web ui version اگر به روز نباشه چی میشه یا اگر بروز باشه چه فایدهای داره؟
Printable View
web ui version اگر به روز نباشه چی میشه یا اگر بروز باشه چه فایدهای داره؟
Firmware رو با چه روشی میخواهید آپدیت کنید ؟ اگر با روشی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده میخواهید آپدیت کنید من هم نتونستم آپدیت کنم و failed میشد . به هر حال با جستجوی زیاد با روشی که در این ویدئو گفته شده تونستم آپدیت کنم (نیاز به برنامه E5186 Toolbox هم هست) .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این webui جدید امکانات بیشتری از جمله USSD ، امکان مشاهده شناسه دکلی که بهش متصل شدید و همچنین امکان تغییر باند و فرکانسها و ... در اختیار شما قرار میده .نقل قول:
فکر کنم همونه .چون خیلی فایل دانلود کردم قاطی شدهنقل قول:
دوستان مودمb315 رو بدون انتن های خودش استفاده کنیم ضرری نداره براش؟
انتن هاش خیلی بد ریخته
دوم اینکه میشه کاری کرد که چراغ وای فای موقع استفاده چشمک بزنه ؟
یکی از دوستان لینک این برنامه روداره .من پیدانکردم. برنامه E5186 Toolbox
با آنتن و بدون آنتن سطح سیگنال رو باید مقایسه کنید و ببینید چه فرقی میکنند . اگر بدتر بشه که نباید آنتن رو بردارید .نقل قول:
لینک دانلود رو ضمیمه این پست کردم .نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید من این فریم ور رو ریختم رو e5377t پسورد میخواد و حتی نمیزاره فریم ور دیگه ای بریزم بازم پس میخواد ادمین هم صحیح نیست مشکلم هم این بود که نمیتونستم ریستور کنم تو رو به خدا شما رو به قران اگه بلدین کمک کنین یا یه حایی رو معرفی کنین که اونحا کمک کنن تا حالا ۸ بار سوال کردم در مورد مطالب مختلف کسی جوابم رو نداده اصلا
مشکلم اینه که رمز 192.168.8.1 رو میخوام به همراه اینکه این رو چطور میتونم ریست کنم س
سلام دوستان خسته نباشید من این فریم ور رو ریختم رو e5377t پسورد میخواد و حتی نمیزاره فریم ور دیگه ای بریزم بازم پس میخواد ادمین هم صحیح نیست مشکلم هم این بود که نمیتونستم ریستور کنم تو رو به خدا شما رو به قران اگه بلدین کمک کنین یا یه حایی رو معرفی کنین که اونحا کمک کنن تا حالا ۸ بار سوال کردم در مورد مطالب مختلف کسی جوابم رو نداده اصلا
مشکلم اینه که رمز 192.168.8.1 رو میخوام به همراه اینکه این رو چطور میتونم ریست کنم س
سلام دوستان
بنده میخوام یه مودم بگیرم که
1-از 3G/4G پشتیبانی کنه
2-همه اپراتور هار رو ساپورت کنه
3-قابلیت قفل روی شبکه رو داشته باشه
از این سه مدل پیشنهادتون کدومه؟
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
goo.gl/qWy2L1
مودم بي سيم 4G LTE دي-لينک مدل DWR-910
goo.gl/WZ1NYE
مودم همراه 3G/4G ایرانسل مدل Huawei E3372
goo.gl/N1bG2j
سلام دوستان کسی میتونی این فایلو دانلود بکنه ؟
WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.16.zip