والا گفت سرعت آپلود مخابرات روی 1مگ قفل هست.نقل قول:
Printable View
والا گفت سرعت آپلود مخابرات روی 1مگ قفل هست.نقل قول:
اگر حجم دوره اضافه بیاد
منتقل میشه به دوره بعدی یا حجم اضافه باطل میشه ؟؟
به نظرم پیچونده اکثر پشتیبان ها کارشون همینه، بالا نبردن شکایت بزن، اینا زبون دیگه ای حالیشون نمیشه فقط با شکایت یه چیزی میفهمننقل قول:
این که گفته آپلود روی 1 مگ قفل هست که دروغ گفته. ولی ببینید Max Rate آپلود 1466 هست و 1368 هم دریافت میکنید که طبیعیه کمی پایین تر از حداکثر کشش باشه. با اینکه SNR آپلود خوبه ولی معلوم نیست چرا Max Rate به بالای 2 مگ نرسیده.نقل قول:
آپلود شما نهایتا همینه . در حال حاضر مشکلی از طرف خط شما یا سرویس دهنده نیست.نقل قول:
معمولاً رسم اینه که باطل میشهنقل قول:
نقل قول:
آره دقیقا من الان دیدم دقت نکرده بودم با این کیفیت خط فوق العاده! کشش بالای 1500 نمیره! من line autt آپلودم 18 هست و شاتل 2 مگ بسته واسم مکس ریتم هم 2200-2300 هست و من خودم بالای 2000 میگیرم، snr هم 10 واسه آپلود
نقل قول:
هزار تا فاکتور مختلف هست. مقایسه به این راحتی نیست. من با شاتل اپلود 2 مگ داشتم رو همون خط با isp دیگه 1.2
نقل قول:
دوست عزیز مدل های جدید TP-Link اینجوریه از سمت خودشون Annex-M فعال نیست و شما خودتون دستی تو مودم انتخاب کردید ولی وقتی که نتونه وصل شه به همون A وصل میشه ولی میزنه M من از مودم های قدیمیش دارم وقتی میزارم رو M دیگه کلا وصل نمیشه چون از سمت خودشون رو A ست شده و مودم های قدیمی اگه به Annex انتخابی وصل نشه کلا کانکت نمیشن , من 5 6 ماه پیش یه اپراتور بود دسترسی داشت برام عوض کرد بعدش خطو تخلیه کردم و دوباره برگشتم ولی بعد اون با 20 تا اپراتور حرف زدم هیچ کدوم یا بلد نبودن عوض کنن یا دسترسی نداشتند!
دوستان احساس نمیکنید مخابرات زیادی حجم مصرف میکنه ؟ من دو سه روز یکبار دارم 3 گیگ شارژمیکنم ولی هیچ کار خاصی نمیکنم و همش حجم تمام میشه . هرچی آپدیت اتوماتیکه خاموش کردم و بیشتر تو سایت های داخلی میچرخم . وای فای هم رمزشو عوض کردم و امنیتش خیلی بالاس ولی بی فایدس .