بچه ها کمک...وقتی لاگین می کنم می گه سرور فعال نیست!...یه روزه که نمی تونم برم بالا!!!...کمککککککک!!!
Printable View
بچه ها کمک...وقتی لاگین می کنم می گه سرور فعال نیست!...یه روزه که نمی تونم برم بالا!!!...کمککککککک!!!
آخه لیدرشیپ کفش درست حسابی نداره.فقط همون کفش مشکی هست که 4 تا اضافه میکنه و بیشترینش هم همونه ولی من باهاش حال نمیکنم.fancy boot هم 2 تا به لیدرشیپ اضافه میکنه چون 2 تا به کریزما اضافه میکنه ولی کلی اسکیل دیگه هم اضافه میکنه و برای دوئل هم خوبه.میتونی کفشهای دیگه رو هم ببینی ولی من با این حال میکنم.نقل قول:
به زودی dancer set رو میخرم.:27:
ای بابا شماها لیدرشیپ رو هم خز کردید.:13:نقل قول:
کسی نبود جواب منو بده؟!!
سرور 9 خرابه...نقل قول:
بیشین بینیم :10:! یه مدت من از این بازی کنار کشیدم و تو بحرش نبودم همه خفن شدن ! ورلد جدید کی میاد ؟؟؟نقل قول:
اما به نظر من شوتینگ بهتره شاید سرعتش تو وسطای کار کم بشه (بین لول 14 تا 24) اما بعدش خوب میشه , ,و بعد اینکه کارهای اصلی باز شدن بقیه اسکیلهارو میشه رو اسکیلهای دیگه دوئل قرار داد
سالمه چرا شایعه پراکنی میکنینقل قول:
من امروز زدم با 2 نفر دوئل کنه مطمئن بودم جفتشونو خفن میزنم بعد که ریپورتارو دیدم معلوم شد اون 2تا منو خفن زدن و پس اوت شدم:31:
عكسي بزار بلكه بخنديم شاد شيم!!نقل قول:
من امروز زدم با 2 نفر دوئل کنه مطمئن بودم جفتشونو خفن میزنم بعد که ریپورتارو دیدم معلوم شد اون 2تا منو خفن زدن و پس اوت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به این چیه ؟ البته من چون دوئل هم میکنم همون fancy boot رو میپسندم :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+7 Construction
+6 Toughness
+8 Reflex
+8 Leadership
جان ؟ :31:نقل قول:
ای بابا شماها لیدرشیپ رو هم خز کردید.
من اگه اتربیوت رو روی دکس نذاشته بودم که الان تو 3 تای اول بودم (ورد5)
ست دنسر میخوای چیکار ؟ :31:
بیا پیش ما کازینو شهر بهت نیاز شدید داره حقوق خوبی هم میگیری :27:
من امروز black top hat رو خریدم و لیبورم تو grave robber شد 53 ولی بازم آیتم نداد خدا لعنت کنه هر چی برنامه نویسه با این بازی نوشتنشون .نقل قول:
شوتینگ ؟ به نظرم خیلی از بازی عقب میفتی ولی در آینده خفن میشه . حالا با کدوم کلاس ؟
ورد 10 مطمئن باشید من از 10 نفر اول دوئل خارج نمیشم :27: (همه ی اسکیل ها روی dodge) :18:
حاجی آواتارتیم :31: اصل خندست با فتوشاپ درست کردی یا ویندوز مدیا پلیر :27:نقل قول:
عكسي بزار بلكه بخنديم شاد شيم!!
به گمونم به خاطر اون چهار تا يوزر هنوز هم دارن تنبيه ميشي!نقل قول:
من امروز black top hat رو خریدم و لیبورم تو grave robber شد 53 ولی بازم آیتم نداد خدا لعنت کنه هر چی برنامه نویسه با این بازی نوشتنشون .
تا شما خفن بشي اونا خرخفن شدن!!نقل قول:
شوتینگ ؟ به نظرم خیلی از بازی عقب میفتی ولی در آینده خفن میشه . حالا با کدوم کلاس ؟
چي بگم والا..!!نقل قول:
حاجی آواتارتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصل خندست با فتوشاپ درست کردی یا ویندوز مدیا پلیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین ممد و آرش هر کدوم 70-80 تا یوزر دارن . بماند که باگ هم میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا من از شانس معافمنقل قول:
به گمونم به خاطر اون چهار تا يوزر هنوز هم دارن تنبيه ميشي!
دقیقانقل قول:
تا شما خفن بشي اونا خرخفن شدن!!
چرا فحش میدی؟؟نقل قول:
همین ممد و آرش هر کدوم 70-80 تا یوزر دارن . بماند که باگ هم میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا من از شانس معافم
من jojok , ir-dgm ,jiigar , m-pro , smbb ,reza-x2, max-payne , Adam-Koshll همینه دیگه ندارم که.
تازه من دنبال باگ نیستم چون بلد نیستم :دی
============
راستی کی بود میگفت دارم دنبال راهی میگرم کجانی خرید کنم فقط کد کالا ها رو میخوام؟؟
تو همین پی سی ورد 600 تا یوزر داری :31:نقل قول:
منظورم از باگ همون چیت (تقلب)بود که خلاف قوانین بازی عمل میکنی :27:
در مورد کد ها هم که گفتم این نامردا دست مارو از پشت بستن یعنی اینکه آیتم ها آیدی مشخصی ندارن و همه چیز با اشاره گر (pointer) تعریف شده . مثلا آیتمی که تو اینونتوری داری آی دی مشخصی نداره و وقتی روش کلیک میکنی اشاره گر ارسال میشه یعنی به سرور میگه برو به سلول دوم اینونتوری این بابا و ببین توش چیه . یا در مورد shop وقتی روی یه آیتم کلیک میکنی که بخری به جای اینکه کد آیتم به سرور ارسال شه میگه برو ببین توی سلولی که کلیک شده چیه بعد آیتم و قیمتش پاسخ داده میشه .
فقط در مورد کوئست ها صدق نمیکرد که من تونستم کد کوئست ها رو جابه جا کنم ولی بازم قبل از اینکه کوئست رو قبول کنه سرور بررسی میکنه آیا سری قبلیش رو رفتی یا نه . کلا تمام راه های ساده رو بسته تنها راه نفوذ به دیتابیس هستش که من شاید در صد سال آینده تونستم یه کاری بکنم :31:
آقاي بالتازا بالاخره جونت رو در راه عزيزت دادي!! (بن شدي!)
نه این 33 یا 34 هستنقل قول:
تو همین پی سی ورد 600 تا یوزر داری
نه soldier pose یکماه بن شد چون برای بار دهم به سینا پی ام دادم تا ir-dgm رو باز کنه :دینقل قول:
آقاي بالتازا بالاخره جونت رو در راه عزيزت دادي!! (بن شدي!)
حالا میگین من چه کنم؟....برم تو فروم خودش پست بدم؟
راستی این معنیش چیه؟
!The session has expired
عجب!!نقل قول:
نه soldier pose یکماه بن شد چون برای بار دهم به سینا پی ام دادم تا ir-dgm رو باز کنه :biggrin:
به گمونم صفحه رو ببمدي دوباره بري حل بشه! هان؟نقل قول:
!The session has expired
چي رو چي كار كني؟نقل قول:
حالا میگین من چه کنم؟....برم تو فروم خودش پست بدم؟
این کارو کردم ولی ایندفه همون ارور قبلی رو میده:نقل قول:
!The server is not available
برای من هم اینطوریه.به زودی خودش درست میشه.نقل قول:
حاجی تو محمود چی هستی؟؟
چطور مگه؟!!!نقل قول:
حاجی تو محمود چی هستی؟؟
سوال شد برام :دینقل قول:
چطور مگه؟!!!
راستی اون پست تو تاپیک معرفی وبلاگ و وبسایت رو ویرایش کن.
وبلاگش خیلی بی مصرفه
بزار باشه تا ملت بخندن!!نقل قول:
وبلاگش خیلی بی مصرفه
من براش کامنت گذاشتم.نقل قول:
بزار باشه تا ملت بخندن!!
خواستم ببندمش فحش گفتم نه زشته :دی
حاجی نمیخواد خودم اوکی کردم
بچها بیاین بخندیم"
کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?p=246643#post246643
یکی برام معنی کنه :دی
من که هیچی نفهمیدم
چيو نمي خواد خودت اوكي كردي؟نقل قول:
حاجی نمیخواد خودم اوکی کردم
ظاهرا كسي نميدونه كي مياد!!نقل قول:
یکی برام معنی کنه :biggrin:
من که هیچی نفهمیدم
===
آدرس اون وبلاگه كه گذاشته بودم ظاهرا يكي ديگه زحمت كشيده حذفش كرده!!
