احتمال زیاد بشهنقل قول:
ولی اگه 2-3 تا ریاضی بتونه جواب بده و یه درصدی بگیره که صفر نباشه بهتره
:11:
Printable View
احتمال زیاد بشهنقل قول:
ولی اگه 2-3 تا ریاضی بتونه جواب بده و یه درصدی بگیره که صفر نباشه بهتره
:11:
تشکر رو کافی ندونستم. راهنمایی بزرگی بهم کردین . ممنون.نقل قول:
چطوری تمرین کردید ؟نقل قول:
من شب کنکور خوب خوابیدم. 4 -5 شب تمرین کردم!!!
OTN یه انتشاراته؟!!! تاحالا نشنیده بودم!نقل قول:
شورای گسترش آموزش عالی با تاسیس 40 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی موافقت کرد.
شورای گسترش آموزش عالی با تاسیس رشته های کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی در دانشگاه رازی، زیست شناسی در دانشگاه بیرجند، زیست شناسی گرایش های علوم جانوری، گیاهی و دریا در مجتمع آموزش عالی گنبد کاووس، زیست شناسی علوم گیاهی در دانشگاه شهرکرد، زیست شناسی علوم جانوری در دانشگاه مازندران، ریاضی محض در دانشگاه صنعتی جندی شاپور، ریاضی محض در دانشگاه مراغه، مهندسی کامپیوتر نرم افزار در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی بناب، مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مهندسی نرم افزار در دانشگاه لرستان، مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه صنعتی بیرجند، ریاضی کاربردی و مهندسی مکانیک در مجتمع آموزش عالی بهبهان موافقت کرد.
همچنین با صدور مجوز از سوی شورای گسترش رشته های آموزش زبان انگلیسی و علوم کامپیوتر در مرکز آموزش عالی کازرون، زبان و ادبیات فارسی ویژه دانشجویان غیر ایرانی در جامعه المصطفی العالمیه، فیزیک در مجتمع آموزش عالی جهرم، زبان و ادبیات فارسی مجتمع آموزش عالی نیشابور، مهندسی برق مخابرات در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مهندسی عمران در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی، مهندسی کشاورزی علوم باغبانی در دانشگاه صنعتی شاهرود و مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات به صورت شبانه و مهندسی نرم افزار در دانشگاه خلیج فارس در مقطع کارشناسی راه اندازی می شود.
شورای گسترش آموزش عالی همچنین با راه اندازی رشته های جفرافیا و برنامه ریزی شهری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست در مجتمع آموزش عالی ایرانشهر، مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی و زبان و ادبیات فارسی در مجتمع آموزش عالی جهرم، شیمی کاربردی و شیمی گرایش فناوری اطلاعات در دانشگاه شهید بهشتی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری در دانشگاه محقق اردبیلی، مهندسی عمران در آموزشکده فنی خوی، بیوتکنولوژی کشاورزی در دانشگاه صنعتی اصفهان، زیست شناسی علوم گیاهی، مهندسی نرم افزار و مهندسی صنایع گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستمها در دانشگاه علوم پایه دامغان ، مهندسی کشاورزی علوم دامی دردانشگاه سمنان و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی عمران و مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر در آموزشکده فنی قاین موافقت کرده است.
من که شرکت نمی کنم! آخه اگر هم قبول بشم نمی رم! از بین فیزیک خرم آباد و مهندسی مکانیک ساخت و تولید تهران مرکزی، فیزیک خرم آباد رو ترجیح می دم!!!نقل قول:
معاون سازمان سنجش در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر بالا بودن سطح دشواری سئوالات کنکور امسال گفت: سئوالات به طور میانگین برای داوطلبان متوسط طراحی شده است.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سطح دشواری سئوالات آزمون سراسری 89 گفت: سئوالات آزمون در تمامی گروههای آزمایشی از همان کتبی که به عنوان منابع طرح سئوال مطرح و در پیک سنجش اعلام شده بود طراحی شد.
وی در پاسخ به برخی اظهارات درخصوص مشکل بودن کنکور امسال به خصوص گروه علوم تجربی گفت: سطح دشواری سئوالات به گونه ای است که ممکن است سئوالی برای برخی داوطلبان آسان و برای برخی دیگر دشوار باشد اما در نهایت طراحان سئوال، سئولات را با برای داوطلبان دارای سطح معلومات متوسط طراحی می کنند.
باشه عیب نداره یعنی میشه بااین رتبه بتونم دولتی توی اصفهان یا کاشان وهمون اطراف قبول بشم؟نقل قول:
آخه میخوام بدونم از همین الان دوباره شروع کنم واسه کنکور 90 درس بخونم یا نه؟
واسه آزاده یا سراسری؟نقل قول:
این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم.
لطفا بگویید ترازش چه قدر می شود.
ادبیات:35/دینی 70/عربی:55/زبان 50
ریاضی:0/فیزیک:2/شیمی:12
تراز 5300 میتواند بیاورد؟
متشکرم
منظورم اينه كه عجيب غريب نباشه مثلا فيزيك 55 - 65 | ديني 60 - 70 منظورم منطقه 1 بود !!!نقل قول:
آره خوب منم از همون كتب منابع يه جوري سوال طرح ميكنم كه باباي معاون سنجش هم نتونه جواب بدهنقل قول:
معاون سازمان سنجش در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر بالا بودن سطح دشواری سئوالات کنکور امسال گفت: سئوالات به طور میانگین برای داوطلبان متوسط طراحی شده است.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سطح دشواری سئوالات آزمون سراسری 89 گفت: سئوالات آزمون در تمامی گروههای آزمایشی از همان کتبی که به عنوان منابع طرح سئوال مطرح و در پیک سنجش اعلام شده بود طراحی شد.
وی در پاسخ به برخی اظهارات درخصوص مشکل بودن کنکور امسال به خصوص گروه علوم تجربی گفت: سطح دشواری سئوالات به گونه ای است که ممکن است سئوالی برای برخی داوطلبان آسان و برای برخی دیگر دشوار باشد اما در نهایت طراحان سئوال، سئولات را با برای داوطلبان دارای سطح معلومات متوسط طراحی می کنند.
آره ماله انرژي اتمي هست !نقل قول:
نقل قول:امیرین (یعنی دو امیر:31:) برین کنکور آزادم بدین شما که پولشو دادین ضرر نداره. آدم از فردای خودش خبر نداره. من پارسال انتخابای خودمو محدود کردم وقتی نتایج اومد آرزو میکردم کاش زمان به عقب برمیگشت تا انتخابامو درست انجام بدم . هنوز نتایج کنکور دولتی نیومده. برین 3-4ساعت با سوالای آبکی آزاد تجدید روحیه کنید . قبول شدین هم دیگه دست خودتونه برین یا نرین کسی که مجبورتون نمیکنه .نقل قول:
کاش منبع خبرتم میذاشتی. ولی قابل توجه مهسا خانم و بقیه بچه ها بخصوص تجربی ها . سوالات امسال سخت بوده این یعنی اینکه هیچی معلوم نیست (نتایجو میگم)نقل قول:
میخواستم ببینم این کتابهای سنجش آخر گاج رو میشه تو انقلاب فروخت؟؟ کی میخره آخه مونده رو دستم !!!
خدا هر چی بلا است رو سر گاج بیاره!نقل قول:
**** لاتری باز کرده انقد از مردم پول گرفته ها کارش رسیده که آزمون بزرگ میزنه و بنز جایزه میده !!!!
با اون کتاب های چرت و مزخرفش که همش دانش آموز ها رو گول میزنه و با قیمت های هنگفت کتاب های بیخودش را به خورد مردم(دانش آموزان) میده !
از من به شما نصیحت که دیگه گاج نخرید . از ما و شما که گذشت . سال پایینی ها گوش کنند و نخرن !
نخرن اینجا دو تا معنی داره : !1) خر نشن 2) خرید نکنند
به قول کاظم قلم چی سوالات اگه از حد معمول دشوار باشه بیشتر بچه های زرنگ لطمه میخورن . نه اینکه میخوان به همشون جواب بدن به خاطر همین سیستمشون میریزه بهم. مثلا اگه 4-4-3 باشه سیستمشون یهو میشه 0-0-0 :31:
نقل قول:
حالا شما چرا هر چی مشکل داری سره این گاج خالی کردی :دی
گفتم میخرن یا نه دیگه چرا بد بختو فوش میدی.
من که از کتاباش راضی بودم بد نبود دیگه بقیه رو نمیدونم !!
نقل قول:
بیچاره بچه ها . بیچاره خانواده ها . بابا اینا قبل از اینکه فکر من و شما باشن فکر اون جیبشون هستن . این گاج که فقط گروه مافیاست .کل خانواده اش رو جمع کرده اونجا. ابوالفضل و محمد و احمد و .... :2:
اون قلم چی هم که مداد رنگی باز کرده . کتابهای سبز - قرمز - آبی - بنفش - زرد - خاکستری - سفید و ... فردا هم میزنه پلنگ صورتی ... :2:
قیمت پدر و مادرشون رو میزارن رو کتابها :2:.
کتابهای فیزیک گاج رو که باز کنی ( نمیدونم فیزیک پایه جامع - تست) داخل یکیشون نوشته : فاطمه فاطمه است . نمیدونم تقدیم به ساحت مقدس امام زمان .
یکی نیست به اینها بگی اخه امام رضا آخه راضیه شما 8000 تومن بزاری رو اون کتاب . یه کتاب زپرتی زدن نوشته 12000 تومن .
من که راضی نیستم . شما چی بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا :2:
خداییش راست میگم دیگه !نقل قول:
من را بچهها گفتن هی برو سبز بخر ادبیات 100 میزنی!!!
رفتم خریدم , دیدم خوندنش فقط 2 سال طول میکشه! آخه من خیلی وسواس مطالعاتی دارم , هر 10 صفحه را حدودا 1.5 میخونم ! فک نکنی خنگما , دیگه هر چی نکته و پاورقی و تمرین و مثال است را یاد میگیرم !
آره این جور شد رفتیم ادبیات ها رو خریدیم و آخرش هم همون ادبیاتم که بود که بود و هیچ ارتقا پیدا نکردم !
دیفرانسیلش که هیچ ! شرو ور محضه!
فقط انتشارات کانون فرهنگی آموزش
با برنامه درس بخوانید , پیشرفت کنید
سلام
شما منو كه نا اميد كرديد
پارسال بااين درصد ها 500 منطقه 3 آوردن:
ادبيات:62
عربي : 26
ديني: 74
زبان:54
رياضي:28
فيزيك:48
شيمي:68
اون وقت منو با اين درصدها ميگين 1000 منطقه 3؟
ادبيات : 64
عربي : 49
ديني : 85
زبان : 36
رياضي : 32
فيزيك : 54
شيمي : 55
آقا يكي هست درست بگه وضع من خوبه يا واسه سال ديگه بخونم
من بدبخت که هر چی کشیدم از قلم چی کشیدم:2:نقل قول:
دوستان من دنبال یه تخمین رتبه خوب می گردم کسی سراغ داره
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
اگه دقت کنی سه درس مهم درصدت کمه ریاضی عربی زباننقل قول:
اینا بی تاثیر نیستند
از کدوم شهر یا روستا هستی؟نقل قول:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
آخه میدونی تو جزو استعداد های درخشانی و باید کتاب های خودت را مصرف کنی!نقل قول:
کتاب های خودتم خوشخوان و اتمی و ... است!
قوته خواهرم؟
من انتشارات قلم چی رو هرگز قبول ندارمنقل قول:
فقط انتشارات انرژی اتمی و گاج
ولی آزمونای قلم چی بد نیست با برترین های ایران رقابت می کنی بده هانقل قول:
نقل قول:
خبرگزاري مهر منبعشه !
من از سرخس - خراسان رضوي امنقل قول:
کتابهای انتشاراتی های مختلف, برای هر نفر یه جوره. ممکنه برای یکی Match باشه و از اون کتاب خوشش بیاد و فکر کنه همه کتابهای اون انتشاراتی اینجوری خوبه. یا بالعکس. نمیشه همه کتابهای انتشاراتی های مختلف رو رد کرد. اگر از یه کتاب خوشتون نیومد احتمال داره که یکی دیگه ذهنش با اون کتاب مچ هست و از اون خوشش میاد.
در کل اول کتاب درسی مهمه که اکثر داوطلبان اونو کنار میزارننقل قول:
ببخشید زیاد حرف میزنم! اگه کتاب هایی رو که معرفی کردین وقت بزارم و خوب بخونم، لازم هست آموزشگاه هم برم؟ (البته فقط برای دروس اختصاصی).
خوب عالیه درصدات . از چنین جایی چنین درصد هایی خیلی خوبه!نقل قول:
حتما موفق میشی و رتبه ات زیره 1000 است تو منطقه 3! چی میخوای بخونی دوست من ؟
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
کلاس کنکور را فراموش نکن !!!نقل قول:
ولی یک کلاسی برو که بهت روش های تست زنی یاد بده که بتونی سرعتی عمل کنی . نه اینکه عین مدرسه بیاد تست ها را از راه تشریحی حل کنه و یک تخته سیاه 2 در 3 متر را پر کنه !
okay ؟
من كامپيوتر تهران ميخواستمنقل قول:
ولي اگه رتبم خوب نشد ميرم مشهد
با اين حرفت موافق نيستم كه ميگي : از چنین جایی چنین درصد هایی خیلی خوبه!
اينو ببين نظرت عوض شه :کد:http://gozine-2.ir/files/karname88/ry3-32.htm
تهران نمیشه . چون تهران میدونم از منطقه 2 باید زیره 500 بیاری تا بری تو .نقل قول:
ولی فردوسی مشهد برو حال کن !
تو رنکینگ جهانی فردوسی مشهد بعد از تهران است, هیچی هم از تهران کم نداره!
سلامنقل قول:
من فقط کتاب درسی تکیه گاه اصلیم بود ضرر نکردم
کتاب کمک آموزشی زیادی داشتم ولی کتاب درسی خیلی سره
کنکور 89 را چه طور دادی ؟نقل قول:
بچه ها تعداد صفحات به 2 به توان 10 (10^2) رسیده ها!
من که میگم بده یکی از بچه های سال بعد. یه مغازه داری هست توی خیابون 12 فروردین پاساژ 12 فروردین طبقه زیر زمین به اسم علائی توی پاساژ بپرسی راهنماییت میکنن ولی به قیمت کاغذ پاره ازت میخره نری اونجا فحشم بدی:46: فکر کنم 10 یا 20 درصد قیمت روی جلد میخره اونم به شرط تمیزی!نقل قول:
راستی بچه ها سایت زیر رو دیدن؟
کد:http://www.farhikhtegan-sharif.org/
مهمترين چيزي كه يه كنكوري كم تجربه نبايد تجربه بكنه اينه كه تجربه ديگران رو تكرار نكنه ! مخصوصا تجاربي كه منجر به نتيجه نگرفتن شدن.
من خودم چند تا از مهمترين تجربه هاي خودم رو براي كنكوري هاي 90 ميذارم اميدوارم مفيد باشه : (البته اگه قابل بدونين ):
1- صد در صد بايد آزمون هاي آزمايشي شركت كنين ترجيحا قلم چي باشه خيلي بهتره !
2- از همون روز اول به جاي اين كه شروع كنين درس خوندن چند هفته رو اختصاص بدين به برنامه ريزي و دقيق ترين و جزئي ترين برنامه اي رو كه ممكنه براي خودتون بنويسيد و سعي كنين برنامتون بيشترين قابليت انعطاف رو داشته باشه.
3- در انتخاب كتاب خيلي دقت كنين ولي وسواس به خرج ندين يك كتاب رو انتخاب كنين و همون رو تا آخر بخونين ولي دقت كنين كه اون كتاب همون بهترين كتاب موجود در بازار باشه. مثلا من خودم كتاب ديني همگامان رو نداشتم و خيلي هم تعريفشو شنيده بودم ولي نتونستم تو شهرمون گير بيارم خلاصه اين كتاب رو نخوندم و به جاش گاج رو خودنم ولي نتونستم نتيجه خوبي بگيرم شايد بگين به كتاب مربوط نيست كه نتيج نگرفتم ولي بايد اين رو بدونيد كه اگه شما بخوايد با گاج تو كنكور موفق بشين بايد دوسه بار اين كتاب رو به دقت بخونين ولي با همگامان همون يه بار خوندن كافيه در ضمن دقت كنين كه نبايد نزديكاي كنكور اگه ديدين يه كتاب بهتري مثلا براي ديني به بازار اومده نبايد كتابتون رو عوض كنين همون كتابي رو كه از اول خوندين اون رو مرور كنين.
4- برنامه ريزي كه ميكنيد به هيچ عنوان مبحثي نباشه و فقط ساعتي برنامه ريزي كنيد.
5- تمام درس ها رو با هم بخونين هيچ درسي رو كنار نذاريد حتي اگه باهوش ترين آدميزاد تاريخ زمين باشين آسونترين درس رو هم كنار نذاريد ! من خودم ميانگين كلماتي كه در دقيقه ميتونم بخونم واقعا براي هر كسي دست يافتني نيست ولي وقتي ديني رو گذاشتم براي دو سه هفته ي باقيمونده به كنكور استرس + خيلي چيزاي ديگه ! نذاشتن حتي بتونم يك درس از دين و زندگي رو بخونم.
بقيه تجاربم رو بعد كنكور آزاد ميگم بهتون (البته اگه احتياج داشته باشين). كنكورياي تجربي يادتون باشه حتما بعد از كنكور پزشكي آزاد به پست هاي من نگاه كنن بهترين روش براي خوندن زيست و بالا بردن درصد زيست شناسي تا سقف 100 % رو به صورت PDF آماده ميكنم و رو سايت ميذارم برين حالشو ببرين. امكان نداره اگه با روشي كه من ميگم بهتون زيست شناسي رو دو بار بخونين ولي 100 % نزنين ! من خودم با اين روش تو كنكور حدود 75 % زدم ولي به جان مادرم من همسال دوم دبيرستان هم سال سوم دبيرستان و هم پيش دانشگاهي درس زيست شناسي رو نتونستم خرداد ماه پاس كنم و همشو در شهريور به ترتيب با نمرات 10.25 ، 10.75 و 7.5 تونستم پاس كنم و قبول شم. در ضمن درصد زيست رو در حالي به اين حد رسوندم كه : 1- نميدونستم سلول يعني چي ! 2- فقط يك بار خوندم و مرور نكردم 3- با توجه به اينكه در همه درسها (همشون به جز زبان ) ضعيف بودم و حتي تو مدرسه هم در همه درسها مشكل داشتم و با اين شرايط ميخواستم خودمو برسونم به سطح سوالاي كنكور و درصداي لازم براي قبولي در پزشكي اون هم بدون كلاسهاي كنكوري ، مجبور بودم براي رياضي و فيزيك كه دروس زمان بر هستن وقت زيادي رو صرف كنم تا خودم بتونم ياد بگيرم و براي زيست و شيمي وقت بسيار كمي رو اختصاص ميدادم. خلاصه اينكه بهترين روش موجود در بازاره !:31:
من نمیدونم شما چرا اینقدر بدون دلیل حرف الکی میزنید؟نقل قول:
شما نتونستید نتیجه بگیرید باید اینجوری به گاج حمله کنید و در رابطه اش بد بگید!
من خودم سنجش آخر گاج + ادبیاتش رو داشتم شاهکار بود ... از کانون که خیلی بهتر بود
در ضمن شما یه سال کنکور شرکت کردین دلیلی نداره اینقدر اعتماد به نفسون بره بالا که بگی هر کی بخره خر شده!!
واقعا ادب ، از نوشته های این یوزر پیداست!نقل قول:
آخه میدونی تو جزو استعداد های درخشانی و باید کتاب های خودت را مصرف کنی!
کتاب های خودتم خوشخوان و اتمی و ... است!
قوته خواهرم؟
دوست عزیز اگر قرار باشه به کسی این حرفو بزنی باید به خودت بگی که نتونستی با کتابای گاج بسازی!
برای همه این حرفایی که بدون دلیل میزنی و قصد تخریب داری ، باید جواب پس بدی . پس مواظب خودت باش
===================
من یکی از دوستام میگفت برای آزاد خلاصه فرمول ها وحشتناک جواب میده!
کسی خلاصه ای چیزی از فرمولای فیزیک داره؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3925213&postcount=8