میدونی چیه؟هر ایرادی هست بدون شک از خط تلفنمه آرمین.مخابرات گفت باید زمینو بکنن مفصلشو عوض کنن.شنبه هر طور شده میگم بیان عوضش کنن بعد ببینم چطور میشه.خطم نمیکشه.واسه همین کم کردن.نقل قول:
Printable View
میدونی چیه؟هر ایرادی هست بدون شک از خط تلفنمه آرمین.مخابرات گفت باید زمینو بکنن مفصلشو عوض کنن.شنبه هر طور شده میگم بیان عوضش کنن بعد ببینم چطور میشه.خطم نمیکشه.واسه همین کم کردن.نقل قول:
مخابرات این هزینه رو ازتون نمیگیره؟نقل قول:
آخه یکی از آشناهامون همین کار رو مخابرات میخواست براشون بکنه بیخیال شد
شما اگه زیاد به دانلود اهمیت نمیدید زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که نت رو برای بازی انلاین گرفتم و نیاز به پینگ پایین دارم، نوع سرویس رو تغییر میدن، طوری که سرعت دانلودت میاد پایین ولی در مقابل پینگ هم پایین میاد ! اسمش رو یادم نیست ولی دوستان در گذشته زیاد روی این مورد بحث میکردننقل قول:
بچه ها شما هم پ ر و ک س ی هاتون موقعی که وصل میکنید به جز فیس بوق بقیه سایتهای غیلتر رو غیلتر میزنه و نمیتونه بالا بیاره؟
سوکس چند روزی هست که تو کل کشور اینجوری شده ! بقیشون مشکلی ندارن !نقل قول:
بچه ها از پارس انلاین راضی هستین؟من میخوام بیام پارس انلاین واسه سرویس نا محدود سرویس الانم شبدیز کرج به نظر شما چی کار کنم:n28:
نامحدود میگیری حواست باشه فقط تا یه حجم مشخصی ( مثلا ۲۰ گیگ ) دانلود با سرعت مناسب داری بعد از اون سرعت محدود میشه و دیگه خبری از سرعت های ۳۰۰ ، ۴۰۰ نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
مرسی راهنمایی کردی یعنی تا 20 گیگ سرعت دانلود 300 400 ؟
شما ازش راضی؟
سلام دوستان.
کسی تو بخش فروش پارس آنلاین آشنا نداره؟درخواست ADSL دادم میگه تو لیست انتظاری چون تو منطقه پورت خالی نداریم!هر چی پرسیدم خب چند نفر دیگه تو لیست انتظار هستند و اگه زیاد طول میکشه از یه شرکت دیگه بگیرم جواب درستی نداد. چه جوری میشه آمارشو در آورد؟
دوستان امشب مراقب تغییر ساعت باشید چون طبق تجربه پارانلاین یا ساعتش رو به موقع تغییر نمیده یا نصف شب یهو ساعت رو تغییر میدن خلاصه امشب هوشیار اشید که حجمتون خورده نشه