پس واسه تمرین عربی از چی استفاده کنیم؟نقل قول:
پس واسه تمرین عربی از چی استفاده کنیم؟نقل قول:
راستش این حرف درمورد دروس تخصصی اش مثل شیمی و جبر که ازشون استفاده کردم، صخت نداره و سوالات ابتکاری و سخت رو هم پوشش داده. اما در مورد دروس عمومیش کمی شک داشتم که اونجوری باشن و برای همین پرسیدم. به هرحال شما برای درس عربی 3 چه کتاب تمرینی پیشنهاد میدید؟نقل قول:
بنی هاشم یا پرسمان یا گلواژه؟؟؟؟
ببخشید دوستان در ادامه سوال قبلیم خواستم بگم واسه ادبیات سال سوم چی خوبه خودم گاج سبز دارم اما به نظرم کتاب مزخرفی میاد شما چی پیشنهاد می دید؟نقل قول:
فقط اگه میشه جواب بدید چون خیلی بحرانیه:n28:
چه رشته ای ؟؟نقل قول:
من تجربی ام برای ریاضی هر سه پایه ژرف اندیشان گرفتم انصافا خوب
البته کتاب کنکوری نیست آموزش از پایه پایه
من فکر می کنم رو همینا به تسلط برسم بتونم 40 درصدی رو بزنم ریاضی که برای تجربی فکر کنم خوبه
ژرف اندیشان برای ریاضی 3 و ریاضی پیش تجربی هم خودآموز داره ؟نقل قول:
بله برای سوم و ریاضی پیش هم دارهنقل قول:
چیز خاصی نیست همون کتاب سفید میکرو ادبیات هست که به جای درس یه درس ، تست ها رو موضوعی طبقه بندی کرده آموزشش و تست های تالیفیش هم از الگو و خیلی سبز ضعیفترهکلا از 81 به این ور بالای %80 زدن ادبیات به نظر من فارق از تست زدن به اطلاعات عمومی ادبی و هوش هم بستگی داره ، یه مقدار !نقل قول:
کتابای دیفرانسیلی که من دیدم (الگو،سبز،فار،عباس مرادی،خوشخوان،گاج) در فصلای مشترک نیازی به مراجعه به حسابان ندارن ، ابدا !نقل قول:
ببخشید کسی نیست جواب بدهنقل قول:
سلام بچه میگم من سوم ریاضی میخواستم ببینم برای حسابان(آموزش و تست)-شیمی(تست)-جبر(آموزش وتست)-هندسه
چه کتابهایی بگیرم
تعاریف حد و پیوستگی بر اساس کتاب جدید هستن توش ؟ یعنی اگه تابعی فقط حد راست داشته باشه اونو پیوسته در نظر میگیره ؟نقل قول:
حقیقتش من هنوز ریاضی 2 رو دارم می خونم و وارد مبحث حد نشدمنقل قول:
اما خب روی همه ی کتاباش نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
با یه نگاه کوجیک میتونی ببینی دیگه.نقل قول:
والا روی انتگرال و دیفرانسیل هم همین رو نوشتن ولی من که رفتم خریدم دیدم حد و پیوستگی با تعاریف قدیمی هست
من گل واژه داشتم حوب بود.نقل قول:
عربیم تو دوم ۱۲ شده بودم سوم ۱۸ شدم.البته تفلب کردم سر نهایی ۱-۲ نمره،کلا عربیم گند بود.
البته اگه عربی خوب می خوای برو کلاس.
الان عربیم خوب شده.
سلامنقل قول:
رفیق ادبیاتو افراد خیلی محدودی می تونن تو این رنج بزنن.
۵ تا سوال زبان فارسی.
+۳-۴ تا سوال شمارشی ناجور کارو خیلی سخت می کنن
ولی کتاب خوبیه من دارم
از همینم تست می زنم.
مزیتش می دونی چیه؟
اونی که داره از سبز می خونه هیچوقت نمی تونه ارایه یاد بگیره ولی با این می شه!
تکنیکای خوبی یاد میده.
