فورجی همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
معلوم نشده از چه تاریخی سرویس های نامحدود فعال میشه ؟ قیمت ها مشخص شده ؟
فعلا که هیچی !نقل قول:
قراره تا قبل 10 آذر مشخص و اجرا بشه
اکانت 2mb up to 16mb مخابرات تهران
4.5G همراه اول - تهران
سلام . از امروز صبح وضعیت شارژ اینترنت مخابرات :
مراجعه کننده عزیز ، به دلیل به روز رسانی فعالیت این سامانه تا اتمام این عملیات در حالت تعلیق می باشد
الان ساعت 5 عصر هست !!
سلام . وای یک اپدیت کلی :n01:
مراجعه کننده عزیز ، سامانه ثبت نام و شارژ ADSL منطقه مخابرات آذربایجان غربی به آدرس
80.191.215.32 تغییر یافته است.
نظرتون رو راجع به این تغییر کلی بگید . خوب شده یا بد؟ فقط دوستان دقت کنند نام کاربری همون نام کاربری قبلی هست . اونجا نوشته شماره تلفن به همراه کد استان . ولی وقتی اونو میزنیم قبول نمیکنه. نام کاربری همان نام قبلی هست
.نقل قول:
افتضاح شده !
الان رفتم 1 گیگ ترافیک مازاد بگیرم ؛ دیدم اصلا نمیشه مقدار رو وارد کرد !!!
یه چن تا خودش آماده داره که 1 گیگ جزوشون نیست ! :n04:
2 گیگ گرفتم 5400 :n29: چرا اینجوریه ؟؟
تازه کلی قسمت های سایت هم ناقصه
فعلا منتظر میمونیم تا این بنر برداشته بشه .ولی فکر نکنم تغییر انچنانی رخ بده . قسمت مشاهده ریز مصرف هم مشکل داره . مبلغ باقی مانده رو هم نشون نمیده . خودم شخصا با netbill خیلی راحت بودم . حیف که کنسل شد
دوستان این مخابرات ما چرا اینجوری شده ؟
عملا نمیشه ترافیک دلخواه خرید !!!! :n04:
از 5 گیگ هست به بالا !
تکلیف اونی که حجم کمتری میخواد چی میشه پس ؟!!!!!
من بهشون تیکت زدم . لطفا شما هم این کارو کنید تا پیگیری کنن !
.
بعد این بسته 10 گیگ 2 روزه رو مخابرات ما میده 8000 ت
اما مخابرات مشهد میده 1600 ت !!!!!
زنگ زدم 2020 در مورد اینترنت نامحدود پرسیدم اصلا خبر نداشت ! اینا هم ما رو مسخره خودشون کردن ! هیچی رو که ارزون نکردن تازه ترافیک 1 گیگ رو هم حذف کردن ، کف خرید پهنا رو هم کردن 5 گیگ !
بین مخابرات تمام استان ها ؛ فکر کنم مخابرات ما بی در پیکر ترینشونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
2 ماه پیش از مخابرات ارومیه اینترنت فیبر نوری خریدم فقط اومدن کابل کشیدن بعدش به هرکی زنگ میزنی پاس کاری می کنن منم ول کردم :|
اکثر شهرها قیمت های جدید رو اعمال کردن ولی پشتیبان های مخابرات ارومیه هنوز هیچ اطلاعی از قیمت ها ندارن ! جالب تر اینکه وقتی در مورد اینترنت نامحدود ازشون سوال می پرسی انگار کلمه نامحدود تو دیکشنری زبان ـــون وجود خارجی نداره ! هنگ میکنن !
سایت مخابرات که فعلا باز نمیشه ؛ چند دقیقه پیش میزد مشکل فنی اما الان کلا باز نمیشه !نقل قول:
یا دارن تعرفه های جدید رو میذارن یا هم که سایت مشکل داره :n41:
خب مثه اینکه سایت درست شد !
ولی نمیتونم تعرفه ها رو ببینم چون ترافیک زمان دار دارم ! :|
خدایی مسخره تر از مخابرات ما وجود داره ؟
.
دوستانی که میتونن یه نگاهی بندازن ببینن تغییری کرده ؟
هیچ تغییری نکرده هموناس!!!نقل قول:
رفتم تو سایت فناوری شکایت کردم گندشو در اوردن
شما هم برید خواهشا
80.191.215.132 با اینترنت خود مخابرات باز نمیشه! پنل قبلی اشکالی داشت آیا؟ الان که سیستم شارژ مخابرات سراسری شده پس چرا تعرفه ها تغییر نکرده؟ سیستم fup رو همه شرکتها اعلام کردند ولی مخابرات هنوز داره فکر میکنه؟!
اینجا کسی از نمایندگی پیشگامان در ارومیه ( فلکه مخابرات مکس نت سابق) سرویس داره ؟
سرویس فیبر (زوری) :n37:مخابرات که همکارم داره و مدام باید آیپی عوض کنی تا سرعت بهتر بگیری! به نظر بنده نه تنها تفاوتی با دی اس ال نداشته بلکه کیفیتش پایینتر هم اومده. اینو گفتم برای کسانی که شوق فیبر نوری دارند فیبر فقط از خونه تا مخابرات نیست . بقیه موارد مثل روتر های داخل مخابرات -تجهیزات سویچینگ فیبر - فیلترینگ - فایروالها و... هم هستند که متاسفانه چندین ساله مخابرات تغییری در کیفیت اونها ایجاد نکرده.
توهم فیبر مخابرات:
مخابرات تعرفه های جدید رو گذاشته !
تعدادی از تعرفه های قبلی هم مونده البته با قیمت گزاف :n08:
فعلا سرویس دارم . دوستان اگه گرفتید اطلاع بدید که سرعت رو باز میذارند یا نه :n16:
با حجمی که من مصرف میکنم مجبورم 1 مگ بگیرم ! اما سرعت 125 kB رو میخوام چیکار :n22:
آقا تست کردم ؛ سرعت رو باز نمیذارن !!!! :n03:
این طرح برای اونایی که سرعت بالا با حجم کم میخواستن یه ظلمه :n35:
اقا اين طرحا چيه گذاشته؟؟؟؟؟
سرويس ٢مگ ماهانه ٧٥ گيگ ميده ٢٥ تومان!!!!!!
مگه ميشه؟؟؟؟؟؟
جريانش چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
از اين حجم هايي كه اينجا نوشته فقط يك سومش ماله ترافيك بين المل هستش بقيش مال ترافيك داخليه
اصلا معلوم نيست دارن چيكار ميكنن
مثلا سرويس ٢مگ با مصرف منصفانه ماهيانه ٧٥ گيگ فقط ٢٥ گيگش مال ترافيك بين المل هستش
اگه زودتر از موعد هم حجمتو تموم كني اگه بخواي دوباره براي همون ماه تمديد كني واسه جريمه به سرويس پايه كه ١٢٨ هستش برميگردونن خطتو
50 گیگا بایت منصفانه مخابرات دانلود از سرور داخل و خارج ایران تست شد. عملا" محاسبه و تفکیک ترافیک داخل و خارج انجام نمیشه. شما چه از اینترنت داخل و چه از خارج استفاده کنید دو برابر از اعتبار اسمی حساب کم میشه یعنی 50 گیگابایت شما در واقع 25 گیگابایت هست.(جاهلیت مدرن بسبک اینترنتی:n35:)
75 گیگ میشهنقل قول:
75 گیگی داخلی یا 37.5 بین المللی
یا ترکیب این دو
استفاده رایگان این وسط چی میگه !!!!:n13:نقل قول:
متاسفانه تکنولوژی خیلی زودتر از آنکه قابل هضم باشه وارد کشورهایی مثل ایران میشه الان سازمان تنظیم مقررات یک بخشنامه ای به تمام شرکتها صادر کرده ولی هنوز هیچ فرمول عملی و حساب شده ای برای تفیکیک ترافیک در کار نیست. بعضی شرکتها مثل شاتل اومدن و برای ترافیک داخلی وب سایتهای منتخب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کردند ولی بیشتر کاربران اینترنتی از اونها استفاده نمیکنند.نقل قول:
طرح های جدید عوض اینکه به نفع کاربران باشه در اصل به ضررشون تموم میشه چون عملا دانلود شبانه حذف میشه ! پهنای باند دوبل کم میشه !
