احسنت ت ت تنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Printable View
احسنت ت ت تنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
خونه ما وقتی رو تخت دراز میکشم به نسل ۴ وصل میشه با اینکه تختم گوشه اتاقه اما عجیب سیگنال فقط تو این نقطه وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان مثل اینکه خوب شده ولی متاسفانه دائمی نیست و هر لحظه ممکنه واسه چندین ساعت کلا قطع بشه:
سلام دوستان
يه سوال: ايرانسل الان تمام دكل هاش رو به 3g مجهز كرده يا 3g فقط مخصوص بعضي شهرهاست؟
لطفا یکی جواب مارو هم بده مرسینقل قول:
نو بسته ها بطور کامل در صفحه اول تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شدهنقل قول:
برای مشاهده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنیدنقل قول:
خبر ویژه
شمارش معکوس برای معجزه ایرانسل
در حالیکه در 60 روز اخیر، اپراتور دوم توانسته است تعداد شهرهای تحت پوشش اینترنت نسل سوم خود را از حدود 60 شهر به 87 یا به ادعای خود به 127 شهر برساند، در فاصله یک ماه مانده تا پایان سال و فرارسیدن موعد وعده های ایرانسل مبنی بر پوشش 200 شهر، منتظریم ببینیم این اپراتور پرمدعا چگونه در عرض 30 روز، فتح الفتوح موعود را به فعلیت خواهد رسانید.به زودی و برای نخستین بار گزارشهای جدیدی را در رابطه با خدمات ایرانسل منتشر خواهیم نمود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بسته یه ماهه 5گیگم 600مگ مونده با 16روز.
اگه الان بسته 5گیگ یه هفته ای فعال کنم زمانش میشه 23روز؟
فکر نمیکنم بسته ماهانه با بسته هفتگی جمع بشه!جداگانه حساب میکنهنقل قول:
دوستان ی سوال!بسته ۳ماهه ۶گیگ گرفتم اگه ۲گیگ ماه اولمو قبل از موعد تموم کنم میره از باقی مونده حجم استفاده میکنه؟
سرپل ذهاب / فومن /خمام/ سنگر /کیاشهر /رودهن/ کلاردشت/ تربت حیدریه/ میناب /منجیل /در حال تست
:n20:/
بعید می دونم 2تا بسته رو با هم اعقام کنه ایرانسل زرنگ تر از این حرفهاست ولی برای اطمینان زنگ بزن 700اینجا هم نتیجه رو بگو که ما هم در جریان قرار بگیریمنقل قول:
حجم فعال برای شما مهمه اون هر چی بگه همون حجم تا تاریخ قرر به شما میده نه بیشتر ستاره141ستاره10مربعنقل قول:
سلام دوستان
کسی نمی دونه lte ی ۴g ایرانسل چنده؟!
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت gsmarena زده lte 700 تا lte 2600 حالا من یه گوشی می خوام انتخاب کنم که 4g ساپورت کنه باید چه نوعیش رو انتخاب کنم؟
باند فرکانسی نسل سوم این اپراتور 2100MHZ و باند فرکانسی نسل چهار این اپراتور 1800MHZ می باشد.نقل قول:
دوستان قبل از طرح سوال حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید به بسیاری از سوالات در قالب همون پست اول پاسخ داده شده. :n16:
ایا ایفون فایو اس هم شامل این باند فرکانسی میشه داداشمنقل قول:
مگه مال شما بخش بندی شده تا حالا کسی برای 3 ماه این حرف رو نزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*1*555* بزنید 6 گیگ میاد 6 گیگ توی چند روزم استفاده کنید تموم میشهنقل قول:
دوستان از دهه فجر که سرعت کم شده بود دیشب بهبود پیدا کرد و خیلی بالا رفت
دیشب 22 گیگ دانلود داشتم!!!!
طرف ها شما شبانه چطوره؟
امیدوارم این بهبود سرعت ادامه دار باشه
واقعا ممنون از پاسختون، امکانش هست بفرمایید از چه منبعی میشه این اطلاعات رو چک کرد؟نقل قول:
بازم متشکرم...
