دوستانی که اینترنت مخابرات نامحدود دارن بزارین خیالتون رو راحت کنم و من زنگ زدم طبق معمول نصف نت و ایندفه بر خلاف پیچوندنهای دفعات قبلی اپراتور گفت سرعتهای نامحدودها دیگه همینجوری شده و تغییری هم نمیکنه.
Printable View
دوستانی که اینترنت مخابرات نامحدود دارن بزارین خیالتون رو راحت کنم و من زنگ زدم طبق معمول نصف نت و ایندفه بر خلاف پیچوندنهای دفعات قبلی اپراتور گفت سرعتهای نامحدودها دیگه همینجوری شده و تغییری هم نمیکنه.
دوستانی که میخوان شکایت کنن از مخابرات از لینک زیر اقدام کنن:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به شکایت نداره ، نمیشه کاریش کرد.نقل قول:
حداقل باید یکاری بکنیم یا نه و اینا باید مجبور بشن تو سایتشون سرعت واقعی سرویسهاشون رو بزنن تا این همه مشترک الکی جذب نشن تا پهنا و عرض و طول کم بیارن و من که شکایت کردم میخواد تاثیر داشته میخواد نداشته باشه و بقیه خود دانن و میتونن تا ابد اینجا اعتراض بکنن.نقل قول:
دوستان برای شکایت اول برید سایت زیر که مربوط به مخابرات است و بعد از شکایت یک کد پیگیری بهتون میده و کد رو یه جا کپی کنید.
اگه از طریق سایت بالا رسیدگی به شکایتمون نشد بعد دیگه باید به سایت زیر برید و کد پیگری که در سایت بالا بهتون داده هم باید در سایت زیر وارد کنید تا ببینیم چی میشه.
سایتهایی که روی سرور ایران هستند قاعدتا باز میشه!نقل قول:
اینترانت را امتحان نکردم!
کیا حجمی بیست نت دارند سرعتشون چه طوریه شبانه رایگان هم داره ؟ سرعتاشون نصف شده یا مثل قبل هست
اینم گرفته ما رو .. باز سرعت زیاد شد :|
من که کم کم دارم از مخابرات میرم.
من حدس میزنم نامحدود مخابرات هم یه جورایی بی سر و صدا داره تبدیل میشه به نامحدود آسیاتک. یعنی بعد از یه مقدار استفاده با سرعت واقعی در روز، سرعتت رو نصف می کنن !!
از صبح تا الان که نمیشد دانلود کنی
الانم سرعت نصفه
امروز دیگه چون پنجشنبه بوده اداره ها زود تعطیل میشه نخواستن به خودشون زحمت بدن از الان زحمتشو کشیدن!!
سرعت بیست نت از 16 بیشتر نمیشه !!!
زدن اون نصف رو هم یه نصفش دیگش کردن ....
دمشون گرم..... تا 3 نشه بازی نیشه .. یزنن یه نصف دشگه کنن راحت شیم.
بیست نت رو ولش کن دیگه !نقل قول:
آرش از سرعت گستر داره 256 نامحدود سرعت دانلود داخلیش گاهی تا 500 کیلو میره ! سرور خارجی هم 300 کیلو به نظرم میداد:n19:
اونم قیمتش چند ؟ ماهی 15 تومن :n04:
سرعت گستر چی چیه ؟! ارش که میگه مخابرات داره ! ولی از یه شرکت دیگه ؟! یعنی نماینده مخابراته ؟!نقل قول:
من فقط برم سرور داخلی مهمه ! یعنی سرعت گستر بگیرم حلله داخلیش خوبه ؟!
مخابرات هم به تاریخ پیوست
من که هر جا برم عابرو برا موووخابرات شیراز نمیزارم و اینجوری نیست که حق ما رو بخوره بگه به یه ورش زورم میرسه:n24:
بچه ها همتون برین همونجوری که صحفه قبل گفتم شکایت کنین و مهم نیست درست بشه یا نه مهم گرفتن حال مخابرات( مخبر جامعه) هست:n25:
فقط شیراز اینجوریه یا شهرستان ها هم هستن؟
سلام داداش من هم شیراز دارم هم واسه کار دو تا شهرستان اطراف واسه کار میرم اونجا هم همینطوره :4::devil::grrr:نقل قول:
مشکلش کشوری هست!نقل قول:
کمبود پهنای باند در اثر فروش سرویس های نامحدود!
کیفیت سرویس های مخابرات فارس خصوصا سرویس های نامحدود نسبت به بقیه استان ها خوب بود که اینجور شد!
والله خدا رو شکر به گمونم ما تو زندگی از هر کجا شانس نیوردیم از اینتر نت شانس اوردیم دانلود من هنوز 128 هست.256 نامحدود مخابرات.
نت داغونهههههههههههههههه
بهتره بگید مخابرات داغونه .دی:نقل قول:
توی یکی از شهرستان ها رفتم اینترنت مخابرات را توی مرکز افتتاح کردم از طرف رئیس مرکز زنگ زدن به من میگن چرا نت 20نت داغونه سرعتش کمه و دیسکانکت میشه!.دی:
اگر کاملا هم قطع بشه بهتر از اسیاتک هستنقل قول:
TAPATALK
با دروودنقل قول:
دوست من،شما چرا تا این اندازه نسبت به آسیاتک دید منفی دارید؟
خیلی ساده بعد از 5 سال مشترک اسیاتک بودن پشتیبانی بجای توضیح دادن علت پایین امدن کیفیت در اومده میگه همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای هم جمعش کن ما برای کسی دعوت نامه نفرستادیم !!! برجی 50 تومن پول یک مگ نامحدود میدادم سرغتم 25 بود پینگم 600 ..50 در صد تایم اوت هر روز هم قطع میشد اونوقت پیشتیبانی بگه ما دعوتنامه نفرستادیم خیلی زور دارهنقل قول:
TAPATALK
منم شرکت بد زیاد دیدم ولی آسیاتک واقعا روی اونا رو سفید کرد
با درووددی دوبارهنقل قول:
دوست گرامی،نخست اینکه بنده نمی دانم شما دقیقا باکدام شخص در پشتیبانی،شیراز و یا تهران و یا شهرستان دیگری تماس داشته اید ،اما تا به این اندازه می دانم که استاندارد ها و موازینی برای تمامی نمایندگان از بالا تا پایین مشخص شده اند که در صورت زیر پا گذاشتن آنها و به کار نسبتن آنها،موجب از دست دادن تمام کاربران و نمایندگی می شود.
هرچند بنده می پذیرم که بعضی از کارکنان ارم نت (نمایندگی مرکزی استان فارس)برخورد مناسبی نداشته باشند اما شخصا ندیده ام که پشتیبان های تهران نیز دچار این بد اخلاقی شده باشند.
بنا بر این ،و با توجه به درخواست شما مبنی بر کم بودن سرعت سرویس های نا محدود،باید پذیرفت که با وجود بالا بودن ترافیک ورودی به پشتیبانان و کارکنان بخش فروش این شرکت،و درخواست زیاد کاربران در مورد سرویس های نا محدود و پرهزینه و کم درامد بودن برای شرکت ،پاسخ به اینگونه پرسش ها از حوصله بخش فنی بیرون باشد.
دستشون درد نکنه امروز از همین الان کمش کردن.
نامحدود آسیاتک چطوره؟نقل قول:
سعید شنیدم آسیاتک عالی شده ....نقل قول:
کلا همشون اشغالن و نمیدونم چرا همگی بعد از یه مدت اینجوری میشن و ماله حرض و طمع و گرفتنه مشتری زیاده یا چیزه دیگه و من اولین isp که داشتم شاتل بود و دو سالی ازش سرویس داشتم و اون سال اول کاملا راضی بودم و همه چی هم خوب بود و منم چون ناوارد بودم یکساله همش تمدید میکردم و بعد یه 5 ماه مونده بود قرار دادم تموم بشه تررر زدنهای شاتل شروع شد و سرعت رو کم کردن خصوصا دانلود شبانه و با ما هم اون موقع جوو انلاین بازی کردن خصوصا طرفهای صبح داشتیم و حسابی خورد تو ذوقمون و بعد رفتم حضوری پیششون و گفتم چرا اینجوری شده گفت همه جا اینجوری هست و گفتم سرعت 512 میخوام(اون موقع سرعت خیلی بالایی بود:n08:)گفت برو نامه از دانشگاه و از این چرت و پرتها بیار و کارت دانشجویی بردم و دیدم داره ایراد میگیره یهو عصبانی شدم گفتم قعطش کن نخواستم و دو هفته هم طولش داد تا جمعش کنه و بعد رفتم صبانت بدون هیچ مدرکی 512 داد که در اصل یک مگ بود و ما هم راضی و دو سالی هم اونجا بودم و اونم ضعفهایی داشت خصوصا دانلود شبانه افتضاح ولی در کل بد نبود و بعد رفتم ماتریکس که اونم 3 مگ سرعتش بود و دانلود شبانه خوبی هم داشت و 2 سال خورده ای هم اونجا بودم تا دانلود شبانش و کلا روزانش هم بهم ریخت و اومدیم مخابرات که اونم اخر میخش رو نشوند تو همه کاربرها و روز جمعه اپراتورشون(ظعیفه دهاتی) میخواست منو بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میگم شما حق ندارین سرعت رو بیاری پایین در صورتی که تو تعرفه زدین یک مگ و مگه کسی که نامحدود میگیره یه غیر از دانلود هدف دیگه ای هم داره و پینگتون که افتضاحه و سایتهای خارجی هم در حد اینترنت ملی و بدتر باز میکنه یا نمیکنه و سرعت رو هم نصف کردید و درست شدنش هم گذاشتید ساعت 2 صبح و تا مودم هم خاموش و روشن نکنی که سرعت به حالت اول برنمیگرده و میگه چرا هیچ کسه دیگه زنگ نزده تا حالا شکایت کنه و شما اولین نفری و برو ببین شاتل چه جوری سرعتاش هست تا ببینی چقدر ما داریم خوب اینجا سرویس میدیم و سرعت از این بعد یک به دو هست و همینه که هست و گفتم شاگول هم دیدیم که اومدیم اینجا و الان شما هم دارید راه همونا رو میرید و اگه کسی هم تا حالا زنگ نزده که مطمئنم زده از بی غیرتیشون بوده و ما داریم پول میدیم به شما و مجانی که نمیخوای چیزی بدی که اینقدر جوش میزنی و اگه شما کارت درست بود که ساعت 2 بعدظهر که سرعتها کم میشه هنوز ده دقیقه نشده اوتوماتیک سرعتها نصف میشه ولی 2 صبح که همه مردن سرعتها پایین میمونه و برتمیگرده به حالت اول تا چوب نکنی تو ماتحت مودم و خلاصه فهمیدیم تا یه گردن کلفتی نیاد از بیخ بزنه جد و اباد اینا رو بیاره جلو چشمشون ما هیچ نوع سرویسی رو تو این خراب شده مثل ادم بدستمون نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره تا چهار نفر میرن اونجا حتما تررر میزنه عین بقیشون:n21:نقل قول:
اینم شکایت من از مخبررات و الان 4 روز هست مثلا دارن برررسی میکنن جون عمشون و جواب ندین یا بدین بعد از دوهفته شماره پیگیری رو میفرستم برا بررسی اون سایت اصلی و برام هم مهم نیست درست بشه یا نشه و یا از اینجا برم یا نرم مهم همون دهن سرویس کردنی هست که همه این بی پدرها یه عمره از ما سرویس کردن و پول ان تررنت چند برابر قیمت جهانی بده با سرعت افتضاح و پول هزار کوفت فیلت.رر شکن و لیچر و .... بده اخرش هم دهنت سرویسه و ما بدهکاره این بی شرفها :n24:
جالبه که قیمت هاشون روهم تغییر نمیدن!نقل قول:
این شکایت رو کجا مطرح کردین ماهم مطرح کنیم!یعنی چی آخه وقتی نمیتونی برا چی سرویس میدی؟
خیلی ظلمه که سرعتت نصف شه
دوستان دیگه ADSL نا محدود پرسرعت چی خوبه و شما تاییدش میکنین؟مثلا ماهی 40-50 تومن
سلام تو پست زیر توضیح دادم.نقل قول:
دوستان شما هم برید شکایت کنین و به این 2020 هم دائم مثل من زنگ بزنین و کچلشون کنین و یهو دیدین فردا کمتر از این هم کردن دیدن کسی چیزی نمیگه.
نقل قول:
نداریم :n29:نقل قول:
الان مخابرات سکته زده ! 2 دقیقه یه بار تایم اوت میده قطع میشه سایتا وسط لود ارور میدن.
نداریم؟!!!مثلا 512 نا محدود آسیا تک 55 تومنه :|نقل قول:
تضمینی برای کیفیتش نیست!نقل قول:
دوستان من میخوام خط تلفن جدید ثبت نام کنم ؟ به نظرتون pcm باشه بهتره یا مسی
البته میدونم pcm رو هیچ شرکتی به جز مخابرات ساپورت نمی کنه اما چون میخوام فقط مخابرات بگیرم به نظرتون pcm برای سرعت بالاتر بهتر نیست ؟ مثلا وقتی خط مسی رو 10 مگ بسته میشه نویز زیاد میگیره
روی خطوط PCM سرویس داده نمیشه!مگر اینکه تبدیلش کنند به خط عادی.نقل قول:
به وسیله PCM حداقل 4 و حداکثر 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی می اندازند و در نتیجه باعث کاهش پهنای باند کانال انتقال میشه که این خودش محدودیت ایجاد میکنه!
روی خطوط PCM هم آسیاتک سرویس میده! البته بهتره بگم آسیاتک خط PCM را در صورت وجود امکان تبدیل به خط عادی میکند و سرویس می دهد.
خطوط فیبر نوری هم درصد سیگنال به نویز بهتری دارند و فقط آسیاتک در اکثر موارد روی فیبر نوری سرویس میده.
دوستان جهت تغییر خط PCM به خط معمولی شماره خط و نام صاحب خط را پیامک کنید.