سلام
نمیدونم mgs 4 رو از کجا بگیرم ..
داخل شهرستان ما فقط یه رجیون وجود داره اونم خرابه !! (گیر میکنه)
Printable View
سلام
نمیدونم mgs 4 رو از کجا بگیرم ..
داخل شهرستان ما فقط یه رجیون وجود داره اونم خرابه !! (گیر میکنه)
سلام بچه ها
کسی نمیدونه پچ بازی heavy rain برای بازی کردن با move رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟؟
اول با کامپیوتر به Fat32 فرمتش کن.... بزار داخل دستگاه ... خود کنسول پیغام میده که باید فرمت بشه...نقل قول:
حتما هم باید یه پارتیشن باشه..
دوستان من میخوام ps3 بگیرم
راجب این ورژن هایی که میگن 3.7 و 3.55 اینها فرقی نداره ؟
در ضمن این که میگن pal باشه یا ... یاذم رفت اسمشو ..میشه توضیح بدین ؟؟
نقل قول:
سلام...
فریم ور کنسولی که میگیرید حتما باید زیر 3.55 باشه.. در غیر اینصورت ه_ک نمیشه...
البته ه_ک 3.7 هم اومده ولی خیلی سخته و باید دل و روده دستگاه رو بریزی بیرون و ....:31:
ریجن هم فقط در پخش فیلم های Blu-Ray اهمیت داره.
در پناه حق باشید.
نقل قول:
سلام
اول برو داخل multiman و زیر کاور بازی رو نگاه کن و کدی رو که میبینی اینجا اعلام کن تا پچ رو واست بزارم :46: ...
دوستان یادتونه چند وقت پیش گفتم سونی یه هدست داره تولید میکنه به نام واقعیت مجازی . الان تولید شده و 1 ماه دیگه عرضه میشه.
برای اطلاعات و عکس به این لینک برید:
کد:http://narenji.ir/3205
نقل قول:شما ميدوني بايد يه پارتيشن حتما باشه اخه ميگن 2پارتيشن اشكال نداره فقط FAT32 باشه كه هستش :31:نقل قول:
كسي اطلاعي نداره؟:27:
نقل قول:
3.55 به پايين البته اگه مي خواي هكش كني :31: كه تبديل ميكنن به 3.55 :31:
اگرم 3.55 بالا بود كه هكش اومده ولي تو ايران مثل اينكه هنوز نيومده تازه كيت و لحيم كاريو از اين جور دنگ و فنگا :31:
ريجن هم فقط براي ديدن فيلم مهمه تازه مثل اينكه يه نرم افزار هم هست كه ديگه براي فيلم ديدن هم مشكل نباشه :27: اونيم كه اسمش يادت رفت NTSC :31:
اگه ميخواي بگيري همون PAL بگير :31:
چيز رديفيه :31:نقل قول:
نقل قول:
حالا کی 783 دلار میده!! :31:
میشه یه 600 تومانی !!!
نقل قول:
حالا واجبه که دوتا پارتیشن باشه؟؟
تویزیون HDMI دار نداشتم به سختی میشد کد رو بخونم ولی فکر کنم به احتمال زیاد درست خوندم :31:نقل قول:
کد : ECESOO797
لطف میکنی:10::11:
سلام به تمامی دوستان
یه چند تا سوال از حضورتون داشتم
من میخوام یه کنسول بخرم
اول خواستم ایکس باکس اسلیم بخرم مثل اینکه یه سری قفل رو بازیهاش گذاشته ایکس باکس که نمیشه بازی های جدید رو بازی کرد
حالا گفتم بیام ps3 بخرم دیگه...
حالا چند تا سوال:
1.ایا بازی های جدید که واسه ایکس باکس اومده یا میاد مثل resistance 3 یا infamous یا ..... مشکل اجرا و -- و قفل جدید از این برنامه ها ندارن و راحت همه بازی هایی که میاد رو میاره بدون مشکل؟؟؟
و 2 هم اینکه بدون تعصب ایکس باکسو ترجیح میدید یا ps3 رو؟؟<از همه لحاظ مخصوصا تعداد بازی جدید که قراره بیاد واسون>
ممنون از همه
بازیهای جدید اجرا نمیشننقل قول:
----------------------------------
اینماه چقدر بازی میاد
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
پس به نظرتون چه کار کنم؟؟؟
بد جوری گیج شدم؟؟؟؟
پس اگه بازی جدید نیاد روشون که خرید هیچ کدومشون<نه ایکس باکس و نه ps3 > فایده نداره.درسته؟؟:41::41::41:
خواهش میشهنقل قول:
چی بگم --- فعلا با Pc سر کن
نقل قول:
سلام
فقط E اول رو اشتباه گفتی :31: درستش اینه :BCES00797
خدمت شما:
کد:http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BCES00797/BCES00797_T3/165c46cf0603cd25/EP9000-BCES00797_00-PATCH00000000002-A0200-V0100-PE.pkg
نقل قول:
پیشنهاد عالییه :27:
[QUOTE=amin n & i series;6425674]ممنون بابت پاسختون
پس به نظرتون چه کار کنم؟؟؟
بد جوری گیج شدم؟؟؟؟
پس اگه بازی جدید نیاد روشون که خرید هیچ کدومشون<نه ایکس باکس و نه ps3 > فایده نداره.درسته؟؟:41::41::41:[/QUOTE
یک عدد PS3 Fat با هارد داخلی 500 گیگابایت(seagate) و دو عدد دسته SIXAXIS اصلی و نو....کاملا تمیز و در حد نو دارم که میخام بفروشم..(دلیلش هم اینه میخام یه لب تاب خفن بخرم پول کم دارم)
کنسول دو ماه هم بیشتر استفاده نشده...
با خودم گفتم اینجا مطرح کنم...چون دستگاه کاملا سالم و تمیزه حیفم میاد برم بیرون بفروشمش..
در ضمن برای اطمینان خاطر دوستان عرض کنم:بیشتر دوستان داخل سایت بنده رو میشناسند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید ازشون سوال بفرمایید.
اگه کسی از دوستان خواست اطلاع بده...
در پناه حق تعالی باشید.
بازی GTA IV میتونه روی کیفیت 480 باز بشه؟اخه بالا نمیاد و ارور میده و میگه که نمیتونه با این کیفیت باز بشه!
اگه ارور میده که نه دیگهنقل قول:
با سلام:40:
می خواستم از دوستان عزیز بپرسم که آیا میشه بازی های مربوط به پلی استیشن 1 رو روی پلی استیشن 2 و یا 3 هم بازی کرد؟:13:
راستش بعضی از بازیهای پلی استیشن 1 واقعاً جالب هستند و من از طرفدار های آن ها هستم.:8::21:
با تشکر:11:
سلام دوستان.
من بازی assassins creed : brothehood رو روی pc بازی کردم قبل از اینکه ps3 بخرم.الان دوباره رفتم نسخه ی ps3 رو گرفتم ولی با دسته اصلا نمیتونم بازی کنم.یعنی خیلی سخته.مثلا نمیتونم توی مبارزه اگه کسی از پشت خواست بزنه نزارم منو بزنه و جلوشو بگیرم.چطوری این کارو بکنم؟محض اطلاع بگم که این کار توی pc با کلیک راست بود ولی اینجا نمیتونم پیداش کنم.
راستی اصلا ارزش داره دو باره بازیش کنم؟
اگه اونو توpc تا آخر رفتی که ارزش نداره وقتتو برای بازی تکراری بذارینقل قول:
نقل قول:
من باکابل HDMI 720p بازش میکنم ..........
همچنان ممنوننقل قول:
اخه بد بختی اینه واسه pc بازی درست حسابی که من دوس دارم نمیاد ولی هر روز واسه کنسول ها بازی تووپ میاد
از بعد از عید تا حالا فقط 2 3 تا بازی خوب واسه پی سی اومده
یه کریسیس 2و یه bulletstorme <درست اسمشو نوشتم:31:؟> و یه fear <که خیلی چنگی به دل نمیزد>
اینم از شانس ما که کنسول ها نابود شدن تا ما خواستیم بخریم:31:
سلام دوستان.
من این 28 بازی که الان عکسشو میزارم رو دارم و بازی کردم.به غیر از اینا چه بازیهایی رو پیشنهاد میدید؟
کد:http://hoseinati.persiangig.com/image/games.jpg
فكر كنم بشه 800 :31:نقل قول:
لابد واجبه ديگه :31:نقل قول:
بگير بشين يه بازيه ديگر و بكن حال داريا :31:نقل قول:
كسي نيست جواب بده؟ :27:نقل قول:
[QUOTE=hosein ati;6427574]سلام دوستان.
من این 28 بازی که الان عکسشو میزارم رو دارم و بازی کردم.به غیر از اینا چه بازیهایی رو پیشنهاد میدید؟
[/QUOTEکد:http://hoseinati.persiangig.com/image/games.jpg
نظری در این مورد ندارین؟
راستی قضیه این socom 5 که بعضی از مغازه دارا زدن روی شیشه شون چیه؟واقعا به این زودی نسخه ی جدید این بازی اومد؟
سلام بچه ها میخواستم بدونم با کیبورد و ماوس که به PS3وصل می شه میتونیم بازی هم بکنیم؟
سلامنقل قول:
نه نميشه
كيبرد و موس در ps3 براي استفاده از اينترنت و كارهاي مشابه هست .
سلامنقل قول:
تا اونجايي كه ميدونم يه فايلي هست كه بايد اديت كني و عدد 2 رو كه نشاندهنده 2 پارتيشن هست رو وارد و ذخيره كني .
فرض بر اين هست كه هاردتون usb2 هست .
نقل قول:
socom 4 که تازه اومده سریع میخواد 5 هم بیاد!!!!!!!!
نه بابا همش الکیه .............................
سلام
من دسته ps3 ام شوکش کار نمیکنه، فقط به راست جهت میده،میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
درست میشه یا نه؟
هزینشم بگین ممنون میشم
نقل قول:
داخل لیست بازی هات که socom 4 نبود
حالا فیلاً 4 رو بازی کن تا اومدن 5 خدا کریم ...:27:[/QUOTE]
چرا socom 4 بود اگه دقت میکردی می دیدی:31:
بچه ها میخوام یه ال سی دی بگیرم واسه ps3
چیزی پیشنهاد نمیکنید
البته نمیخوام خیلی گرون بشه
مثلا تا 300 تومن:20:
درسته دقت نکردم .................... :31:نقل قول:
اما اگه X360 هم نتونه بازی های جدید رو به صورت کپی اجرا کنه ...
مقام ps3 از x360 میزنه بالا :27: ....................................
درود بر مایکروسافت :31:.............................
سلام.
میخواستم بدونم فرق (کاربرد) هارد داخلی PS3 با هارد اکسترنال که به کنسول وصل کنیم چی هست؟
و اگه کسی بخواد هارد اکسترنال بخره واسه کنسولش ، به نظرتون کار درستی هست که کنسول با هارد 320 بخره یا همون 160 خوبه؟
کلا در مورد هارد اگه یکم توضیح بدین ممنون میشم.
مرسی.
سلامنقل قول:
به نظرم من با توجه به اختلاف زياد قيمت بين مدلهاي 160 گيگ با 320 گيگ ، بهتره كه مدلهاي 160 گيگ رو بخريد و با توجه به صرفه جويي كه شده يه هارد اكسترنال از نوع پرتابل با حجم بالا بخريد.
سلام من قصد خرید این کنسول دارم میخواستم یه سری اطلاعات کامل بهم بدین چون تو این هفته یا آیندش 100 درصد میخرم
1_این کپی خور شدنش چه جوریه؟بی درد سره؟
2_ قیمت مدلهای متفاوتش چنده و چه فریم ویرهایی کپی میشه؟
3_همه بازیها کپی میشن؟
4_ الان بازیهای کپیش تو بازار هست؟ رو چه دیسکی هسی؟
5_من این کنسولو به خاطر فقط killzone 2.3 میخوامآیا اینا کپی بشو هستن؟
ممنون
فعلا فقط فريمور 3.55 بدون دردسر كپي ميشه ولي ممكنه بازيهاي جديد رو نشه اجرا كرد .نقل قول:
شما بايد هارد اكسترنال بخري و ببري بيرون تا براتون بازي ها رو تو هارد اكسترنال بريزن و سپس هارد اكسترنال رو وصل ميكني به ps3 و با توجه به نوع بازي يا ميتوني بازي رو از روي هارد اكسترنال اجرا كني يا بايد كپي كني داخل هارد اينترنال دستگاه تا اجرا بشه . ضمنا يه بلو-ري اورجينال هم لازمه كه هميشه تو درايو باشه تا بازي ها رو اجرا كنه .
قيمت هر بازي هم بستگي به انصاف فروشنده داره .
من خودم هم killzone 2 و هم 3 رو بصورت كپي شده بازي كردم .
سلام مناسب ترین هارد از نظر مارک و مدل برای PS3 چیهنقل قول: