2010 قيمتش هم £50 هستش حدودا ! ميشه 70$ اگه اشتباه نكنم .نقل قول:
کد:http://www.vg247.com/2009/11/11/mcv-natal-to-have-14-games-and-super-low-sub-50-price/
2010 قيمتش هم £50 هستش حدودا ! ميشه 70$ اگه اشتباه نكنم .نقل قول:
کد:http://www.vg247.com/2009/11/11/mcv-natal-to-have-14-games-and-super-low-sub-50-price/
حامد جان همین کنسول دست دومه هست که گرفتی ؟نقل قول:
مشکل از درایوش هست
هم eject اون ضعیف شده هم ظاهرا لنزش
سلام خدمت دوستان
شنیدم که اگه dvd بازی رو روی هارد کپی کنیم بهتره ولی هر چی میگردم گزینه ای برای کپی کردن پیدا نمیکنم.
اگه میشه یکی از دوستان روش کپی کردن بازی رو روی هارد xbox360 توضیح بده
با تشکر
شما بازی رو که میگذارینقل قول:
تو همون tab اول تو قسمت my xbox اون پایین گزینه y میره به قسمت game option
که وقتی وارد شدی گزینه سوم نوشته install to hard
خب منم بن شدم ! بازگشت همه به سوي اوست : دي
:31:نقل قول:
نوید نتونستی وصل نشی نه ؟
هارد رو هم پروندی اره ؟
بابا من از Test Connection متوجه شدم بن شدم ! اصلا فكر نميكردم ازين راه هم هارد رو از دست بدم ! خيلي حالم گرفته شد ! از بن شدن ناراحت نيستم ! قسمت بود برم يه جاسپر بگيرم ! : دينقل قول:
حالا يه وقته مشاوره به ما ميدي براي خريد كنسول پدرام جان ؟!
الان تمام بازي هارو با اين بازي ميكنم ! قشنك پدر كنسول و درايوش كه در اومد كنسول بعدي ! اگه خدا بخواد ميخوام بزنم تو كار بازي اوريج : دي !
تصميم داريم رو اين كنسول فقط بازي كپي و رو كنسول بعدي فقط بازيه اورجينال بازي كنيم ببينيم چي ميشه به هر حال بازگشت همه به سوي اوست همون طور كه قبلا گفتم : دي
بله همونه ...بازی کردم خاموش کردم 1 ساعت بعد اومدم دکمه رو که زدم سی دیرم باز نشد با ته چنگال کشیدمش بیروننقل قول:
حامد جان همین کنسول دست دومه هست که گرفتی ؟
مشکل از درایوش هست
هم eject اون ضعیف شده هم ظاهرا لنزش
خرت خرت کنان اومد بیرون خودبه خود رفت تو 2 ..3 بار خود به خود رفت تو اومد بیرون. بعد دوباره
باز موند داخلش ...پدرام جون محبت میکنی...یه کمکی به من بکن..هم در مورد لنزش که چیکار کنم
هم اینکه درشو چی کار کنم..؟ با هوا مکش بکنم درست میشه..؟
خوب حداقل هاردتو در می آوردی مرد مومن !!!! منم حتما بن شدم اما وصل نمی شم. به اندازه کافی Live زدم دیگه !نقل قول:
حامد جوننقل قول:
فعلا بهترین کار برای کنسول اینه که افقی بزاری
و سر فرصت باید بره تعمیر هم برای کشوش هم لنزش
که فعلا اگه افقی بزاری فکر کنم حله مشکل
هاردم رو دراوردم ! اما پدر سوخته ها ميزنن كنسول رو ميتركونن ! ديگه هيچ هاردي روش جواب نميده ! خيلي امسال وسيع بوده و به شدت حرفه اي شدن ! يكي گفت تا كريسمس هم ادامه داره : دي ! به هر حال خيلي وقت بود تو فكر خريد جاسپر بوديم ! هر 3 كنسول ms رو تست كرده باشيم ديگه ! لانچ و فالكون و در آخر هم جاسپر ! اصلا ناراحت نيستم چون حقمونه : دي !نقل قول:
تسلیت ! آره حقته ! D: همونطور که بهت گفتم اینجا هم می گم :نقل قول:
C4eva طراح iXtreme بعد از تست های متعدد تو هفته قبل گفته که Microsoft می تونه تشخیص بده که دستگاه کپی خور شده یا نه. چون خیلی ها با Account Silver هم بن شدند. اگر خود پدر سوختش با مایکروسافت قرار داد نبسته باشه طرز پیدا کردنو لو داده باشه.
