چنان سئوال میپرسن که انگار با مالک شرکت شاتل در ارتباط هستن .
مطمئن باشید ایشون هم مثل یکی از اپراتور های شاتل که جمله های معروفه :
تامل بفرمایید !
مرکز مخابرات مشکل دارد !
من مشکلی نمیبینم !!!
و ....
رو کپی و Paste میکنن ، هستن و تفاوت چندانی با دیگر اپراتور های عزیز شاتل ندارن .
( یعنی : دوستان عزیز فکر نکنید که یکی از مسئولین شاتل در اینجاست و به مشکلاتتون رسیدگی میکنه . ایشون فقط میتونن بهتون بگن : تامل بفرمایید !!! و یا ما سرعت ها رو محدود نکردیم . اگر هم خیلی دلشون براتون بسوزه و کمی هم وقت داشته باشن بهتون میگن : در ساعات رایگان از سایتهای اپرا و موزیلا دانلود بفرمایید :31: )
نه عزیز من 128 رو روی همون128 یا فوقش رو 512 میزارن!نقل قول:
البته دیگه فکر نمیکنم رو 512 باشه!(اگر هم باشه شب برات جبران میکنن!:46:)
فقط صبا شبانه ی همه رو گذاشته روی 2مگ!
فقط اگه 512 بگیری که باید 19 تومن بدی و با بهترین سرعت تا صبح 1200 مگ دانلود میکنی!(تازه اگه مشکل نداشته باشه!)
اگر هم که 2مگ بگیری یهو دیدی مثل من به بهانه ی دانلود بالا و قانون احمقانه ی fair policy (شیوه ی جدید دزدی!) بین دوره سرویست قطع کنن!
تازه اونموقع است که شما با این موجودات آشنا میشی!:2:
البته شما حق داری. تا الان صبانت بودی فکر میکنی همه شرکت ها مثل صبا هستند!
منی که از شاتل رفتم صبا میفهمم صبا چه ارزشی داره!:46:
راستی انصافا اینقدر سوال های واضح از این نماینده نپرسین!:27:
اینقدر سوال هاتون واضحه که ایشون رغبت نمیکنه جواب بده!:21:
قابل توجه دوستان:
من با صبا از پریشب ساعت 3 تا10 صبح امروز 20 گیگ دانلود رایگان داشتم!
خواستید عکس هم بزارم!
یوزرنیم کد کاربریه و پسورد شماره تلفنشونه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
پس واقعا شاتل مزخرفه! دانلود شبانه رايگان كه ديگه نبايد Fair policy بهش بخوره! اسمش روشه ديگه: دانلود رايگان، واقعا مسخره ا س كه روي دانلود شبانه هم اين قانون رو گذاشتن!
اگر اينجوري باشه پس شاتل هم بدرد نمي خوره. چون من مي خوام شاتل Eco 2 مگابيت بگيرم كه شبا بشينم يكسره دانلود كنم. حالا اگر بخواد گير بده كه فايده نداره. :2:
:18:نقل قول:
صبانت كه سرعت شبانه اش كم شده؟ چجوري تونستيد؟ به من هم ياد ميديد؟