گیگی 5150 تومن هست ! بصرفه هست ؟! بجای دانلود یه فیلم میشه رفت DvD ارجینالش رو تهیه کرد !نقل قول:
ه نظر من اکو بگیرید با ترافیک اضافه خیلی با صرفه تره
Printable View
گیگی 5150 تومن هست ! بصرفه هست ؟! بجای دانلود یه فیلم میشه رفت DvD ارجینالش رو تهیه کرد !نقل قول:
ه نظر من اکو بگیرید با ترافیک اضافه خیلی با صرفه تره
منم می خوام برم ارت 4 بگیرم امیدوارم مثل اکو نوسان سرعت نداشته باشه پینگ بالا که اصلا قابل قبول نیست!:دی کلا دوستانی که ارت داشتن و دارن نظرشون چیه؟
سلام دوستان برا من یه مشکل پیش اومده...اینترنت پر سرعت استفاده میکنم مودمم به اینترنت وصل میشه(عکس کره زمین روشن میشه) ولی نمیتونم برم اینترنت ولی با لبتاپ داداشم وصل میشه فک کنم مشکل از تنظیمات کامپیوترم باشه چیکار کنم؟؟؟؟
یه سوال فنی !
راهی برای پایین آوردن و بهبود ping نیست ؟! یعنی همه چیز پینگ هم به ISP برمیگرده ؟!
از DNS های شاتل استفاده کنید که تاثیر خوبی دارن:46:نقل قول:
85.15.1.10
85.12.1.12
یه مدته شاتل برای من بدجوری قطعی داره، سرعت هم گهگاه پایین میاد.
اکو 128
الان اوضاع چطوره، از شاتل راضی هستن دوستان؟
يه جوري نوشتين كه آدم شك ميكنه شاتل باشين!نقل قول:
به هر حال اگه شاتل هستين مشكلتون رو با پشتيباني شاتل تلفن 23089 مطرح كنين خيلي سريع تر از اينجا نتيجه ميگيرين.
برای من روی همین DNS ها تنظیمه ولی پینگم هیچ وقت زیر 400 نمیاد، چی بشه برسه به 350 !نقل قول:
تایید میشه، منم اکو 512 دارم. البته با لینک غیر مستقیم و بدون دانلود منیجر یه کم بهتر از شما دانلود میکنم، حدودا در حد دایل آپ:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه سوالتو تو تاپیک راه اندازی adsl،خرید مودم، نصب مودم، رفع عیب مودم مطرح کنی بهتر بهت کمک میکنن.
اینم لینکش:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=244418&page=859