برای بار سوم .!!!!!!!!!!! یکی جواب ما رو بده !!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
برای بار سوم .!!!!!!!!!!! یکی جواب ما رو بده !!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
چجوری منم رو این ها تنظیم کنم ؟ از کجا ؟:19::10:
برای خرید سرویس سرعت بالا ادا در میارن . حتی به من گفتن art2 به بعد رو حتی به دانشجو ها هم نمیدیم !!نقل قول:
برای بار سوم .!!!!!!!!!!! یکی جواب ما رو بده !!!!!!!!!!
هر جایی هستی اگه پهنای باند خودت رو بهت می دن همونجا بمون ! شاتل باید به زور پهنای باند خودت رو بگیری. ارزش نداره.
سلام
شب و روز همگی خوش
من یکی از نماینده های شاتل هستم - امروز فرصتی دست داد تا صفحات این تاپیک رو بخونم
اکثر مشکلاتی که عنوان شد دلایل خودش رو داره که میشه رو همش بحث کرد
به نظر من شاتل در حال حاظر داره یکی از بهترین سرویس ها رو ارائه میده و برای این حرفم هزاران دلیل دارم
این تایید من به خاطر نماینده بودن نیست من کلا از سرویسهای شاتل راضی هستم
دوستانی که براشون سوالی پیش اومده در مورد سرویها از امشب میتونن بپرسن و من بهشون جواب میدم
خیلی از سوال هایی که تا الان دیدم جوابهای ساده ای داشت - من منتظرم بپرسین
local area connectionکلیک راست کن بعد properties بعد TCP/ipv4 بعد properties بعد جای DNS رو خودت می بینی.نقل قول:
چجوری منم رو این ها تنظیم کنم ؟ از کجا ؟
من صبانت داشتم حالا چون شبانه اش خراب شده مي خوام بيام از شاتل سرويس Eco بگيرم.
ولي قبلش يك سوال داشتم:
سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 512 آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟
دوستانی که اینترنت 2 مگابیتی از شاتل میگیرن :
آیا در حال حاضر ( مهر ماه ) شبانه شون رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شهریور ماه اینترنت 2 مگابیتی از شاتل گرفتم ولی از اول مهر ، رفتم و اینترنتم رو به 128 تغییر دادم .
میخوام بدونم اگر شبانه این 2 مگابیتی ها هنوز رایگانه ، برم و دوباره به 2 مگ تغییر بدم .
دوست عزیزی که رفتید و نمایندگی شاتل رو گرفتید ( یا در نمایندگی شاتل کار میکنید ) خوب توجه کنید :نقل قول:
سلام
شب و روز همگی خوش
من یکی از نماینده های شاتل هستم - امروز فرصتی دست داد تا صفحات این تاپیک رو بخونم
اکثر مشکلاتی که عنوان شد دلایل خودش رو داره که میشه رو همش بحث کرد
به نظر من شاتل در حال حاظر داره یکی از بهترین سرویس ها رو ارائه میده و برای این حرفم هزاران دلیل دارم
این تایید من به خاطر نماینده بودن نیست من کلا از سرویسهای شاتل راضی هستم
دوستانی که براشون سوالی پیش اومده در مورد سرویها از امشب میتونن بپرسن و من بهشون جواب میدم
خیلی از سوال هایی که تا الان دیدم جوابهای ساده ای داشت - من منتظرم بپرسین
این شرکت شاتل توی دزدی از کاربرانش به حد اعلا رسیده ( به خدا رسیده ) . الان من از اول مهر تا الان ترافیک شبانه ای ندارم . زنگ هم که میزنم به پشتیبانی ، هیچ کسی جواب گو نیست
شما به آخرین کانکشن روز 8 مهر توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 گیگی از ترافیکم رو دزدیدن . دیشب هم همینطور . پریشب هم همینطور .
توی کم کردن سرعت کاربران هم که دیگه خدایی میکنن . اولین شرکتی که همچین کاری کرد ، همین شاشتل بود .
سعی کنید در زندگیتون تعصب چیزی رو نکشید چون تعصب یکی از بزرگترین عوامل عقب ماندگیست .
من سرویس ART1 دارم
یه مدت (چند ماه پیش) سرعت دانلودم حدود 120KB بود
میخواستم بدونم فقط برای من اینجوری شده بود, یا نه؟
سلام
سرویس من Art1 هست
سرعت دانلودم حدود 25 - 30 KB هست چه شب چه روز
میخواستم بدونم در سرویسهای Art3 و Art4 سرعت دانلود چقدره
چون میخواستم سرویسم رو تغییر بدم
لطفا راجع مدارک هم راهنمایی کنید, چون Art1 به بالا را به اشخاص حقیقی نمیدن
از طریق شرکتی , چیزی میشه اقدام کرد؟
یه چیز دیگه اون زمان که من این سرویس رو گرفتم (حدود 2 سال پیش) با اینکه درخواست 128 کردم و هزینه همین سرویس هم میدم ولی خود شاتل مثل اینکه سرعت دانلودم رو 192Kb ثبت کرده بود. کسی اطلاعی داره؟
مرسی
نقل قول:
امیدوارم فعالیت مستمری در این تاپیک داشته باشید و پیشاپیش از حضورتون در اینجا ممنون هستم.
من سرویس ART5 دارم و سرعت دانلودم حدود 90 تا 100 هست. در صورتیکه سرعت دانلودم از تورنت حدود 40 هست (معادل استاندارد سرویسم). چرا شاتل سرعت تورنت رو آورده پایین؟
این در حالی هستش که قبل از اینکه محدودیت حجمی برداشته بشه، سرعت دانلود از تورنت هم بالا بود.
سوال بعدی اینکه دوستانی که سرویس ART دارن، بعد از اینکه 1.5 برابر ترافیک حجمی سرویسشون رو استفاده میکنند، سرعت اینترنتشون به شدت کاهش پیدا میکنه و این رو خود پشتیبانی شاتل هم اذعان داره.
خوب این یه حرکت خیلی ناشایست و تبلیغ کذایی هستش.
اگر قراره به این صورت باشه، حتماً باید تو قسمت تعرفه سرویس های ART این مورد لحاظ بشه.