این جریان هارد چیهنقل قول:
من دستگاهم رو سال 2007 خریدم ولی سر 1 ماه نشده 3 چراغ شد . تازه امروز تعمیرش کردم
قبلا 10-11 تا بازیه کپی مالزی خریده بودم فکر کنم 7-8 تومن بود...
dvd کپی بزاریم بن میشیم . مگه هارد هم میسوزه؟؟؟؟
یه راهنمایی کنید ببینم قضیه چیه سر منم نیاد
بابا تیکه میندازی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو که خودت استاده این زمینه ای
همکار انجمن کنسول ها
بابا مایه دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PS3 کم بود orig اش این نیز اضافه شد :31:
بابا روحیهنقل قول:
بابا انصاف و عدالت
من که live نمی اومدم جز برای up کردن gamer score
جدیدا هم که این خط adsl که گرفتم ping اش حدودا 130 تا 145 بود
یکی دوباری اومدیم
ظاهرا قسمت نبوده دیگه بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کسانی مثل تو که جونشون به live بستس باید هر طور شده برگردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز قبلا وقتی بن می شدند فقط نمی تونستی به live وصل بشی جدیدا اگر بن بشی :نقل قول:
- هاردت می ریزه بهم Save ها بازی هات و پروفایلت Corrupt می شن و دیگه روی یه کنسول تازه هم کار نمی دن باید فرمت کنی و پروفایلت باید با کنسول جدید از Live Recover کنی.
- دیگه بازی روی هاردت نصب نمیشه و کنسولت بی استفاده میشه.
- علت بن شدن هم شناسایی Firmware دستگاهته. همین فقط به Live وصل بشی بازی هم نکنی کنسولت Flag میشه میره تو لیست برای Ban Wave.
موقعی که افقی میزارم باز میشه dvd میزارم توش ولی بازیو نشون نمیده اما در همون حالت برمی گردونمنقل قول:
حامد جون
فعلا بهترین کار برای کنسول اینه که افقی بزاری
و سر فرصت باید بره تعمیر هم برای کشوش هم لنزش
که فعلا اگه افقی بزاری فکر کنم حله مشکل
به عمودی بازی میاد...(فک کنم اینقدر تو حالت افقی کار کشیدن ازش و از dvd های که استفاده کردند
یک جور حالت سنگینی روی لنز گذاشته و لنزه مشکل پیدا کرده..)
در ضمن موقعی هم که بازی میاد یک پیغامی که دقیق نفهمیدم در مورد اینکه باید اپدیت بشی میده.
که من نمی دونم یعنی چی..؟
خوب جامد جون بهترین حالت برای کارکرد درایو کنسول همون افقی هستنقل قول:
و یک نکته خیلی مهم هم اینه تحت هیچ شرایطی وقتی Dvd داخل درایو هست نباید کنسول تکون بخوره
اگه لنز باید تعویض بشه 12 تومان خرج داره
اون هم wave 4 هست برای بازی های جدید
که باید ixtreme کنسول و درایو رو up کنی و یا از activator استفاده کنی
و همچنین اخرین update مربوط به Dashboard رو بریزی
جامد..........:31::31::31::31:نقل قول:
خوب جامد جون بهترین حالت برای کارکرد درایو کنسول همون افقی هست
و یک نکته خیلی مهم هم اینه تحت هیچ شرایطی وقتی Dvd داخل درایو هست نباید کنسول تکون بخوره
خیلی خیلی ممنون می دم لنزشو تعمیر کنن. برای اپدیت هم اون موقع میام و اطلاعات میگیرم.
....زحمت کشیدی رفیق..واقعا ممنون....xbox 360 only with pedram sad
نه حامد جان !!نقل قول:
مشکل شما خود لنز نیست !! بلکه Focus اون هست که مشکل پیدا کرده.
Eject آرمیچر درایوت ضعیف شده . یعنی وقتی به آهنربای روی سقف درایوت میچسبه دیگه نمیتونه خودشو جدا کنه !!
برای لنز هم باید یک عدد فیلم DVD با حداقل فریم 16 بزاری ببینی تیکه تیکه نشون میده یا نه .
ببین دوست عزیز , MS اومده امسال برای BAN کردن روش های جدید رو در پیش گرفته .نقل قول:
Dashboard جدید MS امکان Send یکسری اطلاعات ورژنی و Certificat رو دراه که هیچ کس از این قضیه خبر نداشته.
حالا که همه این داشبورد رو ریختن وقتی بلافاصله به LIVE میشن تمام اطلاعات اونها ابتدا به سرور MS فرستاده میشه و با نام ID
کنسول شما در اونجا Save میشه , بعد اونها بعد از اینکه این اطلاعات رو چک کردن با Shut کردن ID کنسول شما دیگه نمیزارن وارد
LIVE بشین.
حالا قضیه هارد چیه !!
والا اینو هنوز کسی درست متوجه نشده چون یکی میاد میگه که من هاردم رو روی یک کنسول بن نشده گذاشتم و کار کرد و یکی دیگه
میاد میگه که من این کارو کردم و کار نکرد !!
ولی من در کل فکر میکنم مشکل از خود کنسول هست !!
چون هارد با یک فرمت به حالت اول بر میگرده . و همانطور که قبلا گفتم کنسول امکان Write رو نداره پس نمیتونه روی قطعات تغییر
دستوری ایجاد کنه.
هرچی هست از گوره خود کنسول بلند میشه.
نقل قول:
اینطو که از حرفای بچه ها دستم اومده اینه که مشکل از کپی خور کردن کنسوله. البته باید بازی هم اورجینال باشه.
مشکلاتی رو هم که به وجود میاد گفتین
1-من تا حالا کنسول رو به live وصل نکردم (کارتش هنوز دست نخوردس) حالا اگه ممکنه بگین که live فقط برای بازیه یا واسه کنسول و کارکردش updati وجود داره و اگه هست لازمه چطور این کارو باید کرد که بن نشم.؟
2- اگه بخوام live استفاده کنم چه بلایی باید سر کنسول بیارم؟
بازم ممنون
دوستان من یه چند هفته ایست کنسولمو روشن نکردم به پی سی ورلد هم نیامدم!!!!!!!!!!!!!!!
الان هیچی نمی دونم حوصله این همه پست خوندن هم ندارم!!!!!!!!!!
می خوام برم بازی های جدید رو بگیرم
لطف کنید بگید چه باز هایی واسه xbox اومده؟؟
الان من چه کار باید بکنم تا بتونم بازی های جدید رو اجرا کنم؟؟
ixtream 1.61 واسه liton اومده یا نه؟؟
ixtream کنسول من 1.51 هستش چه کار باید بکنم؟؟
این بن شدن تا کی ادامه داره اصلا تموم شدن داره یا نه؟؟
این داشبورد جدیده رو من چند وقت پیش وقتی لایو شدم خودش اپدیت شد و حجمش فکر کنم 100 مگ بود ولی بعضیا میگن یکی دیگه اومده 500 مگه!!!!!!!!درسته؟؟
از یه نفر شنیدم می گفت یه دایور ها سامسونگی هست که دیگه نیازی به ixtream جدید و از این جور حرفا نداره فقط بازیو می گیری می ذاری توش راحت اجرا میشه حالا چه قفل جدید باشه چه قدیم!!!!!!!!!!!درسته؟؟
راستی این قفل باز یها ی جدید رو که تغییر دادن چه جوریاست؟؟
ببخشید که این همه سوال کردم!!!!!:27:
خب شما کار خوبی کردی که اصلا به LIVE وصل نشدی !!نقل قول:
ببین دوست عزیز حتی خود من هم که 2 ماه پیش به LIVE وصل شدم نمیدونم الان تو BAN List ماکروسافت هستم یا نه !!
پس شما که به هیچ وجه به LIVE وصل نشدی یعنی حتی ID و Serial کنسول شما تائید نشده .و هیچ بلایی سره کنسول شما نمیاد.
پس تا زمانی که iXtreme 1.7 نیومده به LIVE وصل نشو.
نقل قول:
بازی که تقریبا زیاد اومده !!
