کلا پینگ همه شرکت ها مثل اینکه رفته به طاق من صبانت یه زمانی پینگ 130-180 داشتم الان زیر 500-700 نمیاد دیگه !
Printable View
کلا پینگ همه شرکت ها مثل اینکه رفته به طاق من صبانت یه زمانی پینگ 130-180 داشتم الان زیر 500-700 نمیاد دیگه !
به نظرم این مشکل به پهنای باند کلی بر میگرده ، فک کنم بازم یه لنگر کشتی چیزی زده کابل انتقال دیتا رو پاره کرده!!!!:31::27::27::31:نقل قول:
درباره نکته 4 : چون مودم به صورت اتومات تنظیم شده و من فقط در ساعت 06:59 سیستم رو خاموش می کنم ( براساس تایمر خودش خاموش می شه ) آیا این قضیش با دیسکانکت کردن فرق می کنه ؟نقل قول:
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته5
چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
{ اونجوری که تست کردم رایگان انداخته حالا نظر دوستان چیه ؟ }
اوجوری که من از گفته های کارکنان پارس آنلاین فهمیدم اینترنت از ساعت 01:00 رایگان می افته ( حالا چه دیس کنی در اون ساعت وصل بشی چه وصل باشی وقتی ساعت یک شد دیگه سند و رسیو شما رایگانه )
درباره نکته 5 : اگه توی این زمان یعنی از 06:00 تا 06:59 دیس بسی و دوباره کانکت بشی ( یا دستی یا از سرور برای مدتی قطع و وصل بشی و یا کلا قطع و وصلی اتفاق بی افته ) چی می شه ؟ یعنی باز هم رایگانه ؟
بچه ها سرعت دانلود داغونه الان! 25 !!!!!!!! واسه بقیه در چه وضعیه؟:41:
سلام
امشب یه چیز خاصیه اصلا تا به حال همچین سرعتی نداشتم بزور 32 میشه
قبلا زیر 74-75 نمیومد
جالبه مال من امشب 70 !!!! دیشب به زور 35 بود!نقل قول:
دیگه خیلی رو اعصاب این سرعت ،دیگه نمیدونم چی بگم ... سرعت من هم 20 تا 25 :2:
از من دوتا لینک گذاشتم واسه دانلود مجموعا 200kb.شب اولم بود.خوشمان آمد
256-6g
سرعت دانلود من 32 هست الان
سرویس 256 داره سرعت خودش رو ارائه میکنه نه کمتر و نه بیشتر و یک نوسان چند کیلوبایتی هم داره که بالا پایین میشه
سُیستم خاموش شه مودم روشن بمونه فایده نداره و مودم حتما" باید دی سی شه . حالا یا بصورت کانکشنی تنظیم کن که با خاموش شدن کامپیوتر قطع شه خودش . یا از تنظیمات مودم یه کاری کن بعد از خاموش شدن کامپیوتر قطع کنه خودش رو .نقل قول:
از ساعت 1 رایگان میندازه اما برای استفاده از این ترفند حتما" باید بعد از 12:32 وصل شید و حتما" تا 1 نباید دی سی نشید (یعنی اگه از مثلا" 12:20 تا 1 وصل باشید کم می کنه حتما" باید بعد از 12:32 وصل شید تا 1)
از 6 تا 6:59 مثل 12:32 تا 1 نیست و میشه بینش قطع و وصل شد . مثلا" از 6:40 تا 6:59 هم رایگانه اما باز حواست باشه حتما" قبل از 6:59 دی سی شی چون در غیر اینصورت کم می کنه .
نقل قول:نقل قول:خیلی وضعیت مزخرفیه ! :2:نقل قول:
توی 2 ساعت و نیم ، فقط 160 مگ گرفته ! برای من ، کم سابقه است ! :2:
من بین 12:33 تا 12:45 وقتی قطع میکنم میبینم از حجمم کم شده<<< این تست اشتباهه؟نقل قول:
برای اینکه تستم درست باشه باید از 12:33 تا 1:03 اصلا قطع نکنم؟
از 1 تا 7 کاملا رایگانه برای من
پس سونامي به شما هم رسيد:31:نقل قول:
شما پست اول رو كامل خوندي...؟؟؟؟نقل قول:
به هيچ وجه نبايد بين 12:30 تا 1 ديسي بشي وگرنه كم ميكنه.
