برا منم اینجوری شده الان که نگاه کردم دیدم.نقل قول:
چی شد مال شما اکی شد؟
Printable View
برا منم اینجوری شده الان که نگاه کردم دیدم.نقل قول:
چی شد مال شما اکی شد؟
آره بعده 5 6 بار زنگ زدن آخرش عصر درست کردن.نقل قول:
ولی امروز بازم اینجوری شده. این باره سومه ....:n38::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید مخابرات برای سرویسهای غیر حجمی، حجم شبانه میدهد؟ چون در سایت، شبانه را برای سرویسهای حجمی نوشته.نقل قول:
آن 3-4 گیگ را به این علت داده که برخلاف سایر شرکتها آپلود در مخابرات رایگان نیست و طبق قانون باید 25 درصد به حجم کل به عنوان حجم آپلود اضافه کند.نقل قول:
بله دیگه وقتی سرویس 17 گیگ 25 تومن مخابرات رو بگیرید . 3-4 گیگ هم اضافه داد که شد 21 گیگ . 43-44 گیگ هم دانلود شبانه برای یک ماه میده که خیلی خوبه به نظرم از اسیاتک خیلی خیلی بهتر میافته از طرفی مثل اسیا تک حجم خوری هم ندارهنقل قول:
از آسیاتک بهتر است فقط این را هم در نظر داشته باشید که در آسیاتک آپلود رایگان است ولی مخابرات آپلود را هم حساب میکند و به همین علت 3-4 گیگ اضافه میدهد. برای کسانی که آپلودشان زیاد نیست خوب است.نقل قول:
حجم شما رو برگردوندند؟نقل قول:
من بعد چندین بار تماسو ثبت برای پیگیری و ... آخرش گردن نگرفتند و گفتند مصرف کردین. هر چی هم گفتم بابا اینو 3 برابر از حجم من کسر کرده قبول نکردند. الانم باز داره 3 برابر کسر میکنه. نمیدونم دیگه چیکار کنم دقیقا
سلام دوستان. خريد سرويس مخابرات فقط با تماس تلفني بايد انجام بگيره؟ يا آنلاين هم ميشه؟ من لينک خريد پيدا نکردم
از راهنماييتون ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا یا باید با 2020 تماس بگیرید یا به ادارات مخابرات مراجعه کنید یا به نمایندگانی که لیستشان در لینک زیر آمده مراجعه کنید.نقل قول:
با توجه به در دست ساخت بودن این صفحه تا اطلاع ثانوی جهت ثبت نام با شماره تلفن ۲۰۲۰ بخش فروش تماس حاصل فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بعد 3 4 بار زنگ زدن چون توی لاگ خودشون ثبت شده برگردوندن. ولی دفعه اول مجبور شدم شکایت کنم و بعد تقریبا 1 هفته برگردوندن که البته اولش قبول نمیکردن ولی چون من توی شکایتم لاگ DU Meter خودم رو هم زده بودم و اونا لاگ سیستم داخلی خودشون رو به عنوان مدرک که مثلا من استفاده کردم توی جواب شکایت داده بودم که بیا ایناهاش استفاده کردی ... که این لاگشون کلا ضد و نقیض میزد و معلام بود که سیستم ایراد داره. برین توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنین.نقل قول: