امشب حدود نیسم ساعت یا بیشتر طول کشید تا از روی سی و سه پل رد شدم.
Printable View
امشب حدود نیسم ساعت یا بیشتر طول کشید تا از روی سی و سه پل رد شدم.
من هم رفتم اصفهان برای اطلاعات بیشتر به امضام مراجعه کنید اصفهانی ها ... :دی
بنی جون خوش اومدی به اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... امشب سرعتم خیلی پایینه اومدم تو تاپیک نتونستم عکسا رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... در اولین فرصت یه سر می زنم به تاپیکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بچه ها کسی فرکانس شبکه نیومکس را داره ؟
سارینا تو هم اصفهانی هستی ؟
من عسل بانو رو میدونستم ولی شما رو نه ...
تابستون میرم ایرانگردی ... میام اون موقع ... :دی
بله دیگه اصفهانی نباشیم کجا باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خداییش شهر خیلی قشنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه ... به به ایرانگردی هم که می خوای بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خدمت شما
البته اسمش شده tv persia
11054 h 27500 5/6
دست گل شما درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... من دیدم خبری ازش نیست ها .... نگو اسمش عوض شده بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....آخه چند وقت بود هاتبرد نداشتیم ... بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های گل همشهری :11:
میگم دنبال یدونه از این خدمات مسافرتی ها که بلیط قطار بفروشه میگردم البته اینترنتی هم میشه بلیط خرید ولی کار دیگه ای دارم
من هرچی گشتم پیدا نکردم کسی آدرس نداره
تا خود راه آهن هم که میدونید چقدر راهه _ جاده اصفهان شیراز - نرسیده به شیراز !!
خواهش ميكنم:11:نقل قول:
كاري نكردم كه
چرا دیگه روشنمون کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....این تاپیک اصفهانیا هی قل می خوره میره پایین چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... چه خبرا ؟ خوش می گذره همگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]