من الان گرفتم دارم و یکم میرم برا اموزشنقل قول:
اموزش تکمیلی بسیج هم ندارم
نمیدونم رو چه حسابی به شما گفته نداره
مدرکت چیه؟
من با کارشناسی دارم میرم
Printable View
من الان گرفتم دارم و یکم میرم برا اموزشنقل قول:
اموزش تکمیلی بسیج هم ندارم
نمیدونم رو چه حسابی به شما گفته نداره
مدرکت چیه؟
من با کارشناسی دارم میرم
نقل قول:درودنقل قول:
بچه ها اگه یه سرچ کوچیک هم میکردید به جواباتون میرسیدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای آخر سال 90 ، تا الانم شرایط اونجا تغییر زیادی نکرده ، حالا بازم اگه سوالی داشتید pm بدید بهتون بگم چون خودم همون موقع ها رفتم اونجا
موفق و پیروز باشید
اطلاعی در مورد حقوق های فعلی ندارم، اما تو آموزشی حقوقی واریز نمیشه. انتهای ماه اول از خدمت سر یگان یعنی انتهای ماه سوم از خدمتتون حقوق 3 ماه رو یکجا واریز می کنن. که البته مجموعا کمتر از حقوق واقعی 3 ماه هست. زمان ما (2 سال پیش و در ناجا) که اینجوری بود.نقل قول:
آقایون راسته میگن سپاه جدیدا برا پذیرش فقط با دوره تکمیلی میگیره ؟؟
سلام
دوستانآیا در مدت زمان یک ساله معرفی پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه، میتوان اقدام به گرفتن گواهینامه رانندگی کرد؟
یعنی کلآ منظورم اینکه دانشگاه تموم شده و مدت زمانی یک سال که فرصت داریم میتونیم بریم گواهینامه رانندگی بگیریم.
مرسی
سلام مجدد !
من از چند نفر پرسیدم در مورد اینکه چی باید ببریم روز اعزام ( 1 آبان ) چن نفر گفتن هیچی با خودت نبر چون لباس میدن بعدش باید برگردی شهر خودت و لباس هارو اندازه کنی بعدش دفعه دوم باید وسایل ببری !!!
چند نفر هم گفتن نه یه ساک و حوله یه سری وسایل شخصی ببر !!! :n15:
گیج شدم به حرف کی باید عمل کنم لطفا از دوستان اگه کسی اطلاعات دقیق داره بگه 1 آبان چیکار کنم ؟ دست خالی برم یا چیزی ببرم ؟ :eh:
سلام دوست عزیز گرفتن گواهینامه برای کسایی که هنوز به خدمت نرفتن لازمش گرفتن نامه از دانشگاه هستش و چون الان دانشجو نیستید نمیتونید برای گواهینامه اقدام کنیدنقل قول:
دوست عزیز در بیشتر پادگان ها ۲ تا ۳ روز اول به بچه ها مرخصی میدن اما این قانون نیست یعنی دست فرمانده پادگان است بخواد میده نخواد هم نمیده و در داخل پادگان خیاطی است و همون جا لباس ها را اندازه می کنید و برای پوتین هم با بچه ها عوض می کنید.پس بهتره شما یک ساک متوسط با لوازم شخصی به همراه داشته باشی در ضمن فاصله پرندک تا تهران زیاده و برخی از بچه های که از شهرستان های دور میان ترجیح میدن بمونن.نقل قول:
دوستان امروز من از آموزش ترخیص شدم افتادم مرزبانی آذربایجان غربی :n28:
چجور جایی هست؟ امنیت داره؟ :n30:
کلا شرایطش چجوریه؟ مرخصی .....
اما من در حال حاضر تسویه حساب نکردم با دانشگاه و هنوز فایلم تو دانشگاه بازه آیا میتونم از دانشگاه نامه بگیرم برای گواهی نامه رانندگی ؟نقل قول:
مرسی