متاسفانه چون psp ها بدون گارانتی هستند تعمیرگاه مجازی براشون نیست من تو توپخونه دوسه جا دیدم نوشته بود تعمیر پلی استیشننقل قول:
حالا دستگاهت چشه ؟
متاسفانه چون psp ها بدون گارانتی هستند تعمیرگاه مجازی براشون نیست من تو توپخونه دوسه جا دیدم نوشته بود تعمیر پلی استیشننقل قول:
حالا دستگاهت چشه ؟
نقل قول:
خيلي ممنونم از پاسختون .
يه اتفاق جالب افتاد :
وقتي مموري رو در آوردم دوباره گذاشتم . تو فولدر chickHEN كه رفتم عكس ها رو طبيعي باز ميكرد و نه قفل كرد و نه ريست شد . بعدشم راحت INSTALLER LOADER رو اجرا كرد ... :31:
اصلا صفحه سبز نشد ... :18:
:27:معجزه كن خداي من :27:
من خودم با بار اول chikhen را نصب میکنم.نقل قول:
شما از آموزش زیر استفاده کن بهت قول میدم توی دفعه اول یا حداکثر دفعه دوم اجرا شود.
فقط طبق آموزش پیش برو.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
البته چون قبلا از هک گروه Gen استفاده کرده اید وقتی که HEN را نصب کردید اگر CFWE را باز کنید دوباره هک گروه GEN لود میشه.برای این که این اتفاق پیش نیاد شما موقعی که میخواهی برنامه CFWE 3.60 را باز کنی کلید R را نگه دار و برنامه را باز کن تا برنامه به صورت اتوماتیک اجرا نشود.و به داخل صفحه زیر برود.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
سپس گزینه uninstall را انتخاب کن سپس yes را بزن بعد از اینکه برنامه کار خودش را انجام داد روی Flash And Start کلیک کن.
وقتی INSTALLER LOADER اجرا بشود یعنی قبلا chikhen نصب بوده.نقل قول:
شما از آموزش بالایی که گفتم برو همان بار اول به نتیجه میرسی.این دردسر ها را هم ندارد.
سلامنقل قول:
انتخاب خوبی کردی.
ببین با توجه به قیمت جهانی psp مدل 3000 که حدود 190 دلار هست دیگه از این پایین تر نمیاد.
امسال تابستان کنسول psp برخلاف بقیه کنسول ها افزایش قیمت نداشت.
قیمت با توجه به اینکه شهرستان هست خوبه(اصفهان هم حدودا همین قیمت هست 215)
اما بتونی از تهران تهیه کنی تا 190-200 هم گیر میاد.که ارزش نداره برای 20 تومن پاشی بری تهران چون خرج سفر و... بیشتر میشه.
مموری هم 8 گیگ مشکلی نداره.psp به راحتی تا 16 گیگ را ساپورت میکنه.
اما حتما حتما اصل بگیر.که اگر تقلبی بگیری بعدا پشیمان میشوی.
برای بازی کردن با tv شما نیاز به کابل کامپوننت دارید (5 فیش-3 فیش تصویر و 2 فیش صدا)نقل قول:
که برای وصل کردن این کابل tv شما باید این ورودی را ساپورت کند.
بازی ها تمام صفحه نمیشوند.
با اینکه بازی ها تمام صفحه اجرا نمیشوند باز هم کیفیت مناسبی ندارند.
البته یک پلاگین هست که شما میتونید از کابل کامپوزیت (3 فیش-1 فیش تصویر و 2 فیش صدا) هم استفاده کنید و یا تصویر را تمام صفحه اجرا کنید.
که کیفیت مناسبی ندارد.
کلا به نظر من تهیه نکنید بهتره چون اصلا فایده ای ندارد(نظر شخصی خودم هست)
بازی کردن با psp فقط با lcd خودش کیف میدهد.
کسی قیمت psp رو داره؟
سلام راه راحت تری هم هست . البته اگه دوستان نگفته باشن .نقل قول:
یک پچ یا هر چی دیگه که اسمش هست از طرف سازنده اصلی و یک تیم در پیت ایرانی منتشر شده که روی مموری های کم سرعت سریع اجرا می شه . مال تیم سازنده داخلی بهتر عمل می کند .
توی اینترنت سرچ کن یا از یکی که داره بگو برات آپلود کنه .
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتهانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
نقل قول:
علي آقا خيلي ممنون از راهنماييتون . من قبلا اين روش رو امتحان كردم ولي به دليل اينكه در منوي ريكاوري اين مدل بعضي پلاگين ها رو اجرا نميكرد . مجبور شدم همون روش GEN رو استفاده كنم .
خيلي ممنون از پاسخ شما . بنده كاملا توجيح شدم ... :11:
ببخشيد يه مشكل ديگه داشتم .
روي اين مدل Framware
ميشه تم CTF يا FLASH0 نصب كرد ؟
ميشه PSP رو به مانيتور وصل كرد . به روش زير :
[HTML]http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://pspcenter.persiangig.com/pdf/PSP%20Screen%20to%20PC.rar[/HTML]
آخه مشكلي كه دارم اينه كه پلاگين ها رو Enable ميكنم تم ها رو هم ميريزم ولي انگار نه انگار .
اگه ميشه آموزش كامل 2 موضوع رو بزاريد .
با تشكر فراوان . :11:
برو اینجا اقا علی کامل توضیح دادهنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294570&page=10[/HTML]
من پیشنهاد می کنم تم flash0 نریز چون خیلی خطرناکه شاید منجر به از دست دادن psp یت بشه
نقل قول:
خيلي ممنون لطف كردين . باشه چشم نميريزم .
آدم هميشه بايد از تجربه استادش استفاده كنه . چشم استاد . :11:
ويرايش شد .
من از روش M33 استفاده كردم و يه خورده بهتره از روش GEN فقط
يه مشكل دارم :
وقتي از قسمت Settings وارد Plugins ميشم . ارور ميده = No Plugin Detected .
در صورتي كه پلاگين تم CTF رو ريختم ولي نميتونم برم تو پلاگين تا فعالش كنم .
مشكل چيه ؟
آدرسي كه ميگن بايد به آخر فايل TXT اضافه كني
ms0:/cxmb/cxmb.prx
به جاي ms0 نميخواد چيزه ديگه بذارم . مثلا اسم درايو يا نه براي همه همون ms0 كار ميكنه .
ممنونم :11:
شما کافی هست به اون فایل txt همین نوشته را اضافه کنی.نقل قول:
ببین باید حتما اول خط این نوشته باشه.
وقتی پلاگین غیر فعال باشه نوشته بها صورت ms0:/cxmb/cxmb.prx 0 هست ولی وقتی فعال بشه نوشته به صورت ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 میشود.
شما میتونای فایل txt را باز کنی و عدد 1 را برای فعال شدن دستی وارد کنی.
شما اگر از آموزشی که گذاشتم استفاده کنی بدون مشکلی میتونی پلاگین را فعال کنی.خیلی از دوستان همین انجمن از همین آموزش استفاده کرده اند و مشکلی نداشتن.
این که شما میگی نمیشه ختما یک جای کار را اشتباه میروی.
CXMB for cfw5.03
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4044482&postcount=88
دمت گرم علي آقا درست شد . يه دونه اي لنگه نداري . دستت درد نكنه خيلي زحمت دادم بهت . :11:نقل قول:
بابا چرا بچه مردم رو میترسونی:20: وقتی میخوای مموری رو فرمت کنی نیازی نیست که یهو این کارونقل قول:
بکنی اول میری سیوا رو برمیداری بعد فرمت میکنی.اینو گفتن که کسی فکر نکنه نمیشه سیوا رو برداشت
میگم کسی تو تهران جایی سراغ نداره بازی جدید بفروشه ؟
من بد جوری تو کف این دیسیدیا و سول کالیبر هستم
علی جان اگر تهران گیر نیاوردی من دوتا بازی را دانلود کردم.اگه میخواهی آدرست را واسم پ.خ کن تا برات بزنم روی DVD و بفرستم.نقل قول:
بی تعارف میگما.:10:
خواستی در خدمتم.
خواهش میکنم.وظیفه هست.نقل قول:
خوشحالم که مشکلت برطرف شد.
dissidia که هیچی soulcalibur رو مگه نمیگن 5.55 میخواد؟؟نقل قول:
من بد جوری تو کف این دیسیدیا و سول کالیبر هستم
5.55 میخواهد اما دوستانی که psp 1000 (فت) داشته باشند با نصب فریمور 5.50Gen-b و فعال کردن یک گزینه میتوانند این بازی را اجرا کنند.نقل قول:
که psp علی آقا هم فت هست.
همه بازیای جدید میشه یا فقط همین بازی؟؟؟نقل قول:
5.55 میخواهد اما دوستانی که psp 1000 (فت) داشته باشند با نصب فریمور 5.50Gen-b و فعال کردن یک گزینه میتوانند این بازی را اجرا کنند.
فعلا فقط همین بازی.خبری از بقیه بازی ها نیست.نقل قول:
تازه این بازی هم فقط ورژن اروپایی را میشود این شکلی اجرا کرد.
علی آقا این 5.55gen-b هست من به رفیقم بگم بره آپ کنه؟
هیچی محگم پرت شد سمت دیوارنقل قول:
از اون به بعد هر وقت کلید پاور رو میزنم یه لحظه LED سبز روشن میشه و بعد خاموش میشه
دستگاهم روشن نمیشه :19:
خوب کجا از همه اعتبارش بیشتره که من ببرم تعمیر؟
آموزش در تاپیک زیر موجود هست.نقل قول:
ابتدا باید ورژن A را نصب کنید سپس آپدیت B را انجام دهید.
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
این فریمور را به هیچ عنوان روی دستگاه هایی که با ChickHEN کپی خور میشوند نصب نکنید که دستگاه بریک میشود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=325733
هیچی محکم پرت شد سمت دیوارنقل قول:
از اون به بعد هر وقت کلید پاور رو میزنم یه لحظه LED سبز روشن میشه و بعد خاموش میشه
دستگاهم روشن نمیشه :19:
خوب کجا از همه اعتبارش بیشتره که من ببرم تعمیر؟
از کجا بفهمیم دستگاهمون با چی کپی خور شدهنقل قول:
یه سوال دیگه:
موقعی که میخوام بازی wwe2009 و gta liberty و fifa street 2 رو اجرا کنم این ارور رو میده:
the game could not be started - 80020148
مشکل از کجاست؟
اگر باطری دستگاه را در بیاری و یا دستگاه را خاموش کلی کنی وکپی خور بپره دستگاه با chikhen کپی خور شده.نقل قول:
البته از روی فریمور هم میشه فهمید اگر فریمور 5.03m33 یا 5.03MHU یا 5.03gen بود (کلا عدد فریمور 5.03 باشه) دستگاه با chikhen کپی خور شده.
موقع اجرای همه بازی ها این پیغام را میدهد یا فقط همین بازی ها؟
شما کلید select را بزن و گزینه UMD ISO MODE را تغییر بده و بزار روی M33 Driver یا Sony NP9660 ببین اجرا میشه یا نه.
پس که این طور من از اعتبارشون خبر ندارم چون تا حالا کارم نیفتاده شاید بچه های دیگه بدونننقل قول:
[quote=*QWERT*;4158325]بابا چرا بچه مردم رو میترسونی:20: وقتی میخوای مموری رو فرمت کنی نیازی نیست که یهو این کارو
بکنی اول میری سیوا رو برمیداری بعد فرمت میکنی.اینو گفتن که کسی فکر نکنه نمیشه سیوا رو برداشت[quote/]
فرض کن ایشون رفته مسافرت وسط بیابون کپی خورش پرید میخواد چیکارکنه
از این چیزا به من نگو سرم گیج میره میفتم میمرم باید دیه :39::39: بدینقل قول:
فریمورم 5.00m33 ---- پس با chikhen کپی خور نشده درسته؟نقل قول:
بعد یه چیزی من بازی کپی ریختما از umd استفاده نمیکنم
ربطی به umd داره یعنی؟
بعد یه چیز دیگه من یه چنتا از بازی های psp رو میخوام هر کی داره بگه من ازش بخرم...امروز رفتم پایتخت برام بازی ریخت.....وقت نکردم تست کنم اونجا....الان که دارم تست میکنم میبینم که خرابن.....نمیان
اگر فریمور 5.00m33 هست با chikhen کپی خور نشده و از روش پاندورا کپی خور شده.نقل قول:
خیر ربطی به umd نداره.
شما تنظیماتی که گفتم را انجام دادی؟
اگر تنظیمات را انجام دادی باز هم اجرا نشد؟
بازی هم بگو چه بازی هایی میخواهی شاید تونستم کمکی کنم.(البته پیغام خصوصی بزن)نقل قول:
شما کلید select را بزن و گزینه UMD ISO MODE را تغییر بده و بزار روی M33 Driver یا Sony NP9660 ببین اجرا میشه یا نه.
بچه ها سلااااااااااااام
خبر دارم براتون!!!
شبیه ساز NDS برای psp اومد!!!!!!!!!!!!
فعلا آزمایشیه!!!!
اما فقط تو پردازش مشکل داره که به زودی حللللللللللللللللله
DS دارا بفهمن کف میکنن!!!!
خبر جالبی بود!البته این شبیه ساز ها معمولا کاربردی نیستن(صفحه ی تاچشو نمیشه درست در آورد) ولی همین که روی ملت کم میشه خیلی توپه!
نقل قول:
1 . اينكه Ds لمسيه اگه بخوان Keypad كنن حال نميده .
2 . كلا Nintendo كنسولهايي كه ميزنه مال سن پايينه . از تو همين Ds هم كم پيش مياد كه بازي بزنه +16 سال كه سن بالا بتونن بازي كنن .
من داداش كوچيكم داره رسما با هيچ بازيش حال نميكنم . به غير از 2 - 3 تا كلا بچه گانس . :13:
با کی پد نیست که لمسیشو با جوی استیکش شبیه سازی کردن.نقل قول:
یه خبر خوب واسه همه. بازی های 5.55 هم میشه دیگه بازی کرد. کافیه روش زیر رو انجام بدین
It’s working on my PSP slim 3004 with 5.03 MHU. Soul Calibur IV Broken Destiny EUR PSP-Vanady. Ther’s software update 5.0 on the disc so it’s no required for 5.50 ;p
I have edited the boot.bin and renamed it eboot.bin using the following instructions :
1.extract BOOT.BIN from euro game.
2.Open extracted BOOT.BIN in hex editor
from 0×00399AF0 to 0×00399B0B
hex with zeros MEMSTICK.IND….MSTK_PRO.IND
at 0×0039A1C9 change text SAVEDATA to PAVEDATA
at 0×0039C095 change text SAVEDATA to PAVEDATA
3.rename BOOT.BIN to EBOOT.BIN repack iso. approx 350 MB.
Features:
1.No need to go to recovery menu.
2.Boots on at least 5.00 m33-4 phat no deletion of mem stick files needed.
3.Game Saving appears to work ok.
شرمنده وقت ترجمه نداشتم.. باید زود میفتم..! خودم امتحان نکردما!!!
اما همه گفتن جواب داده!
یکیم نبوده بگه نتونسته!
خودمم الان می امتحانم!
بدجور با شما موافقمنقل قول:
هر جا میری فکر میکنن از پشت کوه اومدی godfather رو به عنوان یکی از جدیدترین بازی ها معرفی میکنن:13:
منم بد جوری با دو تاتون موافقم جدیدترین بازیشون pes 2009 هستشنقل قول:
اقای alirena منبع این خبرا کجاست اگه بگی ممنون میشم
دوستان این بازی Soul Calubur IV Broken Destiny Fixed CSO رو پیدا کردم که راحت روی همه سیستما اجرا میشه !
روی این سیستما تست شده
Fat 5.0 M33-6 working
Fat 5.50 GEN-B
PSP2000 (slim) CFW 4.01 M33-2
3000 CFWEnabler 3.6
لینک دانلودش هم اینجا گذاشتم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4161404&postcount=1970
بله در این بازی توسط یک برنامه تغیراتی ایجاد کردند که میشه روی تمام فریمور ها اجرا کرد.نقل قول:
کسانی هم که قبلا ورژن قبلی این بازی را دانلود کردند این تغیرات را توسط اموزش زیر میتونند انجام دهند و بازی را اجرا کنند.
کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=785786&postcount=60