-
آبي پوشان كرسپو را بخشيدند
-------------------------------------
بازيكنان تيم چلسي اخيرا تاكيد كرده اند كه هم تيمي خود هرنان كرسپو را به دليل تمام دشنام هايي كه به تيم ملي انگلستان داده، بخشيده اند.
مهاجم آرژانتيني آبي پوشان در ديدار روزچهارشنبه مردان استمفوردبريج برابر تيم اندرلخت موفق به زدن يك گل شد تا نهايتا چلسي با نتيجه دو بر صفر پيروز ميدان باشد.
با اين وجود كرسپو از استقبال مردان جزيره مطمئن نبود. جو كول، هافبك موفق چلسي در اين رابطه مي گويد: "كرسپو در ديدار دوستانه انگلستان برابر آرژانتين تنها آوازهاي خوانده شده در جو استاديوم را زمزمه مي كرد. از آن مصاف به بعد، كرسپو همانند ديگر بازيكنان استمفوردبريج يك مهره ارزشمند و با اخلاق بوده است. در مجموع دوست نداريم كرسپو را به عنوان مهره اي غيرهمرنگ از جمع آبي پوشان جدا كنيم. در اينجا تقريبا همه او را بخشيده اند."
-
فرگوسن: در يونايتد بازنشست خواهم شد
-----------------------------------------------------
سرالكس فرگوسن، سرمربي تيم منچستريونايتد اظهار داشت كه در يونايتد كار خود را شروع كرده و در آنجا نيز به كار خود خاتمه مي دهد.
- فرگوسن كه از سال 1986 متصدي شغل سرمربيگري در يونايتد شده است، چند هفته اخير، به ويژه پس از تساوي روز سه شنبه يونايتد برابر ويارئال سخت تحت فشار بوده است، زيرا شاگردانش اكنون براي راه يابي به مرحله حذفي بايد ماه آينده بنفيكا را شكست دهند.
گفتني است؛ باشگاه گلاسكورنجرز اولين باشگاهي بود كه فرگوسن سه سال به عنوان بازيكن در آنجا مشغول به كار بود و اكنون اين باشگاه به فرگوسن پيشنهاد پذيرفتن شغل سرمربيگري راه داده و از وي خواسته تا جانشين الكس مك ليش، سرمربي كنوني رنجرز شود.
فرگوسن طي مصاحبه اي با بي.بي.سي اظهار داشت: "از موقعيت كنوني خود در اولترافورد راضي هستم و دوست دارم اين جا، آخرين جايي باشد كه كار مي كنم."
وي در ادامه افزود: "لزومي نمي بينم كه در مورد پيشنهاد باشگاه رنجرز فكر كنم، زيرا علاقه اي به كار در آنجا يا هيچ جاي ديگري ندارم و اميدوارم با خاطراتي خوش در اولترافورد به كار خود خاتمه دهم."
-
نگراني زندن از شرايط كروچ
بولو زندن، بازيكن جناحي قرمزپوشان ليورپول تاكيد كرد كه فشار وارد بر پيتركروچ روز به روز بيشتر مي شود.
به عقيده زندن، مسوولان ليورپول، كروچ را تحت فشار قرار داده اند تا بار ديگر به روند گلزني هاي خود در ليگ برتر باز گردد.
زندن مي گويد: "در اينجا همه از كروچ مي گويند. اينكه كروچ گل نمي زند. از نظر طرفداران ليورپول او بايد دوباره به روند گلزني خود بازگردد. با هر بار به ميدان رفتن وعدم گلزني بار اين مسووليت بيش از پيش برشانه هاي كروچ سنگيني مي كند. تمام قرمزپوشان سعي مي كنند تا با جهت دادن به حملات، امكان گلزني كروچ را افزايش دهند."
-
نيهات: احتمال تمديد قرارداد وجود دارد
---------------------------------------------------
نيهات قهوه چي، ستاره ترك رئال سوسيه داد كه پس از دعوت نشدن به تيم ملي تركيه، قصد اخذ مليت اسپانيايي را دارد، در مصاحبه با جمعي از خبرنگاران ترك و اسپانيايي گفت: "احتمال تمديد قرارداد من با رئال سوسيه داد وجود دارد."
وي گفت: "من از چند باشگاه معتبر اروپايي و جهان، پيشنهادات بسيار وسوسه انگيزي دارم، اما اگر مطمئن باشم كه تابعيت اسپانيا را به من مي دهند و احتمال حضورم در تيم ملي اسپانيا كم نيست، بي ترديد و با هر مبلغي در رئال سوسيه داد خواهم ماند و اسپانيا را تحت هيچ شرايطي ترك نخواهم كرد."
-
احتمال برگزاري جلسه هيات مديره پرسپوليس بعد از ديدار با استقلال اهواز
---------------------------------------------------------
جلسه هيات مديره پرسپوليس به احتمال زياد بعد از بازي مقابل استقلال اهواز برگزار خواهد شد.
انصاريفرد گفت:
به احتمال زياد جلسه هيات مديره پرسپوليس پس از بازي مقابل استقلال اهواز عصر امروز تشکيل خواهد شد.
در اين جلسه درخصوص مسائل مختلف باشگاه بحث خواهد شد و در مهم ترين مبحث درخصوص گزينه مديرعامل جديد پرسپوليس نيز صحبت هايي صورت مي گيرد تا در صورت امکان مديرعامل پرسپوليس مشخص گردد.
در صورت برپايي، اين جلسه ساعت هشت امشب به پايان مي رسد.
-
پيروزي تيم دوم عربستان مقابل پاراگوئه
-----------------------------------------------
تيم دوم فوتبال عربستان در جريان مسابقه اي دوستانه به پيروزي يک بر صفر مقابل پاراگوئه دست يافت. اين بازي در ورزشگاه پرنس عبدالله الفيصل جده برگزار شد.
تنها گل مسابقه در دقيقه 53 و روي ضربه سر عبدالطيف الغنيم به ثمر رسيد.
گابريل کالدرون سرمربي آرژانتيني تيم ملي عربستان، در اين بازي ترجيح داده بود بيشتر از بازيکنان جوان خود استفاده کند و احتمالا با همين مجموعه در پيکارهاي غرب آسيا شرکت خواهد داشت.
در مورد مسابقات قهرماني غرب آسيا گفتني است، اماراتي ها براي برپايي کمپ دو روزه در شهر شارجه و سپس پرواز به سوي دوحه، بيست بازيکن را به اردوي تيم ملي دعوت کرده اند.
-
بيژن ذوالفقارنسب:
جلسات هم انديشي به تيم ملي کمک مي کند
-------------------------------
جلسه هم انديشي کارشناسان و دست اندرکاران فوتبال کشور جهت حضور قدرتمند تيم ملي فوتبال کشورمان در مسابقات جام جهاني 2006 روز گذشته در سازمان تربيت بدني برگزار شد و مسائل و مشکلات عديده تيم ملي مطرح گرديد.
بيژن ذوالفقارنسب، سرمربي تيم فوتبال سايپا تهران و يکي از کارشناسان فوتبال کشورمان ضمن مثبت ارزيابي کردن جلسه مذکور گفت: به طور قطع تشکيل چنين جلساتي مي تواند تا حد زيادي به مطلوبيت و بهبودي اوضاع تيم ملي کمک کند.
وي افزود: برگزاري چنين جلساتي مي تواند کمک کند تا همه کارشناسان و منتقدان حرفشان را بزنند و ديدگاه هاي خود را مطرح کنند.
ذوالفقارنسب تاکيد کرد: معتقدم کشور ما کارشناسان خيلي خوبي دارد، آدم هايي که صاحب نظر هستند و اميدوارم در جلسات بعدي هم انديشي از وجودشان استفاده شود.
سرمربي سايپا در پايان گفت: نمي توانم جزئيات جلسه را فاش کنم، چرا که خود سازمان در اطلاعيه اي هر آن چه را که بايد عنوان شود را مطرح خواهد کرد. بنابراين از من نخواهيد که جزئيات سوال ها و جواب ها را مطرح کنم. به هر حال اميدوارم اين جلسات تداوم داشته باشد.
-
مهاجم مراکشي در تمرينات برق شيراز
-----------------------------------------
يک مهاجم ديگر در تمرينات برق شيراز شرکت خواهد کرد.
خليل صالحي مديرعامل برق شيراز اظهار داشت: متاسفانه والدو مهاجم برزيلي در حد بالايي در تمرينات برق ظاهر نشد وي حدود يک هفته در تمرينات ما شرکت داشت اما چيز خاصي از خود نشان نداد و مانند ساير مهاجمان خارجي از ديدگاه ما نمره قبولي نگرفت.
وي در ادامه افزود: برهمين اساس در نظر داريم مهاجم خارجي ديگري را مورد آزمايش قرار دهيم.
مهاجمي از کشور مراکش که در حال حاضر در يکي از تيم هاي اماراتي بازي مي کند مد نظر ماست او به زودي وارد ايران خواهد شد.
-
عليرغم اعلام قبلي؛
مجيد جلالي به جلسه هم انديشي دعوت نشد
----------------------------------------------------
مجيد جلالي، کارشناس و منتقد فوتبال کشورمان در جلسه هم انديشي در سازمان تربيت بدني شرکت نکرد.
عليرغم اعلام نام مجيد جلالي که قرار بود در جلسه هم انديشي در سازمان تربيت بدني حضور داشته باشد وي در اين جلسه شرکت نکرد و روز پنجشنبه از رفتن به سازمان تربيت بدني خودداري کرد.
گفتني است، علت نرفتن مجيد جلالي عدم دعوت کتبي يا شفاهي از وي براي حضور در جلسه هم انديشي بوده است.
جلسه هم انديشي روز پنجشنبه در سازمان تربيت بدني برگزار شد و کارشناسان و دست اندرکاران فوتبال کشورمان درخصوص مشکلات تيم ملي به بحث و بررسي نشستند.
-
مديرعامل فولاد:
برانکو به يک دستيار قابل اعتماد احتياج دارد
--------------------------------------------------
من يک آدم عادي هستم و از تلويزيون مسابقات تيم ملي را نگاه مي کنم، اما از روي نتيجه نمي توانم در کار برانکو اظهار نظر کنم.
مسعود رضائيان مديرعامل تيم فوتبال فولاد خوزستان ضمن بيان مطلب فوق گفت:
بحث نتيجه به عوامل بسيار زيادي بستگي دارد. بعضي اوقات با يک شوک مي توان معضل نتجه گيري را در تيم حل کند. مي توان در کنار برانکو يک دستيار قابل اعتماد و کسي که از نظر فني در شرايط خوبي باشد استفاده کرد و البته چنين شخصي بايد هم زبان وي نيز باشد.
وي در ادامه افزود: اين موضوع مي تواند تاثيرات بسيار خوبي در روند کاري تيم و نتيجه گيري آن ها باشد، البته به شرطي که برانکو به اين دستيار اعتماد کافي داشته باشد. اما اگر قرار باشد کادر فني را به طور کل عوض کنيم بايد با وسواس بسيار خاصي اين کار را انجام دهيم.
مديرعامل فولاد تصريح کرد: شايد من مواق برانکو نباشم اما اگر قرار است او را عوض کنيم بايد يک مربي بزرگ و کسي که جزو پنج مربي دنيا است را بياوريم. اما بزرگ ترين مربي دنيا هم احتياج به زمان دارد. به نظر من در اين مدت کوتاه باقي مانده تا جام جهاني صلاح نيست که برانکو را عوض کنيم.
رضائيان خاطرنشان کرد: بهترين راه براي اين تيم ملي، تقويت کادر فني است. ما شش ماه بيشتر وقت نداريم و اين در شرايطي است که تيم المپيک نيز نياز به توجه دارد و تقويت اين تيم در حال حاضر از هر چيزي مهم تر است.
وي در پايان گفت: اگر مي خواهيم در جام جهاني نتيجه خوبي کسب کنيم بايد اين تيم را فقط از نظر دستياران برانکو تقويت کنيم. اما بعد از جام جهاني اين تيم چه از نظر کادر فني و چه از نظر بازيکن به يک خانه تکاني اساسي نياز دارد.