پس اگه 12:30 کانکت شدم میتونم 1:01 دقیقه دیسی شم و ببینم حجم کم کرده یا خیرنقل قول:
این نکته پست 1 درسته؟
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
کلا نتیجه میگیریم که >> 12:31 دیسی کانکت میکنیم تا 6:59 دانلود میکنیم و دیسی میکنیم = رایگان
سلام دوستان.
اقا من میخوام adsl بگیرم تو منطقه مخابراتی شهید سعادتمند با کد4421 هستم.
چه شرکتی خوبه؟واسه من فقط سرعت مهمه.دانلود شبانه هم خیلی کم دارم.
اینجور که دیدم بچه های پارس انلاین خیلی ناراضین.
ديرتر از 1 ديسي كني مشكلي نيست.نقل قول:
نكته 4 درسته ؛اگه شما ديرتر از 6:59 ديسي كني از حجمت كم ميكنه.
اگه بازي انلاين و دانلود شبانه نداري پارس خوبه.نقل قول:
نه ندارم.نقل قول:
اقا 512 میدن؟واسه خونه.
شنیدم داتک خوبه نظرت چیه.
داتك كلا بهتره ولي قيمتش بيشتره.نقل قول:
با كپي كارت دانشجويي يا جواز كسب و... راحت ميتوني 512 بگيري.
من از ساعت 1 تا7 گذاشتم حدود 2.7 گیگ دانلود کردم با سرویس 256!بنظرتون خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با سرعت 512 امشب از 12:30 تا 7 يعني شش ساعت و نيم 200 مگابايت دانلود كردمنقل قول:
حالا به نظر خودت 2.7 گيگ با سرعت 256 خوبه يا بد؟ :46:
پس دم خودم گرم:31:.نقل قول:
راستی این ساعت رایگان از چندتاچنده؟ماآخرنفهمیدیم از 12:30 تا 7___ یا___1 تا 6___ یا___ 1 تا 7 هست؟
[/COLOR]خدارو شکر یکی پیدا شد که حرفهای منو تایید کنه دوست عزیز دانلودت مثل من خوبه موفق باشی...:8:نقل قول:
ساعت 14:12
[/COLOR]از ساعت 1 الی 6:58نقل قول:
من الان یک ماهه که از پارس انلاین استفاده نمی کنم و روفتم به شرکت پیشگامان. از همه نظر مثل هم هستن و سرعتشون هم با هم خیلی فرقی نمیکنه. البته شبانه پیشگامان تو منطقه ما تا حدودی بهتر هستش.
و یک تفاوت اساسی که پارس با پیشگامان داره:
بعد از اینکه یک ماه از پیشگامان استفاده کردم. تازه حالا میفهمم که پارس آنلاین واقعا حجم میدزده. ت پیشگامان هر چقدر تلاش کردم حجمم تمام بشه آخرش هم نشد. :31: در صورتی که تو پارس آنلاین 10 بار تمدید میکردم.
الان دیگه بهم ثابت شده که پارس حجم دزدی میکنه
این دیگه تضمینیه؟یعنی یکسره از 1 تا 6:58 بزار؟کم نمیکنه؟نقل قول:
آره خودم تضمین میکنم اگه نشد بیا پیام خصوصی بده هرچی دلت خواست به من بگو...:46:نقل قول:
نقل قول:
خوب شما درباره این نوشته زیر چیزی نگفتید :10: یعنی برای کانکشن های اتوماتیک با دستی فرق می کنه ؟
برای این نوشته هم عکس می زارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با توجه به عکس اونجایی که با عدد 1 مشخص کردم ما بین دو دیسکانکت هست یعنی مودم از ساعت 09:58:07 تاریخ 1390/05/26 وصل بوده ( روشن بوده ) تا امروز صبح ساعت 10:53:02 که اون رو هم برای این که کانکتهام رو تو سایت پارس آنلاین ببینم مودم رو خاموش و روشن کردم :46:
و اگه به دانلودهام نیگاه کنید می بینید که رایگان انداخته اون 89 مگابایت دریافتی رو هم کارگرد روزانه در نظر بگیرید :10:
و در اون قسمتی هم که با رنگ سبز مشخص کردم یعنی دیروز ما بین ساعت 5 تا 7 پنج بار قطع و وصل شده که باز اگه به دانلود ها نیگاه کنید می بینید که همش رو رایگان انداخته :10:
نکته4
با این حساب فکر کنم اگه مودم رو به صورت اتومات تنظیم کنید نیازی به قطع و وصل کردن نباشه یعنی از ساعت 01:00 تا ساعت 06:59 رایگان می ندازه :27:
اما درباره کانکت از ساعت 00:30 به بعد باید بگم که به ریسکش نمی ارزه یعنی احتمال این که شبکه قطع و وصل بشه و شما دیس و کانکت بشید خیلی زیاده که این باعث می شه ما بین این دو ساعت (از ساعت 00:30 تا 01:00 ) رو از حجم شما کم کنه :11:
حالا اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن تا روشن تر بشیم :11:
سرعت اینترنت من امروز از ساعت 5:30 تا حدود ساعت 7 که من بیدار بودم دوباره به 200 رسید اما الان روی 70 ده !!!:41:
راستی من با اون دوستمون که گفت پارس زیادی حجم کم میکنه موافقم!!!:46:
نقل قول:
من هم مطمئنم برای اثبات میشه از DU Meter استفاده کرد ترافیک محاسبه شده پارس آفلاین 15 تا 20 درصد بیشتره یعنی اگه طبق گزارش نرم افزار شما 100 مگ ترافیک سوزوندید پارس میزنه 120 مگ .لعنت بر هر چی دزده.:27:
از کجا میشه این ترافیکو دقیق دید این که زده مثلا ترافیک باقیمانده 4.3 حالا ما از کجا بدونیم سیصدو چنده؟
از کجا میشه این ترافیکو دقیق دید این که زده مثلا ترافیک باقیمانده 4.3 حالا ما از کجا بدونیم سیصدو چنده؟
شدیدا این حرفت رو قبول دارم.نقل قول:
حتی یه بار زنگ زدم و شاکی شدم ، ولی هیچ راهی برای اثبات حرفم نداشتم. آخرش کم آوردم ! :31:
الان سرعتت چنده ؟
من که اوضاعم توی این دو هفته خیلی بهتر شده ، شبا سرعت دان میشه 40-50 که هر وقتی که بذارم تا 1 گیگ دانلود دارم .
آخه هنوز این همسایه ها مون نیستن . انگار واقعا تاثیرش از همونه :31:
نقل قول:
اینم واسه الان :
سرعت روزانه ی من خیلی خوب شده ولی شبانه میره رو 30 دقیقا همون سرعت واقعی 256 .
آره منم تایید میکنم.توو شیراز که پارس آنلاین معروفه به دزدی:31:نقل قول:
میبخشید دوستان کسی میدونه DOWNSTREAM و UPSTREAM سرویس 1 مگ باید روی چند باشه
با سپاس
1024 اما اگه کاربر پارس آنلاینی میزنه 2048نقل قول:
خوب سرعت من بهبود پیدا کرده نسبت به دیشب! واسه شما چه طور؟:31:
خوب هر موقع اومدن یه بلایی سر همسایتون بیار دیگه! :21:نقل قول:
نمیشه آخه طفلی اینجا تنهاست دنیاشم فعلا اینترنته ، بعدشم دلم نمیاد چون ....................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان سایتی بهتر از speednet سراغ دارین من زیاد اعتماد ندارم بهش . لحظه ای هست رکوردش . دوبار سه بار پشت هم که بزنی تغییرات زیاد داره . ولی مثلا نرم افزار idm من بیشتر قبولش دارم هرچند میگن کمی سرعت رو بالاتر نشون میده اما طوالی مشخصی داره .
رفیق پس مبارکه دیگه.شیرینی افتادیم :27:نقل قول:
برای تست سرعت همین speed test معروفترینه ولی پینگ دقیق رو میشه با cmd از خود ویندوز به دست آورد :46: