احتمال قوی برج 10 اعزام میشیدنقل قول:
Printable View
احتمال قوی برج 10 اعزام میشیدنقل قول:
10 روز مونده به اعزام از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنید.نقل قول:
واقعا متاسفم که تو ایران زندگی میکنیم ! فکرشو کنید گفتن عاقا از 21 مهر ما اضافه سنواتا رو بخشیدیدم بعد من رفتم رکن 1 پادگانمون میگن باید نامش بیاد :n08::n08::n08:درصورتی که تو خبرش نوشتم این امر، ابلاغ به حساب میاد و لازم الجراست ! :n08:
اخه بگو انسان ! اگه قرار به نامه اومدن بود که چرا تاریخ تعیین کردن !!!!! :n08:فقط سره نامش 1 ماه فک کنم باید منتظر بمونیم متاسفم واقعا :n08:
الانم مرخصی گرفتم برم ستاد نیرو ببینم اونجا چه سوژه خنده ای تحویل میدن بهم :n08::n08::n08: فکر شو بکن 23 ماه خدمت کردم :n08:
ممنون
کد سخا رو باید از پلیس+10 بگیرم؟
بعد اینکه لباس و شلوار سربازی رو خودم میتونم قبل اعزام تهیه کنم یا حتما لباس هایی که اونها میدن رو باید استفاده کنم؟
آخه فکر نکنم سایز مناسب من اونجا پیدا بشه :)
دوستان امروز از یکی شنیدم که نیروی انتظامی دیگه لیسانس نمیگیره سپاه هم همینطور و لیسانس به بالا رو همه رو توی ارتش دارن میندازن .خودم حدس میزنم چرت گفته چون همچین چیزی اصلا امکان نداره ..کسی اطلاعی در موردش نداره ؟
لباس بهت میدن بعد میای میری پیش این نظامی فروشا سایزتو درست میکنینقل قول:
شایعه است صد در صد!نقل قول:
توجه نکنید!
این طور باشه یعنی کلا نباید نیرو بگیره ناجا چون الان ماشااله همه لیسانس به بالا و تک پسر هستند:n02:
این کد سخا رو چطوری میده؟؟نقل قول:
کد سخا رو توی برگه سفید که از پلیس+10 میگیرید زدهنقل قول:
دوستان اگه کسی شغل ازاد داشته باشه و دفترچه نفرسته نخواد سربازی بره
در اینده چه مشکلاتی میتونه براش پیش بیاد یا مشکلات ایجاد کنن
با تشکر