پست اول!!!!!نقل قول:
از مدیر انجمن جناب سروش تقاضا دارم عبارت پست اول مطالعه شود رو به نام تاپیک اضافه کنند
Printable View
پست اول!!!!!نقل قول:
از مدیر انجمن جناب سروش تقاضا دارم عبارت پست اول مطالعه شود رو به نام تاپیک اضافه کنند
لطفا با سند بگو دوست عزیز. اینو میتونه هر کسی بنویسه. من فردا بخشنامه رو که بصورت نامه هستش رو میارم میزارم اینجا ببینی با مدرکنقل قول:
اگه این قانونی که شما میگی هستش من الان باید ترخیص شده باشم. چون الان توی 18 ماه خدمتم
واقعا همینطوره.نیرو زمینی که اینطوریه.نظر فرماندهی از همه مهمتره.نقل قول:
سلام من ۱/۶ اعزام شدم ۰۱ تهران چون ۳۶ روز سابقه ی خدمت قبلی داشتم ۲۰ روز بهم مرخصی دادن.بعد از ۲۰ روز احتمالش هست به کجا معرفی بشم؟؟؟؟آموزشیم همون تهرانه یا معرفیم می کنن جای دیگه؟؟؟بعد آموزشی چطور کجا جذب می شم؟؟؟؟؟
سلام من ۱/۶ اعزام شدم ۰۱ تهران چون ۳۶ روز سابقه ی خدمت قبلی داشتم ۲۰ روز بهم مرخصی دادن.بعد از ۲۰ روز احتمالش هست به کجا معرفی بشم؟؟؟؟آموزشیم همون تهرانه یا معرفیم می کنن جای دیگه؟؟؟بعد آموزشی چطور کجا جذب می شم؟؟؟؟؟
بچها من 90.4.30از دانشگاه فارغ التحصیل شدم از کنکور کاردانی به کارشناسی قبول شده بودم ولی به دلیل تکمیل نشدن ظرفیت کلاسا تشکلیل نشدن و خلاصه کلان کنسل شد من دفترچه اماده باشم رو نغرستادم و امسالم بازم کنکور دادم حالا اگه من قبول بشم از دانشگاه اجازه میدن ثبت نام کنم؟؟ یا اصالان باید چی کار کنم؟؟؟
دوست عزیز شما یاید تا30.4.91 دفترچه رو ارسال میکردید چون فراغت از تحصیل فقط یک سال هست بعید میدونم اجازه ثبت نام بدن و شما دارید غیبت میخورید اما باز هم از نظام وظیفه سوال کنیدنقل قول:
سلام
انصافاً 993 تا صفحه زیاده برای خوندن، نه من حالشو دارم و نه وقتشو!:18: لطف کنید یکی بگه توی این تاپیک چیزی در مورد امریه پیدا میشه یا نه؟! ممنون.:3:
بله دوست عزیز سرچ کنید مطلب زیادهنقل قول:
سلام دوستان من افتادم 119 نیروی دریایی ارتش
اولا بگین جاش کجاست ؟
دوم بگین اونجا چجور جاییه؟
سوم بگین راهی هست من کد رو عوض کنم؟
و چهارم بگین اگه نمیشه کد رو عوض کرد آیا میشه دو ماه تاخیر انداخت؟
با یک از دوستام صحبت کردم گفت اگه یک یا دوماه تاخیر بندازی 100% میبرمت سپاه.
تو رو خدا اگه کسی راهی به نظرش میرسه زود بگه. من 91/06/19 تاریخ اعزامم هست.
119 نیروی دریای ارتش سیرجان کرماننقل قول:
جایه جندان جالبی نیست
نه وقتی کد خوردی دیگه نمیشه عوضش کنی
تمدید هم خیلی سخت میکنند یا بهتره بگم نمیکنند مگر اینکه شرایط دار باشی
ببین رفیق سخت نگیر برو به سلامت
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
سلام دوستان عزیز!
آموزشی 06 بودم! جای همتون خالی... خیلی حال داد! یه هتل به تمام معنا شده بود در ماه مبارک رمضان!
تو این برگه پاره ای که به من دادن ،معرفیم کردن به " آجا - آج"...رسته اداری پرسنلی!
بعد این نابغه ها گفتن 10 شهریور خودتو معرفی کن! که 10 شهریور جمعه هست و تهرانم تا 11 شهریور تعطیله!:31:
حالا چند سوال!!!!
1- این " آجا- آج" کجا هست اصلاً؟
2- روزی که میرم باید درجه بزنم ؟ و بنظرتون یکشنبه (12 ام) برم مشکلی پیش نمیاد؟
3- محل خدمتمون معلومه یا میبرن میگردوننمون ببینن به کدوم کار تمایل داریم؟ حالا کدوم قسمت از همه بهتره؟
ممنون
شما 12 ام خودت رو معرفی کن ساعت 7 صبحنقل قول:
آجا آج فک کنم ستاد مشترک باشه ، چهار راه قصر
درجه رو بزن ، با توجه به رسته ای که داری احتمال خیلی زیاد آجودانی اونجا میفتی
محل خدمت معلوم نیست ، اونجا داخل شعبات و قسمت ها تقسیمتون میکنن ولی باز ازتون تخصص ها و سوابق کاری تون رو می پرسن
به به مي بينم كه شما هم جزو نيروهاي پر توان حافظ مرز آبي معرفي شدين :31:نقل قول:
همونطور كه دوستمون گفت سيرجان هست. يه جاي كويري با روزهاي گرم و شباي سرد و بادهاي شديد و خشك.
آب و هواست نسبت به خود شهرش چون شهر كوچيكي هم هست بدك نيست ولي كلا نوعش بخاطر خشك بودن و پوشش گياهي وسيعي نداره خود شهرش هم همچين سرسبز نيست.
همونطور كه دوستمون گفت نخير.
حتي اگه فرار كنيد و ده سال ديگه اگه چيزي عوض نشده باشه بخواي برگردين باز همينجا مي افتين.
تاخير شديدا امكانش كمه چون بسيار سرباز كم شده و حتي اگه دقت كرده باشي اعزام بچه ها خيلي زودتر انجام ميشه. بعيد ميدونم مگه اينكه سند و مدركي ببري نظام وظيفه ولي از من به شما نصيحت اينكارو نكن بذار روال كار همينطور بگذره. اگه دو ماه ديرتر بره از اونور دو ماه هم ديرتر تموم ميكني.
-
نيرو دريايي جاي بدي نيست . من بهترين خدمت رو توي نيرو دريايي كردم. اگه بتوني خودت رو بندازي تهران يا شهر نزديك خودت هرجا كه هستي خيلي خوب واست ميگذره.
كلا خيال نكن سپاه عشق و حالا. دوستاني دارم ك الان تو اين داستان اجلاس سران همه آماده باش از كله ي صبح بيداري تا نصف شب كشليك و گشت و هزارتا كار.
يا نيرو انتظامي بيچاره ها وسط بيابون هم بايد برن وايسن واسه جلوگيري از ترافيك و توقف ماشين ها و اين چيزا...
-
جابه جايي نيرو به نيرو همينطوريش كلي دردسر داره كه بين 4 ماه تا 6 ماه طول ميكشه چه برسه از ارتش به سپاه . اون دوستت هم ببين برشش تا چقدر هست كه همچين حرفي ميزنه.
طرف كله گنده بوده فقط تونست پسرش رو از بندر بياره تهران.
به اين شايعه ها واسه انتقال از يه جا به يه جا ديگه باور نكن.
به حرف هيچ كاري انجام نميشه...
به نظرم شما برو دوران آموزشيت رو بگذرون. چون بهترين ماه سال داري اعزام ميشي نه به سرما ميخوري نه به گرما. بلندي روز هم در بهترين حالت ممكنه.
بهترdين ماه واسه اعزام به آموزشي همين برج 6 هست پس به نظرم جلو عقبش نكن ديگه...
سلام به همه عزیزان
می خواستم بدونم میشه واسه همچین چیزی معافیت پزشکی گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرو رفتگی ناخن شست پا
چون این بیماری برای دویدن مشکل ساز هست.
نه برادر جاننقل قول:
طرق 4 تا پلاتین تو پاش بود اومده بود خدمت
سلام
بچه ها من ناجا خدمت میکنم. امروز یه بخشنامه اومده بود که تمامی افسران وظیفه برای حفاظت بهتر ستاد باید پست بدن/.:41:
فقط این پستو نوشتم که تا تونستید توی ناجا نیفتید. بدترین جا واس خدمته. هیچ تفاوتی بین افسر وظیفه و سرباز صفر نیست ناجا. فقط تنها تفاوتش اینه که بهمون میگن مهندس. همین
دیگه خسته شدم انقدر آماده باش خوردیمو سرمون فیلم بازی کردنو .... حالا هم شبا باید 3 ساعت بریم سر پست
بچه ها دعامون کنید. یا حق
سلام . مخلص هم خدمتی عزیز .نقل قول:
والا منم دیگه دارم دیوونه میشم . بی نظم تر از ناجا جایی پیدا نمیشه . فرقی هم نمیکنه توی چه یگانی باشی . همه جاش آشغاله .
حالا تو که خدمتت داره تموم میشه . من بدبخت با قانون 21 ماه (البته دوستان شایعاتی بی اساس رو توی صفحات قبل در مورد 18 ماهه بودن خدمت کرده ها نوشته بودن) باید تا مهر سال دیگه خدمت کنم (تازه اگر اضاف نخورم) .
ما برات دعا میکنیم . توکلت به خدا باشه .
باید بگذره .
با تشکر از دوستانی که به سوالاتم جواب دادند
فقط یه سوال دیگه اونم اینکه با توجه به اینکه تو بوشهر نیروی دریایی ارتش هم داریم چجوری خودمو میتونم بندازم شهر خودمون ( با توجه به اینکه کد 119 دریایی کرمان برای آموزشی خوردم و 15 روز دیگه اعزامم هست) و دیگه اینکه با توجه به سابقه فرهنگی و علمی خودم به نظرتون میتونم بیفتم قسمت عقیدتی؟
ممنون میشم اینو هم بگین:11:
سلامنقل قول:
نیرو دریایی سیرجان افتادی؟
من 19 همین برج باید برم نیرو دریایی سیرجان
بالاخره برگ سفید رو گرفتم از پلیس +10 :8:
محل آموزش: کهریزک دژبان مرکز
فقط یه سوال: تو برگه سفید نوشته تاریخ حضور 6 صبح 19 / 6 / 91 آدرس کهریزک هم زده ، سوال اینجاست که اونروز برم کهریزک یا میدون سپاه؟؟ اسمو حرفی از میدون سپاه تو برگه سفید نیست ولی تو برگه سبز نوشته 6 صبح 19 / 6 / 91 میدون سپاه
آها راستی بچه تهران ها کسی 19 / 6 / 91 کهریزک نخورده؟ اگه کسی هست پ.خ بده
پیشاپیش تشکر
یه ضرب برو کهریزک مشکلی نیستنقل قول:
من بیماری قوز قرنیه دارم { كراتوكونوس }
دارم میرم برای معافی.
هر کی این بیماری رو داره بره برای معافی چون درجا معاف دائم می شید
خوش به حالت
کسی نیرو دریایی سیرجان نیست؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز هر کاری کردم نتونستم جوابتو بدم
بجاش بهت ایمیل دادم
ایمیل خودتو چت کن
دوست عزیز این بیماری درجه های مختلفی داره و همه رو معاف نمیکنندنقل قول:
نقل قول:اقا عزیز مگه اینجا ترمینال هستنقل قول:
تمام صفحه ها رو داره اسپم میگیره
کاملا قابل درک هستنقل قول:
ما این 4 روز رو آماده باش خوردیم میفهمم چی میکشی اونجا
من ماده دستورم چند روز پیش اومده که آخر شهریور ترخیص می شم چون ۱۱ ماه کسر خدمت داشتم و ۱ اردیبهشت ۹۱ اعزام شدم و بر مبنای ۱۶ ماه محاسبه شده برای من چون فوق لیسانس بودم ولی انقدر دوستان دارن می گن ۲۱ ماه ، ۲۱ ماه که منم دارم شک می کنم نکنه شعبه وظیفه پادگان اشتباه داره می کنه و داره الکی منو ترخیص می کنه…نقل قول:
مشمولان غیر غایبی که تا پایان سال 1390 واجد شرایط معافیتهایی از قبیل معافیت جد و جده، سه برادری و غیره بودهاند تا پایان شهریورماه امسال فرصت دارند تا برای ثبت و رسیدگی به درخواست خود اقدام کنند.
به گـزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سازمان وظیفه عمومی طی اطلاعیهای اعلام کرد: پیرو اطلاع رسانی قبلی، با توجه به اینکه تصویب قانون وظیفه عمومی تغییر ضوابط برخی از معافیتها و یا حذف آنها را در برداشته است، در این راستا برخی ازمشمولان که واجد شرایط معافیتهای مقرر در سال 90 از قبیل معافیت جد و جده، سه برادری، کسرخدمت منجر به معافیت، پدر در حبس و غیره بوده و بدلیل عدم آگاهی و یا پارهای از مشکلات فقط تا پایان سال 90 موفق به بهرهمندی از این نوع معافیتها نبودهاند درصورتیکه همچنان واجد شرایط این معافیتها باشند تا پایان شهریور ماه امسال (31/6/91) فرصت دارند تا برای ثبت درخواست خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) اقدام کنند.
این اطلاعیه در خصوص شرایط معافیت سه برادری در سال 90 میافزاید: با مساعدت صورت گرفته در خصوص این نوع معافیت، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نیمی از مدت خدمت دوره ضرورت (9ماه) را تا پایان سال 90 گذرانده و خدمت وی همچنان استمرار داشته باشد، بعنوان برادر خدمت کرده محسوب شده و برادر چهارم وی تا تاریخ 31/6/91 مهلت داشته تا برای ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) مراجعه کند.
در معافیت مذکور برادر دارای سابقه خدمت در صورت فوت، بعنوان برادر خدمت کرده محسوب شده و همچنین کسرخدمت بسیج برادران خدمت کرده نیز جزء مدت خدمت آنان لحاظ و گواهی کسرخدمت بسیج صادره در سال 91 نیزقابل محاسبه خواهد بود.
پ.ن : دوستان به شایعات به هیچ وجه توجه نکنید قطعا اگر بخشنامه ای اجرا بشه توسط خبرگزاری ها اعلام میشه
اون دوستمون هم که داره ترخیص میشه یحتمل مشمول بند پ هستند
من احتمال میدم شما کسری بخاطره پروژه کرفتید که شروعش قبل سال 91 بوده و به همین دلیل 16 ماه خدمت شدین و یا به قول دوستان بند پ داشتین . من در مورد این بخش نامه سوال گذاشتم تو بخش مشاوره نظام وظیفه و جواب دادن که همچین بخش نامه ای نیومده .:37:امیدم فقط به حرفای سردار کمالیه که تو روزنامه خراسان گفته بود تا پایان ماه رمضون در مورد خدمت قبلیا تصمیم گیری می کنیم که شامل قانون قبل بشن یا قانون جدید . ماه رمضون هم تموم شد و خبری از سردار کمالی نشد .:9:نقل قول:
بله من 6 ماه از کسر خدمتم ماله پروژه های بنیاد نخبگان هستش و تو سال 90 هم اونارو اقدام کرده بودم ....نقل قول:
برادر من یک ماه ملت رو گذاشتی سرکار بعدش میگی سال 90 اقدام کردی ؟؟؟نقل قول:
اینجا چند تا از بچه های سایت به خاطر حرف های بی مدرک شما با هم درگیر شدند
خوب اینو همون اول می گفتی و ما رو سر کار نمی ذاشتی !!!!!!نقل قول:
1- بله من اعزامی 1 اردیبهشت 91 هستم که پروژه هام رو خرداد 90 شروع کرده بودم ... 1 بخشنامه که تو یک کاغذ A5 اومده راجع به همین موضوع هستش که کسانی سال 90 و 89 پروژه هاشون رو شروع کردن مطابق قانون قبلننقل قول:
2- یک بخشنامه دیگه هم هست که تو چند بند هست و در 2 صفحه است ، توی اون هم راجع به خدمت قبلی ها ، فراری ها ، غایب ها و کسایی که تا خرداد 90 اعزام شدند میگه طبق قانون قبلن ..
جفت این بخشنامه ها شامل حال من میشه ...ببینید اینا نیرو کم دارن برای همین این بخشنامه ها رو در اختیار نمی زارن ولی تو پادگان ما بر اساس مورد 2 که نوشتم تا الان 2 نفر ترخیص شدن در ضمن من هیچ پارتی ندارم و این 2 تا بخشنامه رو خودم دیدم ...
این بخش نامه دوم که میگین فک کنم قشنگ نخوندین تا اونجایی که من تحقیق کردم فقط برای سربازان ترک خدمتی که تا 3/3 خودشونو معرفی می کنن هستشنقل قول:
اخه پسر خوب یعنی چی درست نخوندی من دارم کمک می کنم تا شما ها برین دنبال یه بخشنامه ای که دیدم تا کمتر خدمت کنین فکر می کنم بعد از این همه وقت می فهمم تو یه متن 2 صفحه ای چی نوشته شده... در نهایت موفق باشیننقل قول:
سلام
من بعد از ترک تحصیل از دانشگاه (چند سال قبل) وارد غیبت شدم اما بعد که گفتن غایبینی که تا تاریخ 3 خرداد خودشون رو معرفی کنند غیبتشون بخشیده میشه مدارکم رو برای معافیت فرستادم...
بعد از چند ماه پیگری جریان معافیت پزشکی آخرش معاف از رزم شدم :13:
و حالا برگ سبز برای اعزام در تاریخ 19 / 7 اومده با 90 روز اضافه خدمت :37:
بعضی ها میگن چون درخواست اولیت برای معافیت بوده، نه اعزام به خدمت غیبتت بخشیده نشده
ولی من هیچ جا ندیده بودم که مسولین نظام وظیفه گفته باشن باید تا 3 خرداد درخواست اعزام بدید و در تمام سایت ها نوشته بود غایبینی که تا 3 خرداد وضعیتشون رو مشخص کنند بخشیده میشن
حالا سوال اول من اینه که با این اضافه خدمت چکار کنم؟ آیا احتمال بخشیده شدنش هست؟
دوم اینکه برای گرفتن گواهینامه باید صبر کنم به خدمت اعزام بشم یا راهی هست که در این فرصت باقی مونده گواهینامه بگیرم؟
پیشاپیش از هر کسی که من رو راهنمایی میکنه تشکر میکنم :7:
دوست عزیز به نظرم شما باید تا برج سه دفترچه رو برای خدمت ارسال میکردید و حالا متاسفانه اضاف خوردید ولی مطمئن نیستم
برای بخشیده شدنش هم احتمالش زیاده ببخشند
در مورد گواهینامه هم شما چون غیبت دارید باید بری خدمت و چند ماه صبر کنید تا بهتون اشتغال به خدمت بدن و الان نمیشه
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
نقل قول:
نگران نباش منم مثل شما 3 خرداد برای معافیت اقدام کردم...توی برگ سبز نوشته اضاف داری ولی +10 پرسیدم گفت برای همه همونو زده ولی توی پادگان درسته نگران نباش
البته اگر تا سوم خرداد فرستاده باشی...