نقل قول:
الآن اينو برا خنده گفتي يا واقعا پرسيدي؟؟ خوب معلومه كه نمي رسه!!!
Printable View
نقل قول:
الآن اينو برا خنده گفتي يا واقعا پرسيدي؟؟ خوب معلومه كه نمي رسه!!!
بعدمتها اومدم سرویس رو از 256 به 512 تغییر دادم، فقط به اسم تغییر کرده تو سرعت حتی 1 کیلوبایت هم بیشتر نشده!
زنگ زدم گفتم این الان فرقش چیه! یه سری مزخرف گفت و سر آخر گفت اگه سرعت شما از 64 بیشتر میره تشویقی ماست و باید سرعت شما پایین تر باشه!!!
خوب دیگه چرا اسمش رو گذاشتن 512!!! بزارن 64 دیگه!
دو گیگ رو از دست دادم به امید سرعت بیشتر! ای کاش همون 256 - 8 گیگ رو می گرفتم!
بچه ها واسه شما هم همینطوره!؟ (اندیشه سبز خزر)
اگه اسمش 512 نباید 512 کیلوبایت بهت بده که ! باید 512 بخش بر 8 کُنی تا سرعت واقعی دستت بیاد و اضافه بر اون تشویقی هست. :)نقل قول:
سه سال پیش این ریاضی بازی ها نبود! یهو یادشون اومد از فرمول ریاضی هم استفاده کنن؟نقل قول:
اینا همش حرفه ..... :13:
عزیزم این 128 یا 512 که میشنوی اینا 128 کیلوبایت نیست بلکه 128 و 512 کیلوبیت هستند بر ثانیه ، حالا اگر بخوایم مقدار و سرعت رو برحسب کیلوبایت به دست بیاریم باید 128 یا 512 رو بخش بر 8 کُنیم.نقل قول:
همیشه هم همینطور حساب میشده. :20:
داری شوخی می کنی یا جدی می گی؟نقل قول:
خب حالا اونایی که 256 دارن بگن سرعت دانلودشون چنده و اونایی که 512 دارن بگن سرعتشون چند محدود و نامحدود بودن سرویس هم مشخص کنید ممنوووووووووووون :8:
این چه حرفیه.شما دارین سرویس 512 کیلوبیت میگیرین که باید تقسیم بر 8 بشه که به کیلوبایت تبدیل بشه.نقل قول:
سلام دوستان من هنوز نتونستم یه isp مناسب پیدا کنم در ضمن چند تا سوال داشتم البته ممکنه سوالام خیلی ابتدایی وشایدم مسخره باشه آخه همونطور که گفتم هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ولی اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1.می خواستم بدونم توی سایت بعضی از این شرکتا نوشته که سرعت بالاتر از 128 به مشترکین خانگی ارائه نمیشه یعنی من واقعا نمی تونم اینترنت با سرعت بالاتر مثلا 512 بگیم
2.یه سوال دیگه این که مثلا اگه من طرح 128 اندیشه با حجم 1 گیک رو بگیرم می تونم بعدا از یه طرح دیگه مثلا 512 استفاده کنم یا اصلا یک یا چند ماه استفاده نکنم
3.توی سایت شرکت شاتل نوشته توی استان گیلان فقط طرح art ارائه میشه یعنی مافقط میتونیم از سرویس های نامحدود که اونم سرعت های بالاش خیلی گرونه استفاده کنیم
بنده از یک شرکت که وابسته به مخابرات هستش ، نت می گیرم . 256 نامحدود - منطقه 4 مخابراتی - سرعت دانلود از 40 بالاتر نمیره :41:
یه سوال دارم . این طرح ویژه شاتل که لینک صفحه ی تعرفش رو در زیر براتون قرار میدم چجوریاست ؟ از نظر سرعت دانلود میگم .
عزیزانی که شاتل دارن ، لطفا راهنمایی کنن.
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
جواب سوال اولت : خیر هر سرعتی بخوای میتونی بگیری . تو شاتل تا سرعت 2 مگ هم میتونی داشته باشینقل قول:
( Kbps 2048) فقط کافیه که کارت دانشجویی یا اشتغال به تحصیل یا چیزایی مثل این ارایه بدی.
جواب سوال دوم: میتونی سرویست رو هر وقت که بخوای عوض کنی اما بعضی از شرکت ها مثل شاتل در صورت قطع بودنت به مدت یک ماه سرویست رو جمع آوری میکنن و نباید بذاری که سرویست بیشتر از 20 یا 30 روز قطع بمونه. اخیرا شاتل این زمان رو به 15 روز کاهش داده. برا همین اگه امکن داره مدتی از سرویست استفاده نکنی بهتر بجای سرویس یه ماهه از سرویس 3 ماهه 6 ماهه یا حتی یه ساله استفاده کنی.
جواب سوال سومت:نه همچین چیزی نیست. همه ی سرویس ها تو رشت هم هست به علاوه که دو تا سرویس دیگم بیشتر داره . سرویس 2048 ECO و سرویس 1024 ECO.
درباره اینم که چه سرویسی و از کجا بگیری بهتره باید بگم که اگه سرعت 128 کفایت میکنه برات سرویس 128 اندیشه قیمتش کمتره هزینه ی نصبم نمیگیره اما اگه سرویس بهتر میخوای با سرعت بالاتر شاتل.
نقل قول:
art 3 ------------------------55KB/s
art 4 -----------------------70KB/s
art 5 -----------------------80KB/s
art 6 ----------------------128KB/s
سرویسای دیگه ی ART و نمیدونم.
نقل قول:
واقعا لطف کردی خیلی ممنون:20:
اون طرح ویژه رو اگه دائم دانلود کنی سرعتتو میارن پایین.نقل قول:
دائم میخوای دان کنی 36000 تومن اندیشه رو بگیر 256 نامحدود.سرعتش 50 هستش.یا 16000 تومن که سرعتش 30 هستش.
من احتمال زیاد ماه آینده میام شاتل 2 مگ.
راستی طبق تجربه شما دوستان ماه رمضون که معمولا بچه ها شبا بیدارن(سحر و ...) سرعت دانلود شبانه پایین نمیاد؟همه شرکتارو میگم
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
اولش اینجا از بچه ها میپرسیدی بعد میرفتی تغییر سرعت نه حالا!!!نقل قول:
شما سرعتتو از 32 کیلوبایت به 64 کیلوبایت تغییر دادی ولی با تشویقی میشه همون 128 کیلوبایت.
راستی آقا hamiti فکر کنم سرعت دانلود شبانه 256 با 512 فرق کنه.لطف میکنید یه امتحان کنید بگید ما بدونیم.
سرعت بالای 120 کیلوبایت میخوای بیا باهم بریم شاتل.
سلام
از بچه های رشت که شماره تلفنشان با 55 شروع میشود کسی پارس یا شاتل دارد؟ در مقایسه با اندیشه(که من دارم و واقعاً مزخرف است) دانلودش سریعتر است؟ من هر وقت سرعت دانلودم از سی بیشتر می شود یک شب خاطره انگیز را پشت سر می گذارم! :5:
راستی دوستی که گفته بود با خرید سرعت بالاتر سرعت دانلودش بالاتر نرفته! همین موضوع برای برادر من هم پیش آمد و همان خزعبلات را مسئول فنی اندیشه به او گفت!:27: بچه هایی که کارت نظام پزشکی یا مهندسی یا امثالش را دارند بیخودی دنبال این جور چیزها نروند بهتر است(البته در اندیشه:46:)
یعنی اگه 256 هم بگیرم با تشویقی میشه 128 ؟ یا نه اگه 512 بگیرم اینجوری میشه؟ توضیح بده فردا میخوام برم بگیرم هر چه زود تر خواهشانقل قول:
شما سرعتتو از 32 کیلوبایت به 64 کیلوبایت تغییر دادی ولی با تشویقی میشه همون 128 کیلوبایت.
.
منم مرکز 5 ام. تا ماه قبل 2 مگ شاتل داشتم خیلی عالی بود. الآن چند روزه که رفتم رو سرویس 128 شاتل. چون اصلا خونه نیستم و همش سر کارم . از 128 شم خیلی راضیم مشکلی ندارم باش.نقل قول:
کلا سرعت روزت از 120 کیلو بایت بیشتر نمیشه سرعت شبانه ام همش نزدیک به همه.سرویس های 256 و 512 عملا هیچ تفاوتی با هم ندارن. 128 ام یکم از این دو تا کمتره تو شب. کلا بخوام بگم هر سه تا سرویس یه جورن !نقل قول:
نقل قول:سوسمار جون جوابتونو دادند.نقل قول:
آره 256 هم مث 128 هستش.
اگه بخوای یجورایی این تفاوت قیمت رو جورش کنیم باید سرعت شبانش یه کوچولو فرق داشته باشه که تازه اینم مطمئن نیستم.
بیخیال همه چیز اگه حداکثر 128 کیلوبایت میخوای همین اندیشه 128 رو بگیر.اگه حجم زیادشو میخوای 128 8 گیگ بگیر.
و اگه سرعت بالا مثلا کیلوبایت250 میخوای جمع کن برو شاتل.
تمام
با سلام به دوستان عزیز:
امروز سرویس من را از طرف اندیشه به خاطر تخلف قطع کردن:31:
حالا دوستان اعلام کنند وظعیت شاتل چه طور هست که ما کوچ کنیم شاتل:
گلسار727
یکی از دوستان به صورت خلاصه قیمت ها را اعلام کنه(قیمت های سرویس های 2مگ و 3 میگ و1 میگ حجمی)
چه میزان حجم داره.
هزینه نصب داره؟
در کل راهنمایی کامل.
با تشکر.
هادی
شاتل سرویس 3 مگ آورده؟؟؟؟نقل قول:
پس رفقا در کل 256 و 512 تو روز سرعت دانلودشون 120 هست درسته؟ :46:
چیکار کردی ؟:27:نقل قول:
استفاده از باگ نرم افزاری شرکت اندیشه سبز خزر برای دسترسی رایگان به سرویس های نامحدود 1میگ .نقل قول:
:31:
دوستانی که داشتن از این باگ استفاده میکردن اسمشون تو لیست قطعی است.و دارن قطع میکنن.
از اینا خنگ تر تا حالا ندیدم به جای برطرف کردن باگی که هنوز وجود دارد دارن سرویس ها را قطع میکنن.
Foa جون بتلفیلد 3 کی میاد؟ مردم از خماری :31:
من 3 سال مشترکاندیشه خزر رشت بودم.سال اول و دوم خوب بود و پارسال اندیشه خودشو راحت کرد و بدترین خدماتش رو در رشت به مشتریانش داد.خیلیها مثل من از اونجا کوچ کردن.من به دامون نت رفتم.ولی ای کاش نمیرفتم....سرعت دانلود پایین ...آپلود که اصلا نمیکنه..پشتیبانی هم که به زور دارن...
الان دوستان من که عضو اندیشه هستند میگن اندیشه بدتر شده و بهتر نشده.
حالا میخوام برم پارس آنلاین یا شاتل
شماره من 727
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
نقل قول:
استفادت چجوریاست؟
اگه شبا بیداری 2 مگ شاتل بگیر. یک ماهش 23000 تومن . 3گیگ ترافیک. 1 تا 8 صبح رایگان. سرعت دانلود متوسط 240
بچه شاتل انزلی نمیخواد بیاد؟:41:
بچه های من میخوام 2 مگ شاتلو بگیرم ماهی 24 تومنه 250 هم دانلود داره
بعدش میخوام ببینم اگه کارت داشنجویی یکی دیگه رو بدیم قبول میکنن ؟ و چند هفته طول میکشه تا اوکی شه ؟
زود جواب بدین میخوام برم بخرم مردیم بی اینترنتی
پینگــ ـش چطوره ؟نقل قول:
1 تا 8 سرعتــ ـش چطوره ؟
نوسان سرعت نداره ؟ سرعت متوسط 240 ؟!! اونوقت حداکثر سرعتــ ـش چقدره ؟!
سلام دوستان
من تو لاهیجان زندگی می کنم می خواستم بدونم که کدوم isp پینگ پایین تری بهم میده آخه من adsl رو فقط برای لایو بازی کردن می خوام.
سلام
اینکه بعضی وقتها کانکت میشیم اما صفحه ای باز نمیشه دلیلش چیه ؟
Foa جون بتلفیلد 3 کی میاد؟ مردم از خماری
وسطای پاییز میاد
استفادت چجوریاست؟
اگه شبا بیداری 2 مگ شاتل بگیر. یک ماهش 23000 تومن . 3گیگ ترافیک. 1 تا 8 صبح رایگان. سرعت دانلود متوسط 240
یعنی شاتل اینقدر خوبه . من برای دانلود زیاد می خوام . شبا هم می تونم بیدار بمونم . ولی سرعت دانلود حداقل 120 باشه خوبه .
تا سقف 60 تومن در ماه هم می تونم هزینه کنم . کدوم یکی از خدمات شاتل رو بگیرم . منطقه 4 مخابراتم .
راستی یه سوال ، شنیدم که شرکت "پیشگامان توسعه ارتباطات " با کارت دانشجویی تا سرعت 4 مگم نت میده . آیا این حقیقت داره ؟ و اینکه این شرکت تو رشتم نمایندگی داره ؟
موفق و موید باشید
سلام دوستان.
من ميخوام خط adsl ام (انديشه) رو كه روو خط شماره تلفن فعليم هست رو به يك شماره تلفن جديد انتقال بدم.
ميخواستم ببينم كسي ميدونه اين انتقال خط از شماره تلفن فعلي به شماره تلفن جديد چه قدر طول ميكشه؟!:11:
ما که با دوستان تو یه جوخه ایم تو بتلفیلد همیشه بهتر شرایطمون تا بچه هایی که از شاتل سرویس ندارن.حالا تو صفحات قبل یه نگاه بنداز مفصلا شاتل و اندیشه تو پینگ با هم مقایسه شدن.حد اکثر سرعتم 280. حاجی کلا یه نگا بنداز صفحات قبل و همه این سوالات جوابش هست.نقل قول:
نقل قول:
سرویس 2 مگ که اصلا سرعتش زیر 200 نمیاد اما آخه تو که نمیخوای 1 تا 8 صبح استفاده کنی میتونی سرویس 2 مگ اداریشو بخری که 5 گیگ ترافیک داره بجا 3 گیگ اما شبونش دیگه رایگان نیست. قیمتش همون 23900 تومنه. بقیه پولتم ترافیک اضافی بخری.
در باره این شرکتیم که گفتی من اسمشو نشنیدم تا حالا.
بستگی به مرکز مخابراتیت داره دیگه. دوباره باید رانژه شه خطت. اگه مرکز 5 هست خط جدیدت که یه 7 روزی طول میکشه. مرکز 5 مرکز شلوغیه. مرکزای دیگه حدودا 2 تا 5 روز .نقل قول:
آره منم منتظرم ولی بیاد پول ندارم باید بچه ها یه گلریزون بگیرید واسم تا منم بخرم :31:نقل قول:
اوایل مهر ماه میاد
دوستان اندیشه درست شده عین تابستون پارسال یعنی الان یک هفتس پینگ داغونم کرده 2 دقیقه میری بازی پینگ 280-320 هست یهو میشه 700 و با اینکه 10-15 ثانیه بیشتر نیست ولی باعث کیک شدن از سرور میشه که واقعا عذاب آوره ولی خوب چون تخفیف دارم از اندیشه نمیتونم عوض کنم چون باید در اون صورت قید تخیففات ماهانه رو بزنم :19:
اینم یه تست از این خط 4 خراب شده :2::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این تاپیک دوباره رونق بگیره:27:
پ ن: پارسال استفاده از وی پی اخ باعث کاهش پینگ میشد و خیلی خوب بود ولی الان نه
دوست عزیز سرعت 1 تا 8 ، شاتل 2 مگ محدود چقدره ؟نقل قول:
این روزا حوصله ای نمونده برای خوندن صفحات.
ای بابا من همه چیز دارم میخوام برم شاتل مدرک هیچی دم دست ندارم دوستان کمک کنید یه جایی بگید من برم مدرک بگیرم اههههههه :41: