آره داداش!:n02: فقط کافیه آدرس dns هاتو عوض کنی بهتره 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 بزاری من خودم قبلا این مشکلو داشتم.نقل قول:
Printable View
آره داداش!:n02: فقط کافیه آدرس dns هاتو عوض کنی بهتره 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 بزاری من خودم قبلا این مشکلو داشتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
پینگش چنده؟
پینگ آسیاتر که در بهترین حالت زیر 300 نمی آد (مگر این که از دستشون در بره) ، البته من سرویس نامحدود دارم
تایم اوتش مهمه و قطعی برام ، تایم اوت و قطعی نداره؟
تایم اوتش خیلی کمه قطعی هم تقریبا نداره ولی در بهترین حالت پینگت ۲۰۰ . بخوای بگیری باید به فکر یه کاهش پینگ هم باشی البته باید ببینی تو شهر خودتون هم اینطوری هست یا نه !نقل قول:
بعد از آپدیت پینگ داخل بازی رو 500 ... با اینکه اینترنت مشکل نداره! کسی این مشکل رو نداره؟ جایی اشاره ای نشده؟ راه حلی داره؟
من هم پارس دارم تهران پینگ بین 130-200 متغیر واسه من که خوبه لگ معمولا ندارم خوبیش اینه تایم اوت نداره اصن. ولی شهر به شهر فرق میکنه نمیدونم شهر شما چجوری هستش به نظرم یه ماه بگیر تست کن خوب نبود عوض کننقل قول:
سلام .
6 یاسوا فقط دشمنایی که توی هوا باشن ( Air Knock Up ) رو میزنه تا حد مرگ .
حالا میتونن با 3 بار cast کردن Q بندازیشون رو هوا یا هر جوری برن هوا :n02:
نقل قول:واقعا زحمت کشیدی اینارو همشو توی champion spotlight میگه :n08:
:n02:
چجوری میشه آدرس dns رو عوض کرد؟!:n20:
آقا درست شد ایول :))
آقا اسمم داخل بازی ila_t2 نیست ilata12 هست.:n02::n02::n02:
4fx4a آقا مارو از این خارجی های داغوون نجات بدید
add کنید west!:n10:
اصن تقصیر منه که میخوام بهتون یه چیزی یاد بدم :n22:
من که مخابرات 128 میگیرم 4 گیگ 11600 خیلی هم خوبه سرعت دانلودم 300 هست و پینگم هم 125 هست خیلی بد بشه 170 !
آخه این چه کاریه :n28: lee sin دیگه نمیتونه روی ward و minions خودی w بزنه :n03: خوب با این کار باید difficulty شو به نصف کاهش بدن :n28: ضعیف شد lee sin جونم :n14: من تازه براش اسکین خریده بودم :n14:
کی اینارو گفته ؟ Shield فقط دیگه نمیشن Ward و Minions ها که زیادم مهم نیست ؛ چون همچنان Champ ها Shield میشن ...نقل قول:
آخه این چه کاریه lee sin دیگه نمیتونه روی ward و minions خودی w بزنه خوب با این کار باید difficulty شو به نصف کاهش بدن ضعیف شد lee sin جونم من تازه براش اسکین خریده بودم
دیگه اینکه W نمیدونه بزنه رو Ward و غیره نمیدونم از کجا اومد ! :n13:
یعنی w رو میتونه ازین به بعد رو ward و minions بزنه فقط shield نمیشه ؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی w رو میتونه ازین به بعد رو ward و minions بزنه فقط shield نمیشه ؟
آره فقطShield نمیشند که اصلا مهم نیست .
نتونه W بزنه رو Minions , Ward که دیگه Lee Sin نیست :دی
اینطوری باشه باز قابل تحمله :n05:نقل قول:
بجه ها کی اینجا شاتل داره؟
میخواستم بدونم شما هم یکسره قطعی دارین؟:n13:
من :n14: آره داداش پینگه بالا ،قطعی زیاد :n14:نقل قول:
سلام به رفقا من برگشتم بعده یه مدت غیبت دلم واسه لول و همه تنگ شده بود:n02:
سلام به دوستان عزیز
هر کی تو سرور EU Nordic & East بازی میکنه و بازیش هم خوبه اسم اکانتش رو بزار من ادش کنم
بخدا سرویس شدم هر دفعه بازی میکنم میبینم کلا همه تازه کارن کل بازی رو به گند میکشن :n27:
لطفا یکی مرام به خرج بده تغیرات 1 ماه اخیرو بگه تا منم از غافله عقب نمونم:n02:
سلام .
اسکین های جدید Diana ، Tryndamere و Riven فعلا" توی pbe اضافه شدن بزودی میاد توی سرور های دیگه .
Lunar Goddess Diana
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Warring Kingdoms Tryndamere
Dragonblade Riven
یا علی اینکه گوآن یو هست تو افسانه سه برادر :n13:
کلا ریوت علاقه ی شدیدی به افسانه 3 برادر داره :دی
تمام اسکین های warring kingdoms مال 3 برادره
کما اینکه ما لوبو رو شاهدیم در جاروان 4 و ژیاوژان
امروز تولد Voyboy اه
Joedat Esfahani با لقب Voyboy بازی کن اصالتا ایرانی LoL هست که در حال حاضر ساکن آمریکا هست و در تیم های آمریکایی بازی می کنه
Voyboy با وجود این که از بهترین کالج ها و دانشگاه ها پذیرش داشت تصمیم به بازی حرفه ای LoL کرد
Voyboy بازی حرفه ای اش رو در نوامبر 2010 با ملحق شدن به تیم RockSolid در TopLane شروع کرد
در سپتامبر 2011 به Dignitas به عنوان TopLaner پیوست و در می 2012 به CLG به عنوان Toplaner رفت
در اکتبر 2012 از CLG جدا شد و در نوامبر 2012 به عنوان TopLaner به Curse پیوست
در Pre-Season 4 به طور غیر منتظره ای Voyboy از Top به Mid انتقال پیدا کرد و هم اکنون به عنوان MidLaner اه Curse فعالیت می کنه
Voyboy رو خیلی ها با Leesin و Akali و Renekton می شناسن ، همچنین یکی از بهترین پلیر های Elise در TopLane هم بود
سلام آقا کسی از این تیم خبری چیزی نداره امشب ساعت 9 مسابقه داریم اما اصلا چیزی سرچ میکنم نمیاد از این تیم ! کسی بازیکنی چیزی ازشون نمیشناسه؟؟؟؟
چطوری میشه باهاشون هماهنگ کرد @؟؟؟؟؟؟؟؟
oOzlakh
ilata12 از سرور eu یکی ادد کنه.:n24:
من آخرای بازی اینترنتم قطع شد و نمیدونم نتیجه بازی چی شده سایتی هست که بشه ازش نتیجه بازی رو در اورد ؟؟؟؟؟
و اینکه آیا هیچ امتیازی بهم تعلق میگیره ؟؟؟
lolking.net :n16:نقل قول:
ممنون از شما لطف کردین :n16:نقل قول:
دوستان این حرکتی که یاسو تو صفحه لاگین میکنه شما رو یه جورایی یاد حیف نون نمیندازه؟
قضیه این prepaid card چیه؟ اگه بخریم rp میگیریم؟ :n13:
آآآآآآآره دیگگه :n02:نقل قول:
وقتی خریدیش بهت یه کد میده و وقتی اون کد رو تو store وارد کنی بهت rp میده
ولی به درد تو نمیخوره!
fps من تو بازی همیشه رو 60 بود و من مشکلی نداشتم ولی دو تا بازی آخرم چه دیروز چه امرزو نوسان گرفته بخصوص وقتی همه چمپ ها با هم می شن تا 4 و 5 هم می یاد و من تنظیمات ویدو رو ریستور کردم! بهتر شد اما الان fps بالا 30 نمیره می خواستم بدونم چه کارهایی برا بالا رفتن fps باید انجام بدم درایور گرافیک هم آپدیت هست
بعضی لحظات بازی اینقدر اف پی اس افت می کنه که نمی تونستم بازی کنم و بازی فریز می شد
سلام دوست عزیزنقل قول:
گرافیک رو بیار پایین تا مصرف گرافیک و اینترنت بیاد پایین البته دلیل اصلیش اینترنت هست فکر کنم پینگت زیاد خوب نباشه
فکرشو بکنید آخرای بازی داری فارم میکنی یهو lee sin و jayce از یه طرف با tristana از طرف دیگه زارت از تو جنگل می پرن بیرون رو سر آدم ... lee sin و tris پشت سر هم ulti زدن پشت بندش هم jayce پرتابم کرد ... یعنی سه بار پشت سر هم عین توپ فوتبال شوت شدم بعد مردم. دیگران هم مردن هااا ولی از خنده
دوستان یه مشکلی تو بازی دارم، بعد از 4 دقیقه بازی attemp to reconnect میده :n15:
و حتماً باید pppoe رو disconnect و reconnect کنم تا lol وصل بشه و دوباره بعد از 4 دقیقه قطع میشه، :n24:
اینترنت: مخابرات 1 مگ (خوزستان)
چه مسخره،حداکثر 300 تا addlist میتونی داشته باشی.امروز رفتم 1 هم وطنه عزیزه دیگه رو add کنم که پیغام داد 300 تا addlist شما ظرفیتش تکمیله واسه همین تمام addlist های خارجی رو پاکیدم،الان فقط 281 تا addlist ایرانی دارم ،19 تا دیگه ظرفیت پر میشه چه مسخره :n13: