شرکتای چینینقل قول:
به سفارشه ایران
Printable View
شرکتای چینینقل قول:
به سفارشه ایران
واقعا این ایرانسل ری--ه با این وایمکس اون از 2 مگ که داشتم سرعت مزخرفش همیشه دورو ور 40 میچرخید بعد گفتم خب دو مگ دیگه زیاد شیر میشه ولی 1 مگش چرا سرعت رو 20 هست واقعا افتضاح پولمو دور ریختم برا این سریعتش اندازه 128 واقعا که همه چیشون داغونه داغون ها حالا یک ماه باید با این سر کنم بعد برگردم به دوران خوب 512 حداقل سرعت روی 64 ثابت بود و با این که کمه ولی باز حرص نمیخوردم که چرا از سرعت که باید باشه کمتره فقط خدا کنه دیگه به 512 گند نزده باشن
512 همیشه پایدارترین تعرفه بوده .معمولا تعرفه هایی که کمتر ازشون استفاده میشه سرعت بهتری دارند من هر تعرفه ای که گرفتم شیرینگ رو داشته مخصوصا 1 مگ و 2 مگ اما الان 256 مصرف ازاد دارم همیشه ثابت روی 32 هست و علاوه بر این متقارن هم هست .چون کمتر کسی از این تعرفه استفاده میکنه بنابراین سرعت پایداری داره.نقل قول:
شرکت معظم هوآوی :n02:نقل قول:
سلام
الان سرویس های ایرانسل شبانه دارن؟
چون هر چی گشتم در سایتش چیزی ننوشته.
در ضمن اگر دارن از ساعت چند تا چند؟
سلام دوستان. من 128 داشتم و تموم شد و الان 11 روز مونده. تغییر تعرفه رو زدم و 512 یک ماهه 4 گیگ رو انتخاب کردم. پول هم توی حسابم هست. ولی هنوز فعال نشده. کی فعال میشه؟
مشکلی هم از بابت 512 بودنش ندارم چون قبل از این 128 هم 512 بودم.
دوست عزیز من به تازگی تغییر تعرفه دادم، باید در جوابتون بگم که باید تا پایان انقضای تعرفه فعلیتون صبر کنید، برای من که اینطور بود.نقل قول:
بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
هر چند معمولا چند ساعت طول می کشه تا فعال بشه.
سلام دوستان
میخوام تغییر تعرفه بدم چون الان ۵۱۲ هستم نامحدود که خیلی هم عالیه ولی بلا استفاده مونده و نمیدونم باهاش چیکار کنم .
توی تغییر تعرفه یه چیزی رو متوجه نشدم .
۵۱۲ پایه دقیقا چند گیگ بهم تعلق میگیره ؟
۱ مگ و ۲ مگ هم زده پایه ولی نزده چند گیگ بهم میده .
لطفا راهنمایی کنید .
ممنون .
ممنوننقل قول:
ولی به اینجا هم سر زده بودم
دقیق مشخص نیست
۱ مگ پیشرفته که همون ۱۰ گیگ هست رو زده ۵۵ تومن
ولی ۱ مگ پایه رو زده ماهیانه ۲۳ تومن
۱ مگ پایه رو مشخص نکرده چند گیگه ٬ همینطور ۵۱۲ و ۲ مگ رو .
کسی میدونه ؟
زنگ بزن از 707 بپرس.نقل قول:
دوستان
کسی هست که هم وایمکس ایرانسل داشته باشه و هم از کسپر 2014 استفاده کنه ؟
بله بدون هیچ مشکلی کار میکنن هردوتاشوننقل قول:
در جشنواره ها ساعات شبانه رایگان ارائه میشه و جشنواره پاییز امسال هم داره که از ساعت 1 تا 7 بامداد هستش. اطلاعات بیشتر در نشانی زیر موجوده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا کسپر واسه من هر 6-7 دقیقه وایمکس رو قطع می کنه ؟نقل قول:
سلام به همه ی دوستان ی سوال دارم: بارون و برف و باد روی سرعت دانلود و سرعت اینترنت در وایمکس تاثیر میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام .
حداکثر حجم ترافیک مصرفی برای 512 نامحدود دائمی چند گیگ هست ؟
من تا 256 نامحدود داشتم با افت سرعت و شل کن سفت زیاد آشنا نبودم. حالا که به سراغ 256 محدود اومدم واقعا این افت سرعت داره اذیتم می کنه! در نامحدود به ندرت با افت سرعت مواجه میشدم و معمولا یک ثباتی داشت اما الان خیلی اذیت می کنه طوری که حاضر شدم یک پول بیشتری در این نداری بدم و برم همون نامحدود رو بخرم!
از صبح فقط دارم به ایرانسل فحش میدم. لعنت به کسی که ما رو محدود به این شرکت های دزد کرده.
دوست عزیز من حدود 3 ساله وایمکس ایرانسل دارم تا حالا همچین چیزی حس نکردم که بارون و برف رو سرعت تاثیر بذاره، برای من که تاثیر گذار نبوده تا حالا.نقل قول:
کاش هوآوی بود.معلوم نیست از کدوم روستای چین خریداری شده.نقل قول:
حداقل هوآوی برند معتبری هست ولی FMM 130 معلوم نیست برندش چیه؟
دوستان توی عمل کیفیتش نسبت به بقیه مودم های وایفای چطوره؟
اگه کسی خریداری کردی یه توضیح بدهنقل قول:
منتظریم
دوستان من حدود 1 هفته س که پینگ و سرعت داتلودم بشدت داغون شده (نامحدود 2مگ) هر جا هم زنگ میزنم هیچکاری برام انجام نمیدن مشکل هم از طرف خوده ایرانسله، کسی راهی بلده ما انجام بدیم؟
این هواوی کجاش معتبره؟؟؟60 درصد تجهیزات نسله جدیده ایرانو این شرکت تامین کرده وبه زورقرادادو باندبازی وزدوبندپاشوتوبازارایران بازکرده محصولاته دیگش مثل گوشی تبلتش روبادلار2500 واردمیکنه.درضمن اونی که گفتین برندش چیه به نظرم ساخت یکی ازروستاهایه کشورمعظم کره شمالیه. دیگه بلاخره تحریمهاباعث میشه به هرکی وناکس روبندازن.:n21:نقل قول:
بالای ۳۰۰ گیگه ٬ فکر کنم ۳۳۰ گیگ یا ۳۵۰ گیگ باشه که توی Ecare مشخص کردن .نقل قول:
من خودمو کشتم نتونستم روزی بیشتر از ۵ گیگ با ثبات سرعت ۶۶ دانلود کنم ( سرعت واقعی ۵۱۲ تقسیم به ۸ )
تازه بعد از یک هفته دیگه چیزی برای دانلود نداشتم.
نگران نباشید
اگه شانس بیارید ۱ به ۱ بهتون بدن که سرعتتون میشه همون ۵۰۰ اونوقت اگه روزانه بیشتر از ۱۰ گیگ دانلود داشته باشید باید نگران بشید .
مودم های سری قدیم واسه هوآوی بود هم ایرانسل هم مبیننقل قول:
اما الان با سرچ مک آدرس دیدم ماله یه شرکت سنگاپوریه
SOL INDUSTRY PTE., LTD
1 NORTH BRIDGE RD.,
#24-05, HIGH STREET CENTRE,
179094
SINGAPORE
سیگنال گیریش خوبه ولی کلا شبکه ایرانسل نوسان داره
با سلام.
من یه سوال داشتم!
با توجه به این که در حال حاضر ایرانسل مودم USB رو با تخفیف دانشجویی حدود 50 تومان می ده و خط منزل ما هم فیبر نوری هست, می خوام مودم USB ایرانسل بگیرم ولی متاسفانه چون این مودم wireless نداره, نمی دونم چه کنم!
یه مودم adsl وایرلس دارم (خونه قبلی ازش استفاده می کردم), می خواستم بدونم می تونم اینترنت کامپیوترم رو با این مودم share کنم؟ و بتونم با گوشیم هم از اینترنت استفاده کنم؟
ممنون.
سلام...
دوستان کلا وای مکس چه جوریه؟؟؟
سرعتاش چه جورین؟؟؟ قیمتاش چطوریاس؟؟؟ مودمش چن مدل داره و قیمت؟؟؟؟
ممنون
اشتباه میکنید, حتی اگر 1 - 1 هم بگیرید باز هم نهایت سرعت شما به طور میانگین همون 64 خواهد بود.نقل قول:
واحد پهنای باند کیلوبیت هست. یعنی مثلا 512 کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت (تقسیم بر هشت میشه چون 1byte=8bit). اون جریان 1-8 که شما منظورتون هست, چیز دیگه ای هست.
2تا شرکت توی ایران وایمکس دارن1مبین نت 2ایرانسل اینا بصورته دکلای که توی شهر نصب هست امواج(سیگنال) دریافت می کنندنقل قول:
سرعتش به adsl2 نمیرسه -تعرفه ها بالا-4الی 6مودم داره هر شرکت
پیشنهاد اگه دسترسی به تلفن داری بهترین گزینهadsl2:n02:
سلام دوستان
من مودم Bm632w دارم
الان با کابل به PC وصله
حالا میخواستم ببینم چی کار باید بکنم که بتونم بدون کابل به صورت وایرلس هم از این مودم استفاده کنم توی کدوم تنظیمات باید برم و فعال کنم؟
پاییز امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۱ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا توجه داشته باشید که کاربران طرح های مصرف آزاد امکان استفاده از این پیشنهاد تشویقی را ندارند
دوستان منظورش از کاربران طرح های مصرف آزاد کیا میشه؟
اونایی که پول نمیدن و 128 و 256 رو به ازای مگابایتی 89 ریال استفاده می کنند.نقل قول:
8 گیگ در ماه. 44 تومن.نقل قول:
اقا این نامحدود های ایرانسل سرعت ثابت دارن؟واینکه محدودیت که ندارن بعد ازیک حجم مشخص سرعت رو کم کنند؟
الان اون دومگ که قیمتش 120تومانه دقیقا رو 250هستش؟
عزیز بستگی به منطقتون دارهنقل قول:
الان من بیشتر از 1 ساله 2 مگ دارم نامحدودش که کاملا واقعیه در ماه 1000 گیگ ترافیک بهتون اختصاص میده برای دانلود که 30 روز ماه و 24 ساعت دانلود کنید حدودا 550 گیگ میشه و کاملا نامحدود هست
سرعت من هم اصلا نوسان نداره 260 هست
من می خوام از سرویس دو مگ استفاده کنم ولی مطمئن نیستم که سرعت ثابتی بده.
بدتر از اون به پشتیبانی زنگ زدم می گه سرویس ها یک به هشته ( اینو که اکثرا می دونن) و شما در صورتی که از سرویس 2 استفاده کنید و سرعت تون کم تر از 30 بود می تونید شکایت کنید و قابل پیگیریه.
گفتم دو مگ که باید سرعت 256 بده که توضیحات عجیب غریبی دادند و رفتن به مبحث بیت و بایت و ... !!!!!
یعنی شما کلی پول هزینه می کنی و اگه سرعت شما 30 بود حق اعتراض هم نداری
این که چه سرعتی میده بستگی به ترافیک اون منظقه داره .معمولا 260 تا رو میده اما گاهی تا 20 هم پایین میاد ولی فکر نکنم شبانه بالای 80 بره ..نقل قول:
پاییز امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۱ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد بود
دوستان من از کجا بفهمم که رایگانه و از ترافیک خودم کم نمیشه؟
بابا من سه روز پیش یه بسته افزایشی دو گیگی خریدم شبا ساعت یک تا شیش صبح بکوب چندتا فیلم دانلود کردم امروز صبح اومدم بیام اینترنت میگه بیا دوباره شارژکن وایمکسو. دوباره بسته افزایشی خریدم. مگه شبا رایگان نیست؟ پس چطوریی این دو گیگ تموم شد در صورتی که من اصلا در طول روز دانلود نداشتم؟
سلام بر دوستان
یه سوال در مورد سرعت 128 دارم
کسی سرعت 128 داره اینجا
دانلود این چهقدر هستش
مثل همین رایتل که سرویس 128 رو 256 میده
ایرانسل هم سرعت رو بالاتر میبنده ؟