سلام
دوستان از امروز سرعتم شده فضایی!!!!
گیلان-بندرانزلی-سرویس 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان از امروز سرعتم شده فضایی!!!!
گیلان-بندرانزلی-سرویس 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند گیگ گرفتی؟نقل قول:
قیمتش چقدره؟
وضع پارس آنلاین گفته بودن که زیاد جالب نیست این سرعت رو الان میده
از های وب هم که بهتر شده
مال ما که زیر زمینی شده بجای فضایی هی قطع پشت سر هم :n27:
سروست چیه شما؟؟؟؟:n04::n04:نقل قول:
دوستان کسی اطلاع نداره پارس 256 نامحدود رو با چه سرعتی میبنده؟ ( دانلود و آپلود )
تو سایت پارس که زده با سرعت دریافت حداکثر 1.5 مگابایت ولی میخوام بدونم آیا با همین 1.5 میبندن یا با سرعت بالاتری بسته میشه.
و سؤال دیگه اینکه این که گفته تا 33 گیگابایت با سرعت حداکثر 1.5 و بعد از اون تبدیل شدن به سرعت اسمی این 33 گیگابایت شامل ترافیک رایگان هم میشه یا خیر؟
ممنون
من عید امسال از های وب اومدم پارس اولین سرویسم هم 256 نامحدود بود دانلود روی 2 مگ بسته شده بود و آپلود روی 1 مگ تقریبا تا ساعت 1 بعد از ظهر هم سرعت با دانلود منیجر مابین 200-250 بود و بعد اون در بهترین شرایط 70 زنگ زدم پشتیانی گفت زمانی که خط خلوت باشه سرعت تا 1.5 میره و زمانی که کاربرای دیگه با سرویس بالاتری آنلاین باشند سرعت افت میکنه منم حدودا 40 گیگ دانلود کردم ولی سرعتم تغییری نکرد مثل قبل بود الانم 128 نامحدود دارم سرعت دانلود روی 4مگ بسته شده و آپلود 1 مگ سرعت دانلود هم تا ساعت 10 صبح مابین 120-130 هست و بعد اون افت میکنه و به 20-30 میرسهنقل قول:
با سلام
من از مخابرات خوزستان adsl دارم 1مگ شبا 130کیلوبایت سرعت میده میخوام تخلیه کنم بیام پارس انلاین اما نمیدونم سرعت شبانش چطوره.سرعتو کم نمیکنه؟فقط سرعت دانلود شبانه واسم مهمه.لطفا راهنمایی کنید
بله و شاید هم بیشتر تا ۵۰۰ هم گزارش شدهنقل قول:
ولی بعدش دیگه افت میکنه
من الان ندارم برای فامیلمون گرفتم راضیه ، منم چند روز پیش سفارش دادم منتظرم رانژ بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نقل قول:1 مگ 6 ماههنقل قول:
فکر نکنید من الان یک ساله دارم حال میکنم اینطوری از هفته پیش سرعتم خوب شده
دوست عزیز بابت راهنمایی که کردید ممنونم.نقل قول:
الان من 2 مگ محدود گرفتم و سرعت دانلود روی 4 و آپلود روی 1 هست. اما روز هر ساعتی باشه با 450 دانلود میکنم و شب در ساعات رایگان هم سرعتم بین 350 تا 450 هست. چطور برای شما رو 4 مگ بسته شده و سرعت دانلود تو روز بین 120-130 هست؟ یعنی اگر من سرویس نامحدود بگیرم و روی 4 مگ بسته بشه سرعت دانلودم پایین میاد یا مثل همین الان که روی 4 مگ هست میمونه؟
سؤال دیگه اینکه دانلود تو ساعات رایگان هم جزو اون 20 گیگ 128 حساب میشه یا نه؟
ممنون