:42::9:نقل قول:
:42:با با سه ،چهار صفحه س دوستان دارن درباره همین موضوع صحبت میکنن(بحث میکنند ،دعوا میکنن،بزبزن اصلا تو سر هم میزنن ) یکم دقت کنید:9:
:31:
:42::9:نقل قول:
:42:با با سه ،چهار صفحه س دوستان دارن درباره همین موضوع صحبت میکنن(بحث میکنند ،دعوا میکنن،بزبزن اصلا تو سر هم میزنن ) یکم دقت کنید:9:
:31:
پسر خوب سرعت خاموش روشن کردنو کی بهت گفته؟؟؟ وقتی قطعات یکیه چرا باید فرق داشته باشن؟؟؟نقل قول:
سرعت بیرون اومدن درایو خیلی مهمه ها :دی ببین این کنسول چه چرته داره وقت منو 12.5 صدم ثانیه تلف می کنه :دی
مطمئن نیستم اما به نظر نمیاد جاز باشه... باید پشت جاسپر زده باشه :نقل قول:
12,1A,5V... پسوند پیشوند هم داره یه کم نیازی نبود :دی کنارش تاریخ ساخت داره اونو بنویسین...
می تونین از اینجا بخرین :
nextgen.ir
فک کنم بفرستن مشهد... ولی بهتره خودتون برین مغازشون تو تهران...
بسیار عالی :دینقل قول:
ولمون کن باااااا!!! از نظر قطعات که دیگه همه دارن میگن !!! سی پی یو - جی پی یو - کوفت - مرگ - درد - مرض - زهرمار همشون توی جفتشون یکیه... باز میگه نشون داده بود از نظر قطعات قوی تره :دی
سبزه درش زودتر باز میشه ، سبزه سریع تر روشن میشه :دینقل قول:
تازه یه جا دیده بودم سبزه موتورش 8979879797979799 اسب بخاریه... حالا باید بگردم پیداش کنم :دی
معمولا وقتی دو تا چیز از هر نظر برابرن ، چیز کوچیک تر گرون تر میشه... اینم جریان ایکس باکس هاست...نقل قول:
پسر خوب هیچ فرقی ندارن!!!
اشتباه می کنین...نقل قول:
اسلیم ارزششو نداره... شما باید با کلی ضرر اینو بفروشین و اسلیم بخرین...
اسلیم هم یه درایو هست به اسم 9504 که گیر نمیاد و گیر بیاد هم 620 تومنه که کپی خور شده ، یه دونه هم هست به اسم 0225 که کپی خورش حدودای یه ماه دیگه میاد... که اونم هیچ کی نمی فروشه... و یه 0401 هم هست که نمی دونم قضیش چیه و توی بازار هم ندیدم ، و 0500 که هنوز هیچ خبری از کپی خورش نیست...
الان همه دارن واس الایت و آرکید سر و دست می شکنن!!!
عکس بزرگتر از این نبود بزاری:31:یه جوری عکس بگیر تا کلش معلوم بشهنقل قول:
از قسمت ته کابل( که می خوره به کنسول عکس بذار
پست اول این تایپیک رو بخونی بهتر کمکت میکنه
این عکس Jasper نیست. ولتاژ و آمپراژ Jasper اینه:نقل قول:
12V===12,1A,5V===1A
نقل قول:
حالا این مدلایی که گفتین چند هست...
من سبز شو می خوام....
آخه ...............خوبه...
از 350 یورو داره به بالا :نقل قول:
کد:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?usage=&isSearchRequest=true&editSearch=&lang=de&export=NO_EXPORT&sortOption.sortOrder=ASCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=16%2C17%2C18%2C19%2C20%2C21%2C22%2C23%2C24%2C25%2C44%2C26%2C27%2C28%2C29%2C30%2C31%2C198&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=&maxMileage=&fuels=&ambitCountry=&zipcode=
عکس از تاریخ تولید کنسول و درگاهی که کابل پاور میخوره به دستگاه بذارید.نقل قول:
ضمنا ً اسم کنسولتون چیه؟اگه جعبه دارید، میتونید اسمشو بخونید و البته بگید رنگ کنسولتون چه رنگیه؟دقیقا ً از چیزی که نباید عکس بذارین، گذاشتین!:46:
کنسولش که تابلو بود آرکیدهنقل قول:
کنسولش تابلو آرکید بود و از جایی که میبایست عکس میزاشت عکس گذاشته بود و جاسپر نبود :دی
:11:
حق با شماست.بی دقتی کردم:46: