باید ببینی کدوم شرکت تو مرکز شما بهترهنقل قول:
در کل من پارس انلاین را ترجیح میدم
تو تاپیک هر دو سرویس دهنده و تاپیک شهرتون مرکز مخابرات و پیش شمارتون را مطرح کنید
Printable View
باید ببینی کدوم شرکت تو مرکز شما بهترهنقل قول:
در کل من پارس انلاین را ترجیح میدم
تو تاپیک هر دو سرویس دهنده و تاپیک شهرتون مرکز مخابرات و پیش شمارتون را مطرح کنید
دوستان بدون در نظر گرفتن فاصله از مرکز و ... به صورت کلی کدوم یک از شرکت های زیر پینگ بهتری میدن (فقط پینگ مهمه نه سرعت)
اسیاتک - پارس انلاین - مخابرات
یه سوال دیگه : نامحدود بودن سرعت (اشتراکی شدن) روی پینگ تاثیر داره ؟
مخابرات مشهد داره پدر کاربرا رو درمیاره....
آسیاتک که اصلا پینگش خوب نیستنقل قول:
پینگ بیشتر بستگی به شرکت داره
isp واسه دانلود میخواستم ... isp منو بهم بدین بــــِـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ رَم
پ.ن:تهران،سعادتمند
سلامنقل قول:
- در زمان نوشتن مطالب از نوشتن با فونت درشت و رنگ های تند در مطالب خود داری کنید در صورت گذارش این پست ها پست ویرایش و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
در مورد سوالاتون باید بگم که اگر تو تاپیک تهران مطرح کنید شاید زودتر به جواب برسید
موفق باشید
خیلی ممنوننقل قول:
دوستان نظرتون چیه بین سه شرکتی که گفتم به نظرتون کدوم بهترین پینگ رو میده ؟؟
512 نا محدود اسیاتک دارم سرعت دانلودش بعد یکماه از 65 رسید به 40 دوباره بعد از دو هفته رسید به 20 الانم دارم داغون میشم ، اولا که از آسیاتک نخرید که اگه بعدش زنگ بزنید به پشتیبانی یه جوابایی میدن که شاخ در میارید !!!
الانم لطفا راهنمایی بفرمایید که کدوم شرکت تو مشهد دانلود نامحدود با حداقل 65 میده ؟
اسیاتک که حذف میشهنقل قول:
بین 2 شرکت!
توی تاپیک adsl شهر خودتون مطرح کنید و اسم مرکز مخابراتتون و پیش شمارتون را هم اونجا اعلام کنید
100% تایید میشه حرفتون!نقل قول:
یه سری نکاتی رو من بگم:
من از شرکت پیام آوران کویر سرویسی که گرفتم 6 گیگ سه ماهه هست و هر گیگ اضافه 4 هزار تومن و دانلود شبانه رایگان نداره،اما از 10 شب تا 8 صبح نصفه حساب میشه.همونطور که گفتم سرعت دانلود حدود 500 به بالا هست حالا تعجبه که دوستان سرویس 512 می گیرن با سرعت دانلود 50!البته شرکتش نماینده مخابرات هست فکر می کنم برای همین پینگ زیر 100 داره...
دوستان تو مرکز شهید غریبی قیطریه چه سرویس دهنده ای بهتره ؟
من ساکن یزدم.می خواستم ADSL بگیرم بیشتر برای دانلود شبانه یعنی حدود 90%. کدام شرکت و طرح رو پیشنهاد میدین؟پیشگامان یا مخابرات یا فن آوا یا غیره؟
واقعا این شرکتا چرا انقدر بی شرفن؟
خونه ما دست مستاجر بوده یارو رفته از پیشگامان نت گرفته الان یک هفته است دنبال اینم رانژه کنه خطم همش داره امروز فردا می کنه
بعد دیروز میگم خانوم آخه چرا انقدر اذیت می کنین ؟
میگه سیاست شرکت این که مشتریا رو حفظ کنه:n13:
اخه ک..................................... مگه من مشتری ات بودم که می خوای حالا حفظم کنی
برم مخابرات مستقیم درخواست رانژه خط بدم چقدر طول می کشه جمع کنن ؟؟
مخابرات و های وب .نقل قول:
شما از کدوم شهر و استانی ؟نقل قول:
هزینه اینترنت شما چقدره ؟
آخه با این مشخصات خیلی خوبه
های وب شباش رایگانه ؟ برای یزد خوبه؟نقل قول:
تاپیک زیر هم مخصوص های وب هستنقل قول:
اگر خواستی اینجا هم یک سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره رایگانه .نقل قول:
در کل خوبه .
بیرجند - خراسان جنوبی.شرکتش توی اکثر شهر های استان نمایندگی داره.برای این سرویس 35 تومن دادم.هزینه رانژه و آبونمان و...هم نداشت.نقل قول:
درود دوستان کسی از این ISP چیزی میدونه ؟؟؟
خیلی گنگ سرویساشو زده!!
از 1 مگ داره تا 50 مگ !!! :|
سلام دوستان گلم
واسه منطقه سعادت آباد - چ سرور با پیش شماره 2235
اینترنت پرسرعت خوب چی قیمت مهم نیس کیفیت اول.
