از ما هم همينطورهنقل قول:
البته چند روزي سرعتارو پايين آورده بودن كه الان باز زياد شده منم ديشب 1 گيگ دانلود كردم
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
برو 128 بگير به صرفه تره:46:نقل قول:
Printable View
از ما هم همينطورهنقل قول:
البته چند روزي سرعتارو پايين آورده بودن كه الان باز زياد شده منم ديشب 1 گيگ دانلود كردم
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
برو 128 بگير به صرفه تره:46:نقل قول:
به نظر من شاتل نگیر همون پارس آنلاین بهتره.نقل قول:
یه سرویس داره پارس نامحدود 1 مگ ماهی 44 تومن.به نظر من این یه سرویس خیلی توپه.:دی
پینگ من چه خوب شده :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
بهترم شد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا زمانیکه قرارداد داشته باشی میتونی مصرف کنی. مثلا قرارداد 1 ماهه داشته باشی بعد از تموم شدن مهلت قرارداد این هم میپره!نقل قول:
سلام
من اگه الان پیش فاکتوری که برام صادر شده ,مبلغش رو بپردازم
3 گیگ میاد تو ترافیکم برای دور بعد؟ اکو 128
یا اینکه از وقتی که اشتراک این ماهم تموم بشه و وارد دوره بعد بشه می تونم مصرفش کنم؟
سلامنقل قول:
شما وقتی هزینه دوره بعد رو پرداخت کنی، مسلما ترافیکش رو هم تو دور بعد میتونی استفاده کنی.
یه سوال
این مودمی که خود شاتل میده 50 تومان فکر کنم اسمش زیلکس بود چطوره؟
سلام
آقا من 7روز تا پایان این دوره وقت دارم و 2.5گیگ از ترافیکم مومنده
حالا میخوام درخواست جمع آوری بدم. اگه مثلا فردا زنگ بزنم و درخواست بدم تا کی خطم وصل میمونه و میتونم ترافیکم رو مصرف کنم که هدر نره؟؟
خواهشا دوستان سریعتر جواب بدن.
اسمش زایکسله.نقل قول:
ZYXEL
مودم خوبیه ولی با قیمت کمتر از این هم میشه مودم خوب خرید.
من خودم وایرلس زایکسل دارم، تو این 4 ماه که ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
دوستان خوب عزیز که از شاتل استفاده میکنند:
- سرویس شبانه رو باید یوزر و پسورد جدید بدیم یا نه!؟
میشه توضیح بدید!