دوست عزیز صد در صد کیفیت اینتل ست بهتره این دیگه شکی توش نیست!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز صد در صد کیفیت اینتل ست بهتره این دیگه شکی توش نیست!!نقل قول:
من خودم چند روز پیش از شرکتش خریدم 72 تومننقل قول:
من ستاپ باکسم مدل اکس ویژن 121 هست
می خواستم بدونم میشه فرمت mpg نشون بده
یا یه نرم افزاری هست که حد اقل mpeg به trp تبدیل کنه تا من فیلمی که می خوام از کامپیوتر بریزم تو فلش تو دستگاه ببینم
یه سوال شاید یکم مبتدیانه داشتم خدمته تون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم هم این که اگر ما یه دونه از این دستگاه های Set Top Box گرفتیم بازم باید از آنتن های هوایی استفاده کنیم دیگه درسته؟!
روی خود این دستگاه ها که آنتن وجود نداره
یعنی این دستگاه ها فقط و فقط یه همچین چیزی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه آنتن جداگانه ای چیزی نداره !!!
یعنی منظورم اینه که این دستگاه Set Top Box کاملا به آنتن هوایی ربط داره که مثلا باید حتما از آنتن هوایی خوبی استفاده کنیم یا نه ؟!!
بله دوست عزیز. این گیرنده های دیجیتال برای قطعی نداشتن تصویر میبایست به یک آنتن هوایی ترجیحا شاخکی و UHF متصل شوند. آنتن های گردان برقی مناسب سیگنالهای آنالوگ است و روی دیجیتال جواب خوب نمی دهند.نقل قول:
وقتی آنتن هوایی تنظیم شد و به خوبی در جای خود ثابت، دیگه مطمئن هستید که گیرنده دیجیتال در باران های شدید و طوفان ها دچار به هم ریختگی و شطرنجی شدن تصویر نمیشه!
در بعضی محلات که سیگنال دیجیتال در اونجاها قوی هست، شاید دریافت تصویر دیجیتال به کمک آنتن های رومیزی تک شاخه ای که بر روی میز به صورت عمود قرار میگیرند، امکان داشته باشد اما بسیاری از محلات نیاز به آنتن هوایی دارند.
یک آنتن شاخه ای UHF هوایی با مارک "آنتن کار" به قیمت 10 هزار تومان کار ما رو برای دریافت دیجیتال بسیار راحت کرد.
بله دوست عزیز فراوان هم هست منتها ایده آل من که نبود!نقل قول:
اما برای تبدیل دوربین مداربسته به RF بدک نیست!
قیمتش فکر کنم 5 تا 10 هزار تومانه! توی جمهوری و پشت شهرداری حتما هست.
به همون نام تبدیل AV به RF یا تبدیل سه فیشه تصویر به خروجی آنتنی
اون مدلهایی که من دیدم ساخت ایرانه و خیلی درب و داغونه ظاهر فلزی ش!
منتها چاره چیه؟! اگر چینی ش رو جایی دیدین به منم خبر بدین. درجه 3 چین شرف داره متاسفانه به این!
کسی جواب نداد:19:نقل قول:
سوني شاپ جان قيمتشون درسته !حسابي خورده تو سرش!نقل قول:
من توي توپ خونه قيمت كردم همين بود ومدل t7قيمتش 75 تومن بود!
این آنتن ها چگونه است؟
[HTML]http://www.saray.ir/Section8/page120.aspx?lang=Fa[/HTML]
کلا آنتن های شاخکی خوبند و جواب می دن.من توی میدون خراسون با مارشال 89 درصد سیگنال دارم آنتنم هم شاخکی جی وی سی هستش فکر کنم 4 یا پنج تومنه.نقل قول: