[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
حجمو به معنای واقع کلمه میفاکن
با این که آپدیت خودکار خیلی از برنامه هارو بلاک کردم تو Glasswire دو تا سایت باز کردم 80 مگ از حجمم رفت
- - - Updated - - -
با این که آپدیت خودکار خیلی از برنامه هارو بلاک کردم تو Glasswire دو تا سایت باز کردم 80 مگ از حجمم رفت
- - - Updated - - -
دوست عزیزنقل قول:
این 80 مگ رو تو گزارش مصرف پنل کاربری نشون میده؟ البته 80 مگ برای دو تا سایت معمولی یه کمی زیاده. اما بستگی به سایتش داره. اگه یه سایتی ببینی که توش عکسای زیادی داشته یا به طور کلی مولتیمدیا داشته باشه، احتمالش هست.
من قبلنا ماهی 5 گیگ رو به زور استفاده میکردم. اما الآن که تو خونه یه نفر، و فقط همون یه نفر، با گوشیش از تلگرام استفاده میکنه، مصرف ماهیانه حجمم به 10 گیگ رسیده. معلومه دیگه ملت زارت و زورت تو تلگرام عکسهای 3-4 مگی یا فیلمهای 5-10 مگی میفرستن. 10-20 تا دونه عکس میشه، 70-80 مگ. همین میشه ماهی 2.5 گیگ تقریبن.:n04::n13:
بله. همین طوره. مبنای تعریف سرویسها ماهیانه است. وقتی طرحی رو سالیانه هم میفروشن موقع فاکتور کردن همون ماهش رو در نظر میگیرن ضرب در 12 میکنن.نقل قول:
از این دو تا سایت یکیش همین انجمنه یکیش هم نیوز که جفتش رو هم 4تا عکس تو پیجایی که ازشون باز کردم نداشتنقل قول:
البته الان اصلاح کنم که شد 210 مگ
مسخرست
محتوای مخفی: test
محتوای مخفی: سوال
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
با اجازه دوستموننقل قول:
در واقع ایشون سرعتشون از سرورهای اسیاتکی بالا هست یعنی شبانه رایگان از مثلا سافت 98 حدود 1.3 مگ سرعتشونه ولی از سرورهای غیر اسیاتکی سرعتشون کمه و روی 250 هست و با یه اکانت که سرورش اسیاتک هست میتونن این محدودیت رو دور بزنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
یعنی منظور شما اینه که میشه با خرید یه لیچر از سرور های داخلی فایل ها رو انتقال بدیم به این سرور ها و با سرعت بیشتر دان کنیمنقل قول:
میشه چند تا از سرور های معروف رو بگید ؟
سوال بعدی هم اینه که اگر ما از یه سایتی که با یوزر نیم پسورد خاص اجازه دانلود میده مثل دانلود فیلم ها و ... باز هم میشه فایل رو انتقال داد ؟
- - - Updated - - -
یعنی منظور شما اینه که میشه با خرید یه لیچر از سرور های داخلی فایل ها رو انتقال بدیم به این سرور ها و با سرعت بیشتر دان کنیمنقل قول:
میشه چند تا از سرور های معروف رو بگید ؟
سوال بعدی هم اینه که اگر ما از یه سایتی که با یوزر نیم پسورد خاص اجازه دانلود میده مثل دانلود فیلم ها و ... باز هم میشه فایل رو انتقال داد ؟