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و صحبت دوستمون:نقل قول:
مدل های
A1533 (GSM), A1533 (CDMA)
پشتیبانی می کنند
از کجا باید بفهمیم آیفون 5 اسی که میخریم این فرکانس ها رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
کارشناسان فنی ایرانسلنقل قول:
طیف فرکانسی همینه که عرض کردم گوشی های موجود در بازار ایران از پشتیبانی می کنند از این طیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنیدنقل قول:
و مشخصات گوشی مورد نظرتونو ببینید
از چه سروری استفاده میکنین که سرعت بالاس و میتونید انقدر دانلود کنید؟کلا ایراد اول اینکه بسته شبانه نامحدود نیست 99 گیگ هست دوم ایرانسل اینترنت عجیب غریبی داره سرور داخلی خارجی نداره هر کشور یا سایت و سرور سرعت خواست خودشو داره و حتی سرعت لینک دانلود از یک سرور با یک لینک دیگه از همون سرور فرق داره یکی شاید 400 کیلو دانلود بشه یک 50! دیشب برای من خوب نبود چند روز هم سرعت روزانه افتضاح بود و سایت باز نمیکردنقل قول:
طرف ها ما سرور با سرور حتی ایران فرق دارهنقل قول:
مثلا از دانلود ها سرعت 200 بیشتر نمیشه از میهن دانلود میشه 1مگ!!!
به طور کل ایرانش خوب نیست
یه نکته دیگه هم که واسه شبانه هست من تعداد زیادی فایل میزارم تو لیست از سرور های مختلف مثلا همزمان از 4تا کشور
بعد دانلود همزمانش هم میزارم رو 6 تا فایل اینجوری سرعت دانلود میره بالا
من با مودم خودم وقتی فرکانس رو می زارم روی 1800 ( b3) تنها به شبکه ایرانسل وصل میشه پس 1800 قطعیه. توی سایت ایرانسل هم نوشتهنقل قول:
ضمنا اکثر اپراتورهای دنیا روی دو تا فرکانس 4 جی می دن و 2600 1800 خیلی رائجه امیدوارم ایرانسل طبق مصوبه سازمان مقررات 2600 رو هم فعال کنه
اره دقیقا . از امروز سرعت من به 3-4 مگ رسیدهنقل قول:
1.نسل 4 ایرانسل با LG G2 سازگاره؟
2.سرعت نسل سه تو محل ما 80-200 هستش ببینم 4g هم همینه یا کلا پهنای باندش جداس؟
اهواز
متاسفانه برای من اینطور جواب نمیده اگر چند سرور مختلف با هم بزارم اونیکه سرعتش بیشتر دانلود میشه بقیه ارور میدن سایتی هم که لینک مستقیم میکنم سرور انگلستان هست سرعتش اصلا جالب نیستنقل قول:
هفتاد سایت تو هفتاد شهر دیگه میزنه میگه هفتاد شهر رو فعال کردم به همین سادگی تا زمانی که هر شهری رو با تجهز یک bts نسل سه میدونه که براش کار سختی نیست اگر هم تجهزات کم باشه مال شهر بغلی رو میکنه میبره اونجا شایدم سایتاشو رو ماشین سوار کنه وشهر به شهر بگرده و بگه نسل سه وچهار فعال کردمنقل قول:
حقیقت محض!نقل قول:
زمانی میتونه بگه تحت پوشش که هیچ نقطهای وجود نداشته باشه که آنتندهی 3g نداشته باشه.
اینا میان یه آنتن میذارن میگن فلان شهر رفت تحت پوشش!
شما هم خوب خودت با این سرعت حال میکنی و حال ما رو میگیریا!نقل قول:
میدان منیریه تهران lte
چرا داداش؟نقل قول:
فقط از جهت اطلاع دوستان از وضعیت پوشش دهی میزارم
خخخنقل قول:
راست میگه من سرعتم زیر 2 کیلو هست خخخ بعد هی تست بیست مگی میزارین اینجوری میشم:n28:
:n02:
سلام
دوستان برای استفاده از اینترنت در کشور دیگر با بسته اینترنتی میشه یا نه؟
راهکار چیه
با تشکر
طبیعتا بهترین راه اینه که یک سیم کارت اعتباری اپراتورهای اون کشور رو با بسته بخری مثلا در عربستان موبایلی زین و stc و دیگران 4 جی میدننقل قول:
بله اگه 802 باشهنقل قول:
من هم G2 دارم
به شدت عالی هست و مشکلی نداره