نقل قول:
در 90 درصد گارانتی های شرکتی در ایران خیر ... ولی باید بهشون بفهمونی که از روز اول مشکل داشته و حالا بدتر شده ، این خراب بوده و ....
باهاشون بحث کن :21:
Printable View
نقل قول:
در 90 درصد گارانتی های شرکتی در ایران خیر ... ولی باید بهشون بفهمونی که از روز اول مشکل داشته و حالا بدتر شده ، این خراب بوده و ....
باهاشون بحث کن :21:
کسی میدونه قضیه رجیستر کردن لبتاب های سونی چیه؟ باید تو سایتش رجیستر کنیم؟ چه ضرورتی داره؟
سلام دوست عزیز
هیچ ضرورتی نداره
انین قضیه برای همه شرکت ها می باشد
با رچیستر کردن تنها ای میل های تبلیغاتی برای شما ارسال می شود
دوستان رو نوت بوکم dell 1545 ویستا نصب هست الان اگه بخوام ویندوز xp هم اضافه کنم در کنار همین ویستا طبق آموزشی که تو انجمن هست آیا نوت بوک من مشکل چیپ ست اینتل رو داره که بخواد از ویندوز دانگیرید شده استفاده کنم
مشكل چيپ ست وجود ندارد فقط مشكل شناسايي هارد وجود دارد كه براي نصب XP بايد از توي بايوس به ATA انتقال داده شود .
سلام
من چند سوال دارم
1. ایا میشه لپتاب رو توسط ماشین شارژ کرد آیا نیاز به وسیله ای داره یا اینکه باید کاره دیگیو انجام داد
2. چطوری میتونم از حداکثر گرافیک لپتابم استفاده کنم آیا با این راه هم می تونم از حداکثر گرافیک کامپیوترمم استفاده کنم
3. چطوری می تونم از حداگثر شارژ لب تابم استفاده کنم
با تشکر
کمککککککککککککک!!! HELLP!!!
:19:دو سه روز پیش من یه 1225 گرفتم روز اول همه چیز خوب بود ولی روز دوم (دیروز) رفته بودم تو یه بازی که یه دفعه بلواسکرین داد و ری استارت شد دوباره ویندوز اومد ولی 1 دقیقه نگذشته بود که یه دفعه همه آیکن ها رفت شروع به فکر کردن کرد (همون دایره آبیه تو ویستا رو می گم) بعد صفحه خاموش شد و ری استارت شد و روی صفحه موقع بالا اومدن سیستم ( نوشته اچپی و برای ورود به ستاپ منو باید Esc رو زد) 1 دقیقه گیر کرد و بعد یه صفحه به نام system diagnostic اسمش تو همین مایه ها بود باز کرد و نوشته بود هارد وجود نداره ( Hard disk not exist) بعد ریست کردم و یه لود دیفالت کردم دوباره درست شد ولی تو ویندوز نمی رفت از حالت سیف مد رفتم ویندوز اصلی هم درست شد ولی توی ویندوز همش سی پی یوش درگیر بود و برای بستن یه صفحه هم نات ریسپاندینگ می شد بالاخره دستگاه رو خاموش کردم گفتم شاید خوب بشه. امروز که روشنش کردم ویندوز اومد یه کم باهاش کار کردم و به توصیه یه نفر چک دیسک رو از پروپرتایس درایو ویندوز زدم و ریست کردم بعد چک شد و ویندوز اومد ولی از اون به بعد هر دفعه روشن می کنم یا می گه هارد وجود نداره یا همین می رم تو ویندوز یه دقیقه نگذشته بلواسکرین می ده و باز ریست می شه می گه هارد وجود نداره ولی تو سیف مد تا جایی که امتحان کردم این مشکل نبود.:37::41:
مشکل از چیه؟؟هاردش فوجیستو ولی من خونده بودم که اچپی وسترن می ذاره از این نیست :41:
لطفا سریع تر کمک کنین
ببخشید اینو یادم رفت
وقتی می خواد هنگ کنه یه پیغام های مثل این هم میده (البته بعضی وقت ها( که این ها از کار می افته
explorer.exe
tgv.exe
...
اون دومی رو نمی دونم درست زدم یا غلط و تسک منیجر هم باز نمی شه که این ها رو فعال کنم
سلامنقل قول:
شدیدا متاسف شدم :41:
برو تو System restore یکی از Restore point های قبل از تاریخ نصب بازی رو برگردون اگه نشد ( یادمه گفتی داری ریکاوری میسازی) ریستور کن کل سیستمتو. بعد هم بنظرم برو بزن تو سر اون گارانتی که نگن دیر آوردی!
من فکر میکنم مشکل نرم افزاریه، مطمئنا اچپی به دلایل خیلی زیاد قطعات نامرغوب استفاده نمیکنه.
من پارسال بخاطر نصب یه UNDERCOVER یه مشکل مشابه برام بوجود اومد که بعد فهمیدم از ویروس بوده!!!!
ویرایش..............................