خوب اگر فکر می کنی لیمیت شدید با یه سیم دیگه بسته بخرید البته ممکنه روی آی ام آی دیوایس لیمیت بزارن که دیگر تعویض سیم فایده ای نداره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Printable View
خوب اگر فکر می کنی لیمیت شدید با یه سیم دیگه بسته بخرید البته ممکنه روی آی ام آی دیوایس لیمیت بزارن که دیگر تعویض سیم فایده ای نداره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من خودم از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم ولی قبلا اگه دانلود داشتم میدادم به دوستم برام دانلود میکرد با مودم سیمکارتی شبی 80 گیگ دانلود میکرد جدیدا میگفت ایرانسل محدودش کرده و سرعتش کیلوبایتی شده زنگ زده گفتن شما مشترک پرمصرف هستی خودش میگفت آی ام ای آی مودم یا گوشی و شماره سیمکارت مشترکای پر مصرف را ثبت میکنن و محدودشون میکنن میگفت میگفت حتی از روی کدملی مشترک پر مصرف را شناسائی میکنن یعنی اگه مودم و گوشی و سیمکارت را عوض کنی دوباره بعد یه مدت شناسائی میشی و محدودت میکنن دیگه باید قید دانلود را هم زد دانلود بی دانلود:n34:
امیدم به همین بود:(نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من خوذم یک بار محدود شدم فکر کردم مشکل مودم هست عوض کردم مشکل حل نشد جالبه گوشی خانمم تست می کرم محدود نبود حتی با خرید سیم کارت جدید مشکل حل نشد مطمین شدم لیمیت شده با شماره جدیدم همین مشکل داشتم با پیگیری زیاد فهمیدم از طریق کد ملی محدود شدم
دوستان بهتره دانلود اضافه نداشته باشن مطمین باشدی برید لیست سیاه باید قید همین هم بزنید .
البته بنده خودم اعتقادم بر اینه اینترنت همراه برای دانلود ساخته نشده چون 2-3 ترا نیاز داشتم برای بک آپ معمولا هم آپلود بود به این حجم نرسیده محدود شدم .
آپلود که با ADSL رایگانهنقل قول:
البته اگه 10 روز 24 ساعت کامپیوتر رو واسه این کار بذاری!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آخه اپلود dsl به زور 1 مگ هست ولی ایرانسل 40 مگ اون هم چون کسی آپلود نداشت با بهترین کیفیت انجام می دادنقل قول:
خلاصه من کارم تموم شد الان با شاتل لند هر چی نیاز دارم هر لحظه برا سرعت 2 مگ در ثانیه می زنم نیازی نیست بشینم شب و روز دنبال ایرانسل باشم
این محدودیت برای دانلود شبانه هس یا شامل طرح های ساعتی روزانه هم میشه؟ مثلا شبی چند گیگ بزنم که محدود نشم..دانلودم در حد5-6گیگه و خیلی پرمصرف نیستمنقل قول:
5-6 گیگ که کار 10 دیقه هست بعضی دوستان اینجا شبی 120 نزن خوابشون نمی بره یعنی مگ آخر خوابشون می بره
همسایه داریم باور کنید سرعتش 1 مگ افت می کنه اسیر می شه آنتن خریده از این سمت اطاق می ره اون سمت اطاق هر ثانیه جا عوض می کنه :n08::n08:پریروز می گفت 1 کیلیو کم کرده :n02:
ی مودم e3372 می خوام بگیرم با 3جی سرعتم بالای 800کیلوبایته 4جی هم دوس دارم تست کنم ببینم چند میدهنقل قول:
یعنی رسما دانلود بی دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گفتم با اومدن ایرانسل دیگه پرونده این مسخره بازیا بستس ! ولی هر روز چهره واقعیشون داره واضح تر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]