برای ادبیات کلا کتابای کلک معلم خیلی خوبه
البته من زبان فارسی رمزینه دارم اون هم کتاب خوبی هست
سلام به همگی
دوستان من سال پیش مبحث استوکیومتری رو خیلی کارکرده بودم تقریبا همه ی تیپ هاش رو بلد بودم ولی کنکور سال پیش تستاش رو نتونستن بزنم...:n03:
سال پیش فقط از یک جزوه خوندم که 100 تا تست بیشتر نداشت ولی امسال چی بخونم؟
به نظرتون مبتکران کفایت می می کنه؟
البته این رو هم بگم سال پیش یکسری سوال ها رو عمرا حل نمی کردم حتی یک ضربدر بزرگ کنارشون گذاشته بودم که یعنی کلا بیخیال بشم ولی جالبه که امسال حودم حلشون می کنم به نظرتون این نشون می ده که من به تکرار بیشتری نیاز دارم؟
یا بازم باید تستای تالیفی از کتاب های که معرفی می کنید رو بزنم؟
سلام. دوستان در درس عربی بهترین کتاب پیشنهادیتون چیه؟ متشکرم.
یک کتاب هست اسمش هست عربی برتر....خیلی مختصر و مفید گفته....سال پیش فقط اون رو خوندم 22 زدم امسال دارم عربی گاج طوسی رو هم می خونم...نقل قول:
ایاد فیلی فکر کنم کامل ترین هست :n16:نقل قول:
دوستانی که در تجزیه و ترکیب مشکل دارن میتونن از تجزیه و ترکیب ایاد فیلی انتشارات اندیشه فائق استفاده کنن.
خیلی برای تسلط عالیه.البته باید به قواعد مسلط باشید. این کتاب صرفا برای تمرین بیشتره!
کدوم انتشاراته؟نقل قول:
فک می کنم منظورتون مال دکتر احمدیه دیگه؟چون من کتابی با همین نام دارم ولی کمی قدیمیه.نقل قول:
والا روش ننوشته که برای چه ناشریه
ولی خب این عکس جلدش.... اسم دبیرمون هم میرحسینی بود...کتاب بدی نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای استوکیومتری مبتکران (اون آخرش که همه ی تستاش علامت خارج محدوده داره) + سوالای المپیاد خوبه؟
تجربه خودم میگه بد نیست ولی شبیه کنکور نیست!
دوستان هم نظرشون رو بگن
پس با اون کتابی که من دارم فرق داره. البته این کتاب من بیشتر تجزیه و ترکیبه.نقل قول:
در مورد مبتکران باید بگم با اینکه کنکوری نیست اما با تسلط به اونها حتما تستهای کنکورو می تونید بزنید چون مبتکران همه نوعی از سوالات رو پوشش داده.بعد از اون تستهای کنکورو بزنید که با اون سبک هم آشنا بشید که آخر هر فصل مبتکران مجموعه این تستها رو قرار داده.کلا به نظر من مبتکران از هرنظری برای شیمی عالیه.فقط نباید اول شروع کار باهاش ناامید شد!:n06:
:wac:
دوستان مبحث استوکیومتری اعصابم رو بدجوری داره خرد می کنه :wac: ....سوالای مبتکران رو زدم جزوه ی استاد خانعلی رو زدم ولی بازم می ترسم :( بنظرتون برم سراغ خـــــــــــــــــــــلی سبــــــــــــــــــز؟؟؟؟ ؟
سوالات مبتکران خیلی خفن تر از سوالات خیلی سبز هستن اگه مبتکران رو زدی لازم نیست سراغ هیچی بری. منم همین فکرو در مورد استوکیومتری میکردم ولی سر جلسه مثل آبمیوه خوردن حل کردم :D
فقط سعی کن اون سوال هایی که توشون متغیرهای زیادی دارن رو زیاد مرور کنی تا استراتژی حلشون یادت نره.
توی مبحث استوکیومتری چیزی که بیشتر میتونه آزازت بده ضرب و تقسیم های وحشتناک و همینطور حفظ نبودن واکنش ها هستن. سعی کن روی این موارد هم کار کنی.