Assassin Creed 2
Call Of Dutty MW 2
Tekken 6
GTA IV :Episodes From Liberty City
velvet assassins
brutal legend
borderlands
شما کاری نباید بکنید چون iXtreme شما 1.51 هست و میتونید به راحتی بازی های جدید که Wave 4 هستن رو اجرا کنید.
تا زمانی که ما بازیه کپی میخریم وبازی میکنیم !!
خب شما اون بعضی هارو ول کن !! یه چیزی واسه خالی نبودن عرضه میگن. آخرین ورژن از داشبود 72 MB هست.
ای بابا نمیدونم ایشون منظورش چی بوده !!! ولی عوض کردن DVD-rom به این راحتی ها هم نیست.
درایو سامسونگ هم که ماله 2 سال پیش بود
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
فقط میشه کنسول رو به حالت قبل از کپی خور برگردوند؟
اگه میشه . دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
این ixtrime 1.7 حدودا کی حدس میزنید بیاد . برا کریسمس میاد؟
اگه وقت و حوصله تایپ داری یکم در باره ixtreme توضیح بده و فرقش با قبلی ها چیه؟
آره اگه بشه فریمور اصلی رو از سایتش پیدا کرد میشه به حالت قبل از کپی خور درش آورد.چون حجمش زیره یک MB هست.نقل قول:
نه دیگه ولی بعدش فقط باید بازیه اورجینال بخری.
آره همون حدودا , چون فعلا فقط خبر هایی از شروع به ساختش شده و اینکه فهمیدن علت بن شدن چیه و در 1.7 انو رفع میکنن.
کلا در مورد iXtreme بهت توضیح بدم یا اینکه 1.61 با قبلی ها چه فرقی داره ؟؟
ixtreme ]چیه و مربوط به چه بخشیه ؟نقل قول:
آخرین ورژنش (1.6) با قبلیا چه تفاوتی داره؟
دوستان من xbox 360 ندارم ولی این قضیه هارد خیلی برام جالب شد:31:
فقط یه سوال داشتم شما اگه بن بشی باید کلا کنسول رو جدید کنی یا هاردش رو؟؟؟اصلا قابل تعمیره؟؟
بابا اگه اینجوریه که بیچاره شدین رفت اساسی:31:
با اجازه اساتیدنقل قول:
اونجوری که من متوجه شدم مشکل خاصی پیش نمیاد
هارد به هم میریزه که راه حلهای خودش رو داره . یعنی مشکل نرم افزاریه نه سخت افزاری
اگه هم بشه قبلش از هارد یه ایمج گرفت که دیگه فکر نمیکنم مشکلی باشه
مهدی جون کنسولت میره پی کار خودش و دیگه رو اون کنسول نمیتونی از hdd استفاده کنینقل قول:
و هاردت رو هم باید بدی یکی دیگه که ban نشده
واقعا اینقدر فاجعس؟نقل قول:
مگه ممکنه ای بلا رو سر کنسول بیارن؟
ببخشید من الان خوب متوجه نشدمنقل قول:
یعنی من بازی های mow2 و asaccin2 , takan6 و... می تونم بازی کنم حتی بدون active
اگه میشه یه مقدار کاملتر توضیح بدین
البته من تیکن 6 رو قبلا گرفته بودم ولی نتونستم اجراش کنم حتی با active
بابا چرا پست هام رو هی رد میکنین
؟؟
10 بار سوال کردم
میشه صدای بازی رو بدون اسپیکر هم شنید یا نه؟
مثلا با هدست؟؟
خب iXtreme یک نرم افزار ساخته شده برای درایو کنسول Xbox 360 هست که توسط اون میشه فایلهای Video Partition رو که براینقل قول:
شکست قفل بازی ها(Wave) استفاده شده رو اجرا کنه.
در بازی ها یکسری Certificate وجود داره و زمانی که شما میخوای بازی رو کپی کنی این فایلها به هیچ عنوان با اون بازی به DVD ی
دیگه منتقل نمیشه !!
واسه همین ما مجبوریم از فایلهایی به نام Video Partition استفاده کنیم که بازیه شما به اصطلاح Full Stealth Patch بشه و سرور
LIVE این بازی رو به عنوان یک بازیه Orginal تشخیص بده.
iXtreme 1.7 که هنوز اطلاعات کاملی ازش نیومده ولی علت اینکه iXtreme های 1.61 و 1.7
اومدن به خاطر حجیم بودن Video partition های جدید و نا هماهنگی بین اونها بود.
بله !!نقل قول:
اتفاقا شما با گذاشتن activate.iso داخل دستگاه نمیتونید دیگه بازی کنید !! و باید دستگاه رو یکبار روشن خاموش کنید.
iXtreme 1.51 چون قابلیت چک کردن Video Partition و حجم اطلاعات اونو نداره به خاطر همین بدون در نظر گرفتن نوع iXtreme
اجازه ی اجرای هر نوع بازی رو میده.
شما تیکن 6 رو باید بدون گذاشتن activate.iso بازی کنید.البته من هم فکر میکنم که iXtreme بنده 1.51 هست
چون بازی های GTA و MW 2 رو بدون گذاشتن activate.iso اجرا کردم.
خدا ازش نگذره !!! بهم گفت واست 1.6 ریختم ولی مثل اینکه اینطور نیست.منم اینهمه رفتم LIVE !!
سلام میخواستم بدونم چه جوری میشه با فلش داشبورد رو update کرد وآخرین آپدیت چیه چون من وقتی پوشه
SystemUpdate$ رو تو فلش کپی وبه کنسول وصل میکنم بعد از روشن کردن کنسول هیچ پیامی ظاهر نمیشه
2-وقتی تو داشبورد میام تو قسمت system information فقط اطلاعات ورژن داشبورد رو میبینم پس اطلاعات خود کنسول یعنی frimware کجا نوشته؟ ممنون
روش up کردن همینیه که توضیح دادینقل قول:
اینم اخرین ورژن برای Dashboard
[HTML] http://www.hb-released.com/download/xbox360/Updates/2.0.8955.0+Avatar.rar[/HTML]
تو اون قسمت هم فقط Dashboard رو مینویسه
ورژن ixtreme رسمی نیست که ms بزاره تو کنسولش
سعید جان اگه 1.6 نبودی که wave 3 ها رو نمیتونستی اجرا کنینقل قول:
فکر کنم بازی های wave 4 که گرفتی patch شده به wave 3 هستن
...بعد از یه مدت طولانی و تحقیقات و کمکهای دوستان یک نظر کلی در مورد کنسول xbox رسیدم ...
این که این کنسول اگر با بازیهای کپی خور بازی نشه بسیار عالیه درسته که کپی ارزون هست ولی
پدر کنسول رو درمیاره...همه دردسرها و مشکلات این کنسول با بازی های کپی خورش سره ما میاد..
در این صورت می تونی مثل یک عضو خانواده با کنسول رفتار کرد.
حامد جون دقیقا چه بلایی منطورته ؟ :31:نقل قول:
والا ماها که اینجا یک اکیپ 10 نفری هستیم که 17 ماهه کنسول داریم تو بگو دریغ از حتی یک سر سوزن اذیت شدن
روزی 7 ساعت کمه کمش روشنه
اونو قبول دارم مثل یک عضو خانواده
ولی خوب خودت که امار قدرت خرید ملت رو میدونی که امسال از هر سال دیگه ای اومده پایین تر
وقتی در امد خالص زیر ماهی 710 هزار توان زیر خط فقر اعلام میشه دیگه ...
نه منظورم مشکلاتیه که با کپی خوردنش به وجود میاد
شما اونجا راحتید می تونید به خوبی اپدیت کنید و به راحتی هر مشکلی پیش میاد حل کنید.
من رفتم پرسیدم اینجا 40 تومن میگیرن چی میگید xtream میکنند...
وگرنه منظورم اون مشکلاتی که شما فکر کردی نیست.:31:
جان ؟نقل قول:
کجا 40 میگیرن ؟
من تهران نیستم
ولی تهران 8 تومان میگیرن برای up کردن ixtreme
40 تومان ؟؟؟ :18:
[quote=pedram_sad;4398551]روش up کردن همینیه که توضیح دادی
فکر کنم منظور منو متوجه نشدی وقتی کنسول رو روشن میکنم هیچ پیامی مبنی بر تایید update ظاهر نمیشه؟
آخر چه جوری داشبورد رو با فلش آپدیت کنم؟