این ادمینشون هم مرده و جواب نمیده !نقل قول:
ظاهرا كسي نميدونه كي مياد!!
یکی هم گفت که همزمان با فورت میاد ....
همون پست بلاگنقل قول:
چيو نمي خواد خودت اوكي كردي؟
درود
من تازه ثبت نام کردم دو روزی است تو ورد 9 ثبت نام کردم میخواستم بدونم کسی از بچه های اینجا تو ورد 9 شهری داره من عضو بشم از نظر فعالیت من در روز 20 ساعت تو نت هستم اگر کسی شهر نداره لطف کنید بگید چطور عضو یک شهر بشم تو ورد 9
ممنون پیشاپیش
درود برشما ای تازه کار:دینقل قول:
درود
من تازه ثبت نام کردم دو روزی است تو ورد 9 ثبت نام کردم میخواستم بدونم کسی از بچه های اینجا تو ورد 9 شهری داره من عضو بشم از نظر فعالیت من در روز 20 ساعت تو نت هستم اگر کسی شهر نداره لطف کنید بگید چطور عضو یک شهر بشم تو ورد 9
ممنون پیشاپیش
شوخی کردم
سلام
من آرش هستم.
یکم بگزه بیشتر با من آشنا میشی.
من یوزر اصلیم توی بازی jojok هست که خیلی کم توی ورلد 9 میام بیشتر توی ورلد 6 هستم.
خوب برای شهر:
ما شهری که فعلا اکثرمون توش هستیم اسمش:
Silversnake Fort
هست.
اولین شهر ما توی این بازی
cyrus
بود که بنا به دلایلی ولش کردیم چون با بیکفایتی بنا شده بود :دی(ممد نیاد اینو ببینه :دی)
خوب اگه سوال دیگه ای بود من درخدمت هستم.
راستی لول 10 شدی بگو من تو رو به شهر دعوت کنم
شما روزی 4 ساعت میخوابی ؟نقل قول:
با من تماس بگیر : black_lord92
بروبکس شما هم ملحق بشین
کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?p=246839#post246839
به چي ملحق بشيم؟!نقل قول:
بروبکس شما هم ملحق بشین
به همون تاپیکی که دارمنقل قول:
یاورو میگه کسی نمیدونه ورلد 10 کی میاد و فقط یه تعدادی که جزو تیم مدیریت باشن میدونن ولی نمیگن ! :31:
منم گفتم باشه بابا فهمیدم ... شما هم خیر سرتون میخواین بگین ورلد کی میاد ! نمیخواین نقشه گنج بدین که ! :31:
فهميدم چي گفتين!! منتها نفميدم ملحق شدن يعني چي؟ يعني ما هم حرف هاي شما رو تكرار كنيم؟نقل قول:
یاورو میگه کسی نمیدونه ورلد 10 کی میاد و فقط یه تعدادی که جزو تیم مدیریت باشن میدونن ولی نمیگن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم باشه بابا فهمیدم ... شما هم خیر سرتون میخواین بگین ورلد کی میاد ! نمیخواین نقشه گنج بدین که ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه روم به دیوار میمونی ؟ :31:نقل قول:
شوخی کردم حاجی ... من محمدم ، وقتی میگی شما انگار داری بهم فحش میدی :13:
شما هم بر زود اومدنش تکرار کنین تا اینا یکم به هوش بیان ... باخودشون میگن 9 تا ورلد هستش فعلا سرگرم باشن !
یکی دو نفر اعتراض کنیم ورلد 10 میاد
شما شما شما شما شما شما ..... زبونم میگیره :دی
حاجی شما نگو بگو ممد :دی
به قول خودش کونت محمد :دی
عجب آدم خوشخيالي هستي!! يكي دو نفر...!! يكدفعه بگو بريم در ساختمون وست تحصن كنيم!!نقل قول:
مگه روم به دیوار میمونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم حاجی ... من محمدم ، وقتی میگی شما انگار داری بهم فحش میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم بر زود اومدنش تکرار کنین تا اینا یکم به هوش بیان ... باخودشون میگن 9 تا ول هستش فعلا سرگرم باشن !
یکی دو نفر اعتراز کنیم ورلد 10 میاد