فک می کنم مبتکران کافی باشه. ولی اگه میخواید خیلی خیلی عالی کار کنید بد نیست شیمی3 نشر الگو رو هم ببینید.شنیدم سولات سطح بالا خیلی داره!نقل قول:
ببینید اگر سال سوم هستید و دروس به صورت نهایی هست شما سوالات سالهای قبل رو بخونید خیلی خیلی میتونه کمک بکنه.نقل قول:
ولی اگر کتاب کانون دو سالانه اون رو ببینید اومده یکسری سوالت نه چندان با کیفیت رو درش اورده.اصلا مفید نیست.
سلام دیدم به یه نتیجه خوبی برای ریاضی پایه نرسیدیم.این کتاب رو هم دیدم .می خواستم بدونم نظرتون چیه و بالاخره چه کتابی برای پایه خوبه؟
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این کتاب رو ندیدیم اما از من میشنوی حتما هر کتابی میخری قبلش ریاضی پایه ی کوله پشتی رو بخر حرف نداره عالیه عالیه هم آموزشه هم تست (نکات رو هم کامل کامل گفته خیلی از نکاتش توی کتاب های دیگه نیست)نقل قول:
گاج کتابهای ریاضیش واقعا خوب هستنقل قول:
خودتون ببینید که برای شما میتونه مفید باشه یا خیر
حتما به نوع درسنامه و پاسخ ها توجه کنید
سلام
دوستان میخواستم بدونم کتابهای طوسی و سفید گاج چه تفاوتی باهم دارند؟
نقل قول:
کتاب های طوسی اش بیشتر چاپ 90 و 91 ...
خیلی بهتره اصولا من از کتاب های سفیدش خوشم نمی یاد چون سبکش خیلی شبیه به آبی کانون است....
ولی طوسی هم درسنامه ی بهتری داره (مخصوصا دینیش) هم سوال های بهتری داره! تالیفی هاش هم کم نیست
یعنی هر دوتا کتاب بانک تست هستن؟؟نقل قول:
گفتم که درسنامه ی طوسی بهتره و مفهومی تره...نقل قول:
فیزیک طوسی رو هنوز ندیدم ولی من سال پیش با سفیدش 47 زدم ....الان که نشرالگو می خونم می فهمم پارسال هیچی از فیزیک بارم نبود:)
تست تالیفی خیلی کم داشت از 20 تا شاید یکیش تالیفی بود...
دینی هم که درسنامه اش (خیلی) بهتر شده تعداد تست فرقی نکرده یعنی دینی درسی نیست که با تست زدن بشه به جایی رسید.
اما ریاضی (برای رشته ای تجربی) فوق العاده شده...
من 2 سال پیش کتاب آبی کانون رو خریدم بعدش هم کتاب سفید گیرم اومد خیلی فرقی نداشت به قول شما هر دوش بانک تست بودو بیشتر سراسری و سنجش و ....
ولی این طوسی نصف بیشتر تستاش تالیفی و مفهومیه
حسابان= آموزش:خیلی سبز / تست:الگو یا خیلی سبزنقل قول:
شیمی3 =تست:مبتکران یا خیلی سبز
جبر و احتمال = آموزش:علیپور- الگو / تست:صادقی ابوالقاسمی-مبتکران
هندسه 2 = آموزش:هاشمی-فار / تست:بیگی-الگو
رفیق کتاب هندسه پایه فارو داری شما؟نقل قول:
چطوره نسبت به کتابای دیگه فار؟
یه تحلیلی ازش میکنی؟
ببخشید می خواستم بدونم نظرتون درباره کتاب هندسه2 مبتکران چیه؟آیا اونم مثل جبر ابوالقاسمی کتاب فوق العاده ایه؟نقل قول:
سلام بچه ها میگم کتاب فوت وفن عربی چطوره
سلام
دوستان لطفا لینک دانلود کتاب اندیشه اسلامی 2 جعفر سبحانی و واسم بزارین....