الان وضع درست شده؟نقل قول:
برای دوستان دیگه هم همچین ایرادی هست؟
Printable View
الان وضع درست شده؟نقل قول:
برای دوستان دیگه هم همچین ایرادی هست؟
سلام دوست عزیز از این سوریسی که خریداری کردی راضی هستی ؟ سرعت و پینگ راضی کننده است برات ؟نقل قول:
سرعت دانلودت چقدره ؟ پینگ داخل و خارج چقدره ؟
سلام
از دوستان کسی جشنواره تابستانی مخابراتو خریده؟ 128 تا 10 مگ 2 گیابایت 7 تا 12 نصف بها 5000 تومن
سرعتش تا جایی که خط بکشه باز میشه؟
ضمنا الان من با سرویس 512 سرعتم تا 500 میرسه. عین قدیما بازم واسه همه سرویسا سرعت بازه؟
فکر نمیکنم سرعتش مشکلی داشته باشد ولی شما با همان پول میتوانید سرویسهای بهتری از شرکتهای دیگر بگیرید:نقل قول:
همارا سیستم: سرویس یکساله 50 گیگ با 250 گیگ شبانه 50 هزار تومان
صبانت: سرویس یکساله 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان 60 هزار تومان
شاتل: سرویس یکساله 60 گیگ 65900 تومان
فعلا که شبانه مشکلی نداره ولی مخابراته دیگه. ایراد نداشته باشه باید شک کنیم. ولی کلا حجم خوری دارن فک کنم . من هر روز نزدیک به یک گیگ از حجمم کم میشه.نقل قول:
البته چند روزیم هست که کلا قطعیم داره .
بله من راضی هستم . سرعت که بستگی به سرور داره مثلا الان از سرور اپارات امتحان کردم 900 کیلو الی 1 مگ سرعت داشت . پینگش هم الان از گوگل گرفتم 85 بود فکر کنم پینگ داخل هم زیر 20 هست . البته پینگ برای من مهم نیست .نقل قول:
ممنون دیدم اینارو فقط مشکلم با این دردسارای جمع آوریه تضمینی هم نیس برم شرکت دیگه وضعیتم بهتر بشهنقل قول:
از بین این جشنواره ها هم همارا خوبه به نظرم چون شبانش به دردم میخوره ولی نمیدونم سرعتش چجوریه! همارا روی این سرویسش استفاده منصفانه این چیزا یا شرایط خاصی نداره؟
ولی صبانت انگار سرعتش پایین میاد شبانه
اگه کسی از این سرویسا استفاده کرده تجربشو بگه
اگر از نظر پورت آزاد مشکلی در مرکز مخابراتیتان نباشد، قطع و وصل سرویستان 3-4 روز طول می کشد، فقط برای زودتر جمع آوری شدن، بعد از درخواست، به سایت 195 هم شکایت کنید که طول ندهند.نقل قول:
وضعیتتان بهتر نشود هم فکر نمیکنم بدتر شود چون این شرکتها از شرکتهای نسبتا با کیفیت هستند.
همارا چون شبانه اش نامحدود نیست فکر نمیکنم سرعت را محدود کند.
صبانت اگر مصرف رایگانتان بیشتر از 70 درصد کل مصرفتان شود سرعتش تا 128 کیلوبایت پایین می آید ولی درعوض در سال حدود 1000گیگ میتوانید دانلود کنید و ساعت رایگانش (از 4 تا 10 صبح) هم بهتر است.
اگر خواستید زودتر اقدام کنید چون همه این سرویسهای جشنواره تا آخر شهریور معتبر است.
سلام به همه همشهریای عزیز
من بیشتر از دو ساله شاتلی هستم و کلا هم eco128 استفاده کردم. سرعت بالا و قطعی کم مزیت و قیمت هنگفت رو به افزایشش مهمترین ایرادشه. به خاطر قیمت ها میخوام برم نامحدود که البته واضحه شاتل تو این زمینه مزخرفه به خاطر اون فیر یوز پالیسی کذاییش.
حالا دوستان راهنمایی کنن کدوم سرویس دهنده و کدوم سرویس مناسب منه؟ با این توضیح که حدود هفت هشت گیگ مصرف ماهانه خونه است و برای من که بیشتر وبگردی دارم سرعت مهمه. منطقه مخابراتی هم شهید باکری هستش.
۱)سرعت+۲)قیمت+۳)حجم
چخ دا ساغولوز راهنمالیزاگوره
سرویس یکساله 12 مگ 60 گیگ جشنواره میکس صبانت از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 60000 تومان(که با مالیات و رانژه 70850 تومان میشود)نقل قول:
تا آخر شهریور فرصت هست.
لیست نمایندگان در لینک زیر هست، بهتر است از شرکت الکاپرداز یا شرکت فناوران صبا بگیرید چون بقیه نماینده ها تا 15000 تومان هزینه نصب اجباری میگیرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جمع آوری سریع هم بعد از درخواست جمع آوری به سایت زیر شکایت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]