سال پیش طرح صد دانه یاقوت 1 تا 4 مگ با دانلود شبانه 2 تا 6 رایگان و ترافیک 100 گیگ داده بودم : 185 تومن
امسال یه طرح درب و داغون 1 مگ سالیانه شده 212 تومن !
بچه ها مچکریم !!!!
والا واسه ما يكي اين طرحاي جديد بد نشده
من قبلا تو يه ماه سه دفعه سرويس ٢مگ ٢٠ گيگ رو ميگرفتم كه ميشد ماهي حدود ٩٠ تومان
ولي الان ٤٠ تومان دادم ١٢٠ گيگ گرفتم ٤مگ الان ١٠ روز گذشته هنوز ١٠٥ گيگ دارم
من كه خيلي راضي ام
دانلودام رو هم با همراه اول رايگان انجام ميدم از ساعت ٣تا ٩ شب هر شب حدود٣٥ گيگ دانلود ميكنم
آقا اینا چرا این بخش تغییر سرویس رو فعال نمی کنن ؟
اعتبار پنل هم که همش میزنه صفر ! بخوای یه سرویس دیگه بگیری عملا پول سرویس قبلیت هیچ میشه ! :n38:
دوستان پیشگامان سرویس دهیش تو استان ما چطوره؟سرعتش خوبه؟
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
معلوم نیست مخابرات چه بلایی سر پورتها آورده. دان استریم از 12مگ شده 2مگ!!!
قطعی زیاد شده
وقتیم قطع میشه 10دقیقه طول میکشه لینک مودم ثابت روشن بمونه
بعد از ثابت شدن لینک مودم تا یکی دوساعت نت وصل نمیشه و authentication error ارور میده
برای منم تازگی ها همین مشکلات پیش میادنقل قول:
قطع و وصلی خیلی زیاد شده
متاسفانه معلوم نیست چطور جساب میکنن نزدیک 7 گیگ دان کردم حدود 12 گیگ کم کرده این دیگه چه وضعیه
تو طرح های قبلی برای یک سال 100 گیگ گرفته بودم ، آخرش 20 گیگ هم اضافه آوردم ! یعنی ماهیانه حدود 6.5 گیگنقل قول:
الان یه ماه نشده با طرح جدید 15 گیگ کم کرده !!! به هیچ عنوان دانلود هم نمیکنم فقط وب گردی اونم گاهی اوقات
یکی از دوستان گفت که تا یک سال آینده احتمالا شاتل روی فیبر نوری بتونه سرویس بده چون میخواد تجهیزاتش رو خریداری کنه چقدر احتمال داره مخابرات چنین اجازه ای بده ؟ آیا میتونه جلوی سرویس دهی رو بگیره ؟
امروز از 2 سرور به صورت تست دانلود کردم یکی سرور ایران و یکی دیگه سرور خارجی ، در هر دو حالت 2 برابر ترافیک کم کرد !
پس اینی که میگن دانلود از سرور ایران نصف خارجی کم میکنه یا به کل دروغه یا هنوز اعمال نکردن
نمیدونم مخابرات تا کی میخواد دزدی کنه و ترافیک رو دوبل حساب کنه
امروز ازشون به 195 شکایت میکنم ببینم حرف حسابشون چیه