:n12::n12::n13::n13:
بله پهنای باند ارائه میده. این سرویسها آپلود و دانلودشون به یك سرعته و از اونجا كه قالبا برای سرور استفاده میشن برخلاف سرویسهای اینترنت پر سرعت آپلود سرعت بالایی باید داشته باشند. البته در مورد پهنای باند چون مدت زمان دسترسی خیلی مهم هست و حتی وقفه چند دقیقه ای هم قابل قبول نیست برای همین سرویسهای وایرلس در این مورد ضریب اطمینان پایین تری دارند و قیمتشون هم از سرویس سیمی كمتره ! این هم قیمت سیمی :نقل قول:
سلام دوستان
من 512 اندیشه سبز خزر (رشت) رو دارم. توی speedtest سرعت دانلودم رو 1.63mbps زده ولی همیشه در بهترین حالت 200kbps هستش.
باید چیکار کنم؟
عکس از سرعت دانلودم:
درسته دیگه ...نقل قول:
200×8=1600
یعنی همه چی درسته؟ چطوری آخه!نقل قول:
یکم بیشتر توضیح می دی؟!
يعني اينكه شركت سرعت رو بر حسب بيت (b) مي نويسه ولي اوني كه توي دانلود منيجر ميبيني بر حسب بايته (B) و هر بايت 8 بيته:n05:نقل قول:
يچي شبيه ريال و تومان:n02:
هر سرعتي كه بود تقسيم بر 8 كن
تازه يه بحث شيرين هم داريم تحت عنوان نرخ اشتراك! خلاصش اينكه اگه نرخ اشتراكت 1 به 8 باشه اينجاست كه يه بار ديگه هم بايد تقسيم بر 8 انجام بدي! و اگر سرعتت از اين مقدار كمتر شد تازه ميتوني شكايت كني:n02:
اگر اشتباه گفتم اساتيد اصلاح كنن:n01:
سلام دوستان
یکی از دوستام تو یزده می خواد اینترنت نا محدود بگیره تا 40 تومن چه شرکتی رو به پیشنهاد میدین؟؟؟؟
ممنون
سلام به همه من مبین نت دارم جا به جا شدم انتن نمیده
adsl سمت شرق تهران ... شمس اباد
کسی میدونه چی خوبه ؟
که شبانه رایگان با سرعت مناسب باشه
ممنونم
نامحدود ISP ای خوبی نیست ...نقل قول:
مخابرات محل رو بررسی کنید ببینید خوب هست .
اگه دانلود ندارید شاتل خوبه .نقل قول:
کسی اینجا 512 مخابرات داره؟ (تهران)
راضی هستین؟
اینترنت مخابرات سرعت ۱مگ... اگه نامحدود بگیرم فک میکنید با چه سرعتی دانلود میکنه؟؟ برای استان شهرکرد
Shatelنقل قول:
Art 3 گزینه ی خوبی هست
دانلود هم تا ۲۰ گیگ محدود نمیشید
دانلود شبانه دارمنقل قول:
میخوام ببینم سمت شرق چی خوبه ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم سرویس دهنده adsl برای منطقه امام خمینی مشهد(پیش شماره 734) مناسبه؟
1-دانلود شبانه برام مهم نیست.
2-سرعت دانلود روزانه زیر 400 نباشه.
3-ماهی 3تا 4 گیگ بیشتر مصرف ندارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
دوستان من این سئوال و چندین بار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم چرا سرعت لود کردن اینترنت 1مگ مخابرات از سرعت لود کردن صفحات512وایرلس کمتره .؟؟
راهی هست بشه سرعت دانلود 1مگ وکه باید مثلا 128کیلو باشه به نصف کاهش داد درعوض سرعت لود صفحه هارو دوبرابر افزایش آره میشه؟؟؟
دی اس ان ها رو چک کن
این مشکل مخابرات برای تمام استان ها هست چون سرعتا رو محدود نمیکنه و موقع وبگردی سرعت پایین دارن و دانلود سرعتش بالا ترن مگر اینکه مثل استان ما محدودیت رو شروع کنن
برای من با سرعت 8 دارم هم دانلود میکنم و هم وبگردی 256 هم انلاین بدون توقف فیلم میبینم کیفیت خیلی بالا رفته
ممنون که جواب دادی یعنی به غیرازتغییر dnsکاردیگه ای نمیشه کرد.اونم چندین باربا2020تماس گرفتم سه چهار تا دی ان اس گرفتم تغییر نمیکنه .یعنی حتی برم مخابرات بهشون بگم همچین کاری کنننقل قول:
نمیشه ؟؟
سلام
تهران-> چه شرکتی سرویس خوب نامحدود داره؟
قبلا 512 وایمکس ایرانسل بود که تعطیلش کردیم؛ بد نبود. الآن هم 256~512 ... همین حدود میخوام
بیشتر دانلود دارم؛ ماهیانه ناقابل بالای 50-60 گیگ.:n02: کلا هر چقدر سرعت و زمان جواب بده دانلود میکنم!:n02: بیشتر هم بوسیله تورنت
همین دیگه... ممنون