پار انلاین چندین ماهه در برخی شهر ها بصورت ازمایشی داره سرعتارو روی 9مگ میبنده.نقل قول:
شیراز و تبرز و گیلان سرعتارو 9مگ بسته/
شهر به شهر داره این کارو میکنه.
شما کدوم شهری؟
Printable View
پار انلاین چندین ماهه در برخی شهر ها بصورت ازمایشی داره سرعتارو روی 9مگ میبنده.نقل قول:
شیراز و تبرز و گیلان سرعتارو 9مگ بسته/
شهر به شهر داره این کارو میکنه.
شما کدوم شهری؟
تهران هم میبنده ؟نقل قول:
من ۲ مگ محدود دقیقا همین طرح ایشون رو سفارش دادم ۲ روز دیگه وصل میشه ، کسی نمیدونه ۲ مگ تهران چند بسته شده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
باید زنگ بزنی از پشتیبانی سوال کنی/نقل قول:
چند ماه پیش که زنگ زدم گفتن فعلا ازمایشی شیراز دارن این کارو میکنن.
گفت تا مهر سعی میکنیم بقیه شهرها هم 9مگ ارایه بدیم.
===
از شدید بودن گذشته ! دقیقا هم قطعی های من از ساعت 1.30 شروع میشه تا 7 !! طی روز هم قطعی های چند ساعته یا نیم ساعته اعصاب ادم رو بهم میریزه ! فکر کنم ( البته فکر کنم ! ) امکانش هست!! که در حال تست خط ها باشن که ببینن امکانش هست که رو 9 مگ ببندنش یا نه !! دوستانی که خطشون رو 9 مگ بسته شده هم قطعی زیاد دارن ؟نقل قول:
دوستانی که 2 مگ دارن و رو 9 مگ بسته شده ، در شبانه چند مگ میبندن ؟
به نظر من شهر بعدی که رو 9 مگ بسته میشه به احتمال 70% مشهده چون قطعی های زیاد همگانی کل شهر (اونایی که پارس آنلاین دارن)مثلا همیا الان من با وایمکس ایرانسل اومدم و دقیقا یه 1 ساعتی میشه نت قطعه زنگ زدم گفتن داریم کارهایی رو خط ها انجام میدیم بقیه دوستان مشهدی زنگ بزنن ببین چی میگه پشتیبانی لطفا
دوستان سرویس نامحدود پارس آنلاین سرعت دانلود چند تاست ؟ منظورم سرویس 256 نامحدوده
دوستان گول نخورید...همون طور که پیش بینی کرده بودم این سرعت موقته.
الان سرعت بنده توی سایت speed test.net روی 2 مگ هست درحالی خط بنده رو روی 9 مگ بستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایت speed test.ir هم روی 4 مگ هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این هم خط بنده که روی 9 مگ بسته شده و بیشتر اسمیه و سرعت دانلود هیچ تغییری نکرده روی همون 300 تا 400 هست.
بنده مرکز مخابراتی دکتر حسابی - کرج هستم.
سلامنقل قول:
تا حجم 20 سرعت روی 300 تا 400 میچرخه ولی بعد از 20 گیگ سرعت میاد پایین که نگم چقدره بهتره.
شما بهتره محدود حجمی بگیری و شبانه با سرعت بالا دالود کنی.