دوستان تا 600 تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید.
پخش یو اس بی خور باشه.
باس متوسط میخام.و علاقه ای به صدای بلند ندارم.فقط کیفیت مناسبی داشته باشه.
دوستان تا 600 تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید.
پخش یو اس بی خور باشه.
باس متوسط میخام.و علاقه ای به صدای بلند ندارم.فقط کیفیت مناسبی داشته باشه.
با اجازه اساتید
میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد) بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است)
یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است)
یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره)
تمام قیمتایی که عرض کردم برای آخر اسفند میدان توپخونه تهران است
البته به عنوان یک سیستم خیلی قوی نباید بهش نگاه کنی ولی به نظر من تو این قیمت ترکیب خیلی خوبیه و از خیلی از سیستم هایی که تو این مغازه ها با قیمتای حدود ۱ تومن پیشنهاد میکنن خیلی بهتره (مثلا از 6975v2 و 718)
وگرنه برای سیستم حرفه ای باید بری بالای ۱۲۰۰
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
با اجازه اساتیدنقل قول:
میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است
یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است
یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره
تمام قیمتایی که عرض کردم برای آخر اسفند میدان توپخونه تهران است
البته به عنوان یک سیستم خیلی قوی نباید بهش نگاه کنی ولی به نظر من تو این قیمت ترکیب خیلی خوبیه و از خیلی از سیستم هایی که تو این مغازه ها با قیمتای حدود ۱ تومن پیشنهاد میکنن خیلی بهتره (مثلا از 6975v2 و 718)
وگرنه برای سیستم حرفه ای باید بری بالای ۱۲۰۰
1073 رو من از عباسی 450 قیمت گرفتم شاید پایین ترم باشهنقل قول:
سلام سلامنقل قول:
داداش این مشخصات باندت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا آمپ خوره خیالت راحت اینو چه جوری بدون آمپ صدا میگیری آخه بابا آمپ ببندی تازه صداش در میاد
پشت باندت روی منگنتش زده rms=100w این یعنی توان نرمالی که باید به باندت بدی تا صدای واقعیش دراد
Peak Power Handling: 200 Watts اینم یعنی حداکثر توانی که باندت میتونه تحمل کنه و نترکه که 200 واته
پخشت الان داره به باندت نرمال 20 وات میده یعنی الان از 100 وات شما 80 وات کم داری حتما به امپ احتیاج داری این از 6975 و 718 که 80 واتی هستن بیشتر به آمپ احتیاج داره:n16:
اقا خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی کامپ هم mx 165 گرفتم یه امپ که قیمتش خیلی مناسب باشه می خوام شما پیشنهادت چیه؟نقل قول:
نوکرمنقل قول:
سقف بودجتو بگو محمد جان بهت یه آمپ مناسب معرفی میکنه من نیدونم:n26:
2تا اسپیکر؟برای جلو چی اسپیکر نمیخاد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بهترین گزینه برای شما آمپ 75.4 آدیو سیستم هست قیمتش حدودا باید دور و ور 600 باشه اگه گرون نشده باشه
تو مارک های دیگه نمیشناسم .
برای اینکه صدای استریو داشته باشید باید برای جلو هم یه فکری بکنید . میتونید کامپاننت بگیری . همون کامپی که دوستمون تو پست بالا جوابشون رو دادم کامپ mx165 خوبهنقل قول:
هزینه کابل و نصبش حدود 100 تومن میشه
تو jvc هم یه آمپ هست 8004 بود اگه اشتب نکنم 120 وات خروجیش بود حدود 650-700 تومن
قیمت ندارم اصلا! dls 100 وات rms نیرو داره اما 7100 150 وات! مسلما حجم صدای 7100 خیلی بیشتره اما طبق نظر اساتید کیفیت و شفافیت dls بالاتره ! بستگی به استفادتون و سلیقه شخصیتون داره!نقل قول:
والا برا جلو هم هست اسپیکرهای گردنقل قول:
ولی تو این بودجه به نظرم این بهترین انتخابه
بودجه رو افزایش بدید انتخاب خیلی زیاده که دوستان خیلی اطلاعاتشون بیشتره
میتونید سوال برای اسپیکر روی در رو با ذکر ماشینتون بپرسید،حمید آقا یا دیگر دوستان بهتون پیشنهاد میدن
سلام مهران جان نمی تونستم پیام خصوصی بفرستم بیشتر نظرم رو 3550 هست ( نظرت در مورد 1469 چیه بغیر از باندای که همراهشه از نظر کیفیت خود پخش کدوم بهتره ) و کنوود 8019 لطفا قیمتم برام پ .م کن ممنونم
با عرض سلام خدمت همه عزیزان.نقل قول:
سال جدید رو خدمت همگی تبریک عرض میکنم. امیدوارم سالی همراه با سلامتی و بهروزی در پیش داشته باشید.
همچنین جا داره از کلیه عزیزانی که چه از طریق تماس تلفنی،ارسال پیامک و... با اینجانب احساس همدردی نمودند کمال تشکر را داشته باشم.
از دوستان عزیزی که تو این غیبت اینجانب زحمت کشیدند و تاپیک رو زنده نگه داشتند مثل آقا محمدرضا2010،محمد کیلر،لنگرود عزیزو... همه عزیزان،تشکر میکنم.
رسول جلن عرض ادب و احترام دارم.امیدوارم سال جدید،سال پر خیر و برکتی برای شما و خانواده محترمتون باشه.
بنده کاری جز انجام وظیفه نکردم.خوشحالم که شما راضی هستید.
محمد mxc ها 100 وات هستند نه 150 وات. اون توان MAX شون هست.
مسلما ساب ووفر تو سیستم یه چیز دیگه هست و به نظر من سیستم بدون ساب ناقصه و همیشه یه چیزی کم داره.
اگر هر موردی داشتید بنده در خدمتتون هستم.
این ۷۱۰۰ قیمتش چنده؟ ۱۰۷۳ بهتره در کل؟نقل قول:
سلام دوستان آیا اسپیکر پیونر 6973 خوب هست؟
ارزش خرید داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
rasoult;7570419سلام خدمت همه دوستان، خصوصا استاد حمید جبلی عزیز.
حدود 3 ماه پیش، هدیونیت، اسپیکر و آمپلی فایر رو با راهنمایی حمید آقای گل خریدم و نصب کردم. تا امروز فرصت نشد که اینجا از حمید آقا تشکر کنم و تجربه ی خودم رو در مورد سیستمم (روی ماشین سمند) بنویسم. شاید مورد استفاده ی دوستان واقع بشه.
هدیونیت: کنوود 7016
اون رو از میدون توپخونه به قیمت 400 هزار تومان خریدم.
این هدیونیت به نظر من بسیار با توجه به قیمتش خوب هست و تنظیمات بسیار دقیقی داره که من در هیچ هدیونیت دیگه ای با این رنج قیمت ندیدم. کیفیت ساخت و به نظر من ظاهر خیلی خوبی هم داره. ریموت اون خوبه. هیچ مشکلی هم با هیچ فلش مموری نداره. انواع فلش ها با ظرفیتهای مختلف، کیفیت ام پی تری 64-128-320 kbps رو باهاش تست کردم و تا حالا هیچگونه هنگی نداشته.
تنها ایراد این هدیونیت، صفحه ی ال سی دی اونه که توی نور روز، خوندن نوشته های روی اون خیلی مشکل می شه.
ممنون از اینکه تجربیاتت رو دراختیار همه قرار دادی
درمورد هدیونیت 7016 قسمت آخر حرفات که گفتی ال سی دیش تو نور روز قابل خوندن نیست،من بیشتر از 2ساله که 7016 دارم و این مشکلی رو که شما گفتی،اوایل باهاش داشتم اما بعدا رنگ صفحه ال سی دی رو از حالت خودکار (اینکه خودش تغییر رنگ میده) به حالت Color 6 تغییر دادم و کنتراستش رو هم یکم زیاد کردم که توی روز هم هیچ مشکلی تو خوندنش پیش نمیاد حتی اگه نور آفتاب مستقیم به پنل بخوره!
شمام همینو امتحان کن مطمئن باش حرفتو پس میگیری :n06:
به نظر من تنها ایراد این هدیونیت،ریموتش هست که یجورایی فقط باید مستقیم به طرفش بگیری تا عمل کنه که اینم کم کم عادت میشه و قابل چشم پوشیه
آی گفتی!!!نقل قول:
این ریموتش یه خورده به هم وره . راستی ریموتش یه مشکل دیگه هم داره، اگه آهنگی رو بخوایم عقب جلو کنیم یعنی مثلا بریم به دقیقه 1:55 یه آهنگی باید از رو پخش عقب جلو کنیم . یعنی من که نتونستم با کنترل این کار رو بکنم.!
صفحه شم من بش ور رفتم بهتر شده
پراید هاچ بک:دینقل قول:
Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
یخورده چی !؟نقل قول:
تو دفترچه ش نوشته که از رو کنترل خودش نمیشه آهنگ رو فوروارد یا ریورس کرد مگه اینکه چنجر بهش بسته باشی،تنها در صورت بستن چنجر میشه آهنگ رو از رو ریموت عقب جلو کرد.
فکر کنم نوشته بود که با ریموت فرمون هم بشه البته دقیقا یادم نیست!
راستی یه نکته بی ربط که اویل واسم سوال بود الان یادم افتاد:
اگه تو یه فولدر بخوای مثلا بری رو آهنگ 9هم میدونی باید چیکار کنی؟ (که فکر کنم میدونی!)
دکمه Direct رو میزنی،بعدش شماره آهنگ و بعدش یکی از دکمه های چپ یا راست (بعدی،قبلی) ریموت
درکل اگه سوالی درمورد 7016 داشتی درخدمتم :n18:
سلامنقل قول:
ممنون بابت توضیح
اون قضیه direct رو نمیدونستم و امتحان نکرده بودم . جالب بود
ولی بیشتر همون فوروارد و ریورس برام مهم بود
نقل قول:
با اجازه
برای جلو پراید میتونی گلیدن mc100 بگیری حدود 200 تومن
مدل های دیگه هم هست ارزون تر تو برند های مختلف ولی بهترین حالت و با کیفیت ترین حالت همونه
سایز جلو پراید 10 سانت هست
کسی هست جواب منو بده من یک پلیر کنوود 8019 دارم
میخوام براش اسپیکر آمپلی فایر و ساب بگیرم چی بگیرم
پیشنهاد می کنم اگه چندان علاقه ای به صدای بلند نداری و فقط کیفیت واست مهم ـه(مثله خودم) واسه هاچبکت فقط باند واسه پشت بزار. من واسه پشت 2 تا باند پایونر6974 گرفتم، از لحاظ کیفی خیلی راحت راضیم کرد، اما یکمی باند ـای فابریکی جلوی هاچبکم کز کز می کرد و به کل روی کیفیت باندای عقبمم تاثیر گذاشته بود. تصمیم گرفتم که کلاً باندای جلو رو صداشونو قطع کنم. الان خیلی بهتره. پیشنهادم اینه که به کل واسه جلو صدا نداشته باشی، البته اگه هم کیفیت واست مهمه هم چندان دوست نداری خرج کنی بابت ـه باند اینا. :)نقل قول:
سلامنقل قول:
DLS 1073 خیلی بهتره.قیمتش قبل از سال 435 بود.
به نظر من دور اسپیکرهای پایونیر رو تا اطلاع ثانوی یک خط قرمز بکش.:n02:نقل قول:
چرا کسی نیست گلم. کوچیکتون در خدمتتون هست.:n12:نقل قول:
میزان بودجتون چقدره؟
700 دیگه دستم هست یک پخش کنوود 8019 دارم فقط میخوام سیستم خوبی باشه اگه با این قیمت نمیشه پس یک آملی فایر با اسپیکر معرفی کنید بعدن ساب بگیرم
راستش من برای پخش و همه چی حدود600در نظر گرفتم.نمیدونم دوتا بهتر بگیرم برای عقب یا دوتا متوسط و دوتا هم برای جلو.نقل قول:
واقعا جلو کلا قطع بشه تو کیفیت تاثیری نداره؟اگه اینطور باشه که خیلی خوبه.نقل قول:
پخش چی پیشنهاد میدید؟
Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
با سلام.ارزونترین کنوود فلش خور چیه و همچنین قیمتش؟مرسی
دوستان باند hertz ecx 690 قیمتش چنده؟ چه جور باندیه در مقایسه با dls1073 و co609 ؟
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید و تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی در این سال برای همه:n11:نقل قول:
با اجازه اساتید دوست عزیز کنوود تو این رنج قیمت بی شک فقط 7016
فکر کنم کنوود 3054 باشه به قیمت 290 تومان هم سی دی هم فلش:n16:نقل قول:
سلام.نقل قول:
با 700 تومن میتونی یه Mc 609 بگیری که فروشش 400 هست (من کمتر میگیرم برات)+دو تا کابل RCA برای اسپیکر عقب و ساب اینده که 100 تومن میشه+ پک برق خوب که 70 تومن هست. 150 تومن هم میمونه که میتونی به هزینه ساب و آمپش اضافه کنی.
600 تومن برای کل سیستم؟!:n04:نقل قول:
پخش رو من 7016 پیشنهاد میکنم.
خیر هیچ حرفی برای گفتن جلوی این دو شاهکار نداره.شک نکن.نقل قول:
آقا دم همه اونایی که این پخش 8019 رو پیشنهاد میدن گرم واقعا کارش خیلی درسته خیلیا:n16:
این پخش رو ما قبل اینکه بگیریم انقد تردید توی خریدش داشتیم که بیا و ببین هر جا پا میزاشتیم میگفتن پایونیر بخر فلانه پایونیر بخر بهمانه کنوود داغونه و ..... تا دلتون بخواد میگفتن
الان بعد از کلی جدل و یه جورایی سد شکنی کردن در برابر حرف مغازه دارها و .... با کلی زور برای جمع کردن 600 تومن پول الان این پخش رو خریدم واقعا معرکس من صدای پایونیر ها رو هم شنیدم ولی این یه چیز دیگس همچین این دل آدم حال میاد حالا با اینکه باندای من چینیه و آشغاله این حرف رو میزنم دیگه فکرش رو بکنید اگه این dsl 1073 بود که .....:n19:چنان صدایی بهم داده که جیگرم حال اومده انگار توی کنسرت آدم نشسته تنظیماتی که این پخش داره میشه گفت هیچ کدومش بیخودی نیست و تمام تنظیماتش به صورت شدید تاثیر گذاره توی صدا و هر سلیقه ای رو ارضا میکنه من نمیدونم پخش 9450 پایونیر صداش آیا بهتر از این هست یا نه ولی من به شخصه خیلی از این پخش خوشم اومده :n12: فکر هم نکنم 9450 همچین تنظیماتی داشته باشه که این پخش داره و خوبی این پخش اینه که واسه ما ایرانیا ساخته شده نه که فارسی هستش راحت همه جاش رو میشه بهش ور رفت بدونه هیچ ترسی حتی برای یه فرد مبتدی یعنی منی که واسه اولین بار بود باش کار میکردم با یه ساعت ور رفتن بهش همه چیزش رو یاد گرفتم تقریبا که چی به چیه و تونستم اون صدایی که حال میکنم باهاش رو ازش بگیرم
الان فقط یه سوال دارم این باندای جلوی پراید چند سانتی متری هستن؟:n02: و اینکه این باندا کوچیک حساب میشن یا متوسط ؟
و اینکه این قابلیت 3way که توی دفترچش نوشته چیه؟ و چطور فعال میشه؟:n05:
kenwood نمایندگی داره یا سایتی هست بشه ازش خرید کرد؟
نقل قول:
سلام
دیدی ما الکی از یه مارکی تعریف نمیکنیم
قابل توجه اونایی که شک دارن به این پخش
با این قیمت خیلی تنظیمات پیشرفته و جالبی داره
امیدوارم ولومش برات بچرخه
باند های جلو پراید 10 سانت و عقب 13 سانت هست
کوچیک حساب میشه. اگه هم وصلشون کردی از تو تنظیمات صدای اونا رو کم تر کن چون باند های فابریک پراید خیلی جالب نیست
همونطور که آقا حمید گفت 600 کمه برای سیستم خوبنقل قول:
ببین اگه برای جلو هم اسپیکر بزاری هم صدا استریو میشه هم کیفیت خوب میشه (اگه اسپیکر درست حسابی باشه) و هم پرتاب صدا بیشتر میشه
من نظرم اینه که باشه بهتره ولی بودجتون رو باید بیشتر کنید با این حساب
بله نمایندگی داره نمایندگیش هم نت الکترونیک هستش من خودم از تهران خیابان جمهوری خریدم نمایندگیش اونجا بود:n01:نقل قول:
من والا باندای جلو رو یه جفت جی وی سی انداختم باز یکم بهتره و دیرتر به خش خش میفته یعنی تا ولوم 30 بدون خش خش دووم میاره مشکلی از این لحاظ ندارم که مثلا بگم بلرزه و صدام رو خراب کنه همین میخواستم ببینم چند سانتیه که دقیق تنظیم کنم :tongue:نقل قول:
الان فقط شما به یه سوالم جواب ندادین اینم بگین حله
و اینکه این قابلیت 3way که توی دفترچش نوشته چیه؟ و چطور فعال میشه؟:n05:
دوستان قیمت 7016کنوود چنده من شهرستانم ازکجا میشه اینترتنی خرید کرد سپاس
:n13:
همه قیمتی میگننقل قول:
از 430 تومن هست تا 490
از اینترنت هم میتونی بخری ولی باید با گارانتی نت الکترونیک بگیرینقل قول:
سوال شما رو دیدم ولی من اطلاعی ندارم!
نمایندگیش که همون نت الکترونیکه سایت رسمی وجود نداره برا فروش مستقیم محصولاتشون اما هستن سایتایی که تکو توک میفروشن به نظر من حضوری بری بخری بهتره:n16:نقل قول:
1 دونه ارسال میکنند؟میشه شماره تلفن بدید برای خرید؟نقل قول:
محمد جان سپاس از راهنمایی ولی من شهرستانم نمیتونم بیام تهران از نمایندگی خرید کنم اگه ادرس یک سایت معتبربدی براخرید عالی میشه