چون اینو گفتی و گذاشتی تازه تو پرانتز نمیزارم در بری !:n10:نقل قول:
چرا افتضاح بود!؟
چون اینو گفتی و گذاشتی تازه تو پرانتز نمیزارم در بری !:n10:نقل قول:
چرا افتضاح بود!؟
یه خبر خوب ( احتمالا تکراری ! )
Norton v21 beta از Windows 8.1 پشتیبانی می کنه ( Antivirus , internet security , 360 edition )
یه آپدیت هم است که به زودی پایدار میشه که سازگاری با 8.1 بیشتر میشه
دلیل:-7ماه نود32 داشتم حدوداً 7و8 بار سیستم ویروسی شد تا اونجایی که دیگه سیستمم بالا نیومد. اونقدر ناراحت شدم که.ویندوز رو عوض کردم...نقل قول:
اول نورتون 2014 نصب کردم بدون آپدیت زدم اسکن(3تا ترو جان و2تا ورم و چند تاهم ویروس دیگه پیدا کرد)من حتی یدونه کرک هم رو سیستمم ندارم.قبل از نود هم کاسپر2013 و ...روهم داشتم.رفتم تو سایت av -test دیدم نود----------:n04:.ولی انصافا نورتون 2014 خیییلی خوبه.آنتی ویروسشو داشتم امروز اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم خیییلی خوبه.ولی انصافا من با کسپر هم 1بار هم ویروسی نشدم.
اینم مدرک رسمی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از تمامی دوستان....:n02::n06:
دوست عزیز هیچ وقت این نتایج تست ها ملاک برتری نبوده و نخواهد بود . فقط جنبه کل کل بین شرکت های امنیتی دارند :n10:
البته عوامل تجاری هم توی نتایج دخیله اگر همین نتایج AV-test رو با AV-Comparatives مقایسه کنین می بینین بعضی جاها دارن یه جورایی واسه آنتی ویروس خاصی طرفداری می کنن و نتایج رو طوری نشون می دن که برای شرکت های خاصی تبلیغ بشه :n10: بماند .
اگر قرار بود روی این نتایج حساب بشه ، Eset با 80 تا Certificate در VB100 اوله رکوردی زده که حالا حالاها کسی بهش نمی رسه .
توجه نکنین به این چیزا . اولین ملاک راحتی خودتون باشه . این نتایج فقط و فقط گمراه کننده و واسه اینه که شما ترغیب بشید محصول خاصی رو بخرید .
به هر حال بازاره دیگه واسه 1 قرون 2زار بیشتر هم دیگرو زیر سوال می برن بدتر از ایناشم انجام می دن /
من خیلی حرف ها دارم ولی منظورم یک جمله میکنم و میگم :نقل قول:
شما در استفاده صحیح از نود32 غفلت کردی!
نمی دونم ولی منو راضی نکرد.منظور از استفاده صحیح چیه؟؟؟مگه وب گردی و ویروسی شدن با eset smart security 6 عادیه؟؟دوستام هم این مشکل رو دارند.نقل قول:
اول از همه بگم که منظور من این نیست که دوباره برید نود32 نصب کنید!{جدی میگم}نقل قول:
فقط دفاع از این محصوله یا به نحوی دفاع از انتخاب شاید غلت خودم یا کلا اون هایی که نود دارند و مشکلی ندارند با هاش هستش!
اول این که انتی ویروس آپدیت باشه هم از لحاظ دیتابیس و هم از لحاظ ورژن!!
به نظرم همین یک مورد که میشه گفت مهم ترین مورد در استفاده از یک انتی ویروس هستش رو شما درش غفلت کردی!
مرورگتون چیه؟{یعنی چی اون موقع استفاده میکردید و چه ورژنی}
و یک چیز مهم دیگه یادم رفت بگم که هیچ موقع امنیت 100 نمیشه!
ممنون دوست عزیز...من 100% اوقات با گوگل کروم(آخرین نسخه) کار میکنم.و آنتی من هم همیشه آپدیت بود...(هر روز)نقل قول: