من هم این مشکل رو چند روز قبل داشتم ولی امروز اتفاق نیفتادنقل قول:
چند روز قبل حدود 18-19 گیگ دانلود میشد و قطع میشد و باید مودم رو خاموش روشن میکردم تا دوباره وصل بشه اما امروز 60 گیگ دانلود کرد
Printable View
من هم این مشکل رو چند روز قبل داشتم ولی امروز اتفاق نیفتادنقل قول:
چند روز قبل حدود 18-19 گیگ دانلود میشد و قطع میشد و باید مودم رو خاموش روشن میکردم تا دوباره وصل بشه اما امروز 60 گیگ دانلود کرد
سلام دوستان برای استفاده از طرح نامحدود باید ساعت سه شب اینترنت رو خاموش روشن کنیم تا از بسته کم نکنه یا این که نیازی نیست؟
سلامنقل قول:
نیازی نیست .خود به خود انجام میشه .
من سرعت نت همراه اولم واقعا خوبه
اما چند روزیه به شدت تایم اوت پیدا کرده یعنی یوهو وسط دانلود قطع میشه باید دیتا خاموش روشن کنم!
خیلی دیگه رو اعصاب شده
وگرنه اگه تایم اوت نداشت شبی حداقل 50 گیگ میتونستم دانلود کنم!
من موبایلمو هات اسپات میکنم! میخواست بدونم دوستانی که مودم هم دارن این مشکل واسشون پیش میاد یا این مشکل به خاطر هات اسپات موبایل منه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این تنظیمات بخش باند مودم منه
آیا با انتخاب کردن باند های توی این قسمت سرعت دانلود بهتری میتونم دریافت کنم
الان ب صورت تقریبی رو 20 مگابیت هستش سرعتم. ولی سرعت خیلی متغیره
اصلا راهی هست باند رو تغییر بدم سرعتم بالاتر بره ی کم و نواسان نداشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو همینجوری بزار بمونه و واسه تغییر باند از LTEWatch استفاده کن. بسته به منطقه ای که هستی ممکنه رو یه باند سرعت بیشتری بگیری. من خودم با همراه اول رو باند سه سرعتم خیلی بیشتر از باند هفته. واسه همین مودم رو روی باند سه لاک کردم.نقل قول:
ببخشید مدل مودم شما چیه؟نقل قول:
کدهای ussd رو از طریق مودم میگیرید؟
از کجا میتونم این نرم افزار رو برای pc ویندوز 10 دانلود کنم آخه ی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم و آیا نمیشه توی تنظیمات مودم روی ی باند قفل بکنم؟نقل قول:
مدل مودم هواوی B310نقل قول:
از نوع رومیزی هست
ی بخش sms داره توی تنظیمات مودم من با اون کار میکنم ولی نمیشه کد ussd گرفت شاید با نصب نرم افزار مخصوص هواوی روی گوشی و ارتباط با مودم بتونی ussd هم بگیری
نقل قول:
شما یه بار فقط تیک 1800 رو بزار باشه یه بار هم 2600 با هر کدوم سرعت بهتر و اس ان آر بالاتری داشتی بزار بمونه
گزینه های دیگه فعال نیستن برای ایرانسل و همراه اول
اینکه چطوری توی کنسول مودم باند رو انتخاب کنی ak313 واست توضیح داد. اینم لینک LTEWatch واسه مودمای Huaweiنقل قول:
دوستان اگه از آپلودسنتر های ک سرورشون ایران هست دانلود داشته باشم برام نیم بها حساب میشه؟
یا این نیم بها فقط برای بازدید از وب سایت های داخل ایران هستش
ممنون میشم اگه دانلود از آپلودسنتری نیم بها هستش معرفی کنید
و اگر آپلودسنتری میشناسید ک با دانلود ازش سرعت بالاتری با اپراتور همراه اول گرفتید ممنون میشم معرفی کنید
همراه اول اونقدر سایت زیاد داره که تداخل سیگنالش واقعا زیاده و کیفیت رو به شدت میاره پایین
دوستان من مثلا یک بسته 4000 تومانی یکماه همراه اول فعال میکنم این بسته طبق طرح همراه اول شبانه نامحدود دارد دیگه؟ اگه داره پس فرقش با بسته نامحدود یکماهه که قیمتش 14900 تومانه چیه؟
تفاوت خاصی ندارننقل قول:
فقط اون 14900 تومنی از 2 تا 7 هست و البته چند ماه هست که این بسته وجود داره
ولی این شبانه نامحدود رایگان معلوم نیست بعد از زمستان هم ادامه داشته باشه یا نه
منم چند روزیه این مشکلو دارم ،حین دانلود قطع میشه ، مشکل سراسریه ظاهرانقل قول:
به امید اینترنت بدون تعریف حجم واقعی:n23:
سلام دوستان ، میخوام یه مودم 4 جی بگیرم که هم روی ایرانسل و هم روی همراه اول جواب بده ، قابلیت قفل هم رو 3 جی و هم 4 جی رو داشته باشه...چی پیشنهاد میدید ؟
سلام دوستان ، میخوام یه مودم 4 جی بگیرم که هم روی ایرانسل و هم روی همراه اول جواب بده ، قابلیت قفل هم رو 3 جی و هم 4 جی رو داشته باشه...چی پیشنهاد میدید ؟
سلامنقل قول:
اگر نمیخواید خرجتون بالا بره مودم هواوی e8372 بگیرید .. البته معایبش ایناست : فقط 4 جی هست و پلاس نیست(کت 4 ).. یو اس اس دی نداره .. باتری نداره
مزیتاش : با سه تا اپراتور کار میکنه .. روی فورجی و تری جی میتونی لاک کنی .. با هر پورت یو اس بی که 1 امپر به بالا باشه راحت کار میکنه . گیرندگیش عالیه و پورت برای نصب انتن خارجی هم داره
من دارم و برای همراه اول استفاده میکنم و راضی هستم .
اگر میخواید بیشتر خرج کنید برید سراغ مودم های فورجی پلاس یا همون کت 6 به بالا که البته قیمتشون فکر کنم از 500 شروع میشه تا چند میلیون
اطلاع رسانی کنم امروز هم تا ساعت 9 دانلود کردیم و از حساب کم نشد :n02:
البته به هیچ عنوان با سیم کارت دایمی ازمایشش نکنید
سلامنقل قول:
اتفاقا منم دیروز دانلود کردم تا 9 و رایگان بود:n02:
این بسته های شبانه 2 تا 7 هنوز محدودیت 25 گیگ را دارند ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
یک نکته رو بگم اینا ساعتشون دقیق نیست چیزی که من دیدم توی پنل لاگین کردم از my.mci.ir بعدش خارج شدم دوباره وارد شدم زده بود اخرین ورود شما 2.53 دقیقه در صورتی که ساعت 3 و4 دقیقه بودش پس حواستون باشه زودتر از ساعت 3 و 10 دقیق دانلود نکنید شاید از حسابتون کم بشه :n02: حقه بازن :n31:
سه شب پشت سرهم دانلودها برای 3 صبح تنظیم کردم 4 یا 5 صبح شروع میشن. از یه مودم جیبی 4G استفاده میکنم.
الان ربع 4 صبح نشستم ببینم چه خبره, مودم کنکت و آنتن خوب ولی اینترنت نه
روی گوشی مشکلی نیس. مودم رو 3G زدم, بازم آنتن خوب ولی اینترنت نه
خاموش روشن کردنش دیگه جواب نمیده !
نکنه این چند روز اخیر دست به محدودیت اینترنت با مودم و آزادی گوشی زدن؟
تا دقیقا 3 صبح مودم عالی کار میکنه یهو اینترنتش قطع میشه,
حالا 4 یا پنج صبح یهو بازم وصل میشه
الان نشستم با هاتسپات گوشی دانلود
سلام هنوز هدیه گرفتن سیمکارت 4g به میران15گیگ برقراره؟به محض روشن کردن هدیه میدهن یا چند روز بعد؟کدخاصی نداره؟
سلام.اره برقراره به محض اینکه روشن کنی خودش فعال میشه نیاز به کد هم ندارهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
برای ترابرد چی؟فعال کردم چیزی نیومدهنقل قول:
ترابرد فکر می کنم ۸۰۰ مگ بیشتر نمیده اونم باید کدشو بگیری *100*5#نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام
یوسیم فعال بشه چطوری می تونیم برای معرف گیگ هدیه بگیریم ؟
همه تو سایت همراه اول هست طریقه انجامشنقل قول:
ابتدا *۱۰*۳۴۳*۱# شماره گیری کنید از راست به چپ
بعد ازتون شماره معرف میخواد که مینویسید و ارسال می کنید ظرف 72 ساعت یا کمتر برای معرفتون یک کد میاد که با اون میتونه 5 گیگ رو فعال کنه برای شما هم اس ام اس میاد که به معرفتون کد ارسال شده
سلام دوستان
حدود یک و نیم گیگ مونده بود از بسته اینترنتم زدم دانلود بشه با PC نگو ویندوز زده خودشو آپدیت کرده همینجوری که دانلود میکردم اونم همزمان دانلود میکرده... من یه بار وسط دانلود وضعیت بسته گرفتم نوشته بود 700 مگ مانده بعدش من اینترنت رو قطع کردم ... نیم ساعت بعدش sms اومد که بسته اینترنت شما تمام شده با تعرفه عادی محاسبه میشه ... چند دقیقه پیش sms اومد 192000 بدهکاری تا 72 ساعت دیگه قطع میشه خط ! راهی داره بشه پیگیری کرد ؟
دقیقا چیو پیگیری کنی!؟نقل قول:
خوب مصرف کردی باید پولش رو بدی دیگه
دیگه 1.5 گیگ چیزیه شما طمع کردی اونم مصرف کنی؟
اپدیت ویندوزت برات هزینه بر بوده
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دیگه مصرف شده و کاری نمیشه کرد .. متاسفانه تعرفه عادی همراه اول خیلی گرونه .. شما حساب کن من برای تعویض یوسیم بهم 20 گیگ اینترنت مجانی دادن .. توی پنل همراه من که میرم مصرف ازادم رو میزنه حدود 580 هزار تومن که زیرش تخفیف هم همین مبلغ رو زده که مجانی حساب بشه !!! .. 20 گیگ 580 هزار تومن .. حواست نباشه داغونت میکنه این همراه اولنقل قول:
سرور اینا نیم ساعت لگ داره کاربر باید پولشو بده؟ من آخرین باری که کانکت شدم 700 مگ حجم داشته طبق sms خودشون !نقل قول:
اینکه لحظه ایی نیست رو همه میدونننقل قول:
خود شما هم میدونستی وگرنه اون 700 مگ رو هم استفاده میکردی
بعد وقتی ویندوز اپدیت میکرده احتمالاً بعد از این ساعت که شما چک کردی هم آپدیت را انجام میداده
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
بارها دوستان توی تاپیک گفتن که مراقب استفاده از سیم دایمی همراه اول برای اینترنت باشین تا هزینه سنگین رو دستتون نزاره خواه حالا ایراد از سمت مشترک باشه یا همراه اول. شما یا باید بسته رزرو داشته باشین یا خیلی مراقب مصرفتون باشید. کاش همراه اول هم مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد داشت.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
قانونا باید به کاربر اطلاع بدن. من یه بار زنگ زدم پرسیدم خوب این بسته تموم شه من متوجه نشم چی؟ گفت اگر اس ام اس دیر بیاد برمیگردونیم. شما حتما زنگ بزن 9990 حداقل یه کاری کردی. ضرر نمیکنی. اختمال اینکه درست کنن زیاد. بگو من در حال استفاده بودم اس ام اس نداشتم که تموم شده من از کجا بودنم. شما دیر اطلاع رسانی کردی. نتیجه رو هم بگو اینجا.
زنگ زدم با این شماره اصلا قسمت پشتیبانی نداشت همش گویا بود توی منوی های مختلف رفتم و هیچ کدوم به اپراتور وصل نمیکردنقل قول:
منم امروز همین مشکل رو با سیم اعتباری داشتم
البته مبلغ ۲ت
خیلی وقته سیم دایمی رو فرستادم رایتل
۱۹۵ شکایت کردم ، چون همراه ابتر دزد ، ساعت رو مشخص نکرده بود و حتی sms هم نداد
کلا استفاده اینترنت از سیم دائمی اشتباهه محضه
اصلا به ترس و لرزش و اینکه همش حواس ادم جمع باشه که بسته تموم نشه نمیرزه
الان که همه گوشی ها دو سیم کارتست
شما یه سیم اعتباری بخر با اون به نت وصل شو و سیم اصلیت رو بذار فقط برای مکالمه و پیامک