کور خود بودن و بینای مردم شدن را ترک کنید و مطمئن باشید خوشحال تر محبوب تر و راحت تر زندگی خواهید کرد
Printable View
کور خود بودن و بینای مردم شدن را ترک کنید و مطمئن باشید خوشحال تر محبوب تر و راحت تر زندگی خواهید کرد
اگه آخر هفته احساس میکنید حالتون خوب نیست و میزون نیستید حتما برید دکتر. نذارید واسه جمعه که پشیمون میشید!
گوشی، کامپیوتر، تبلت و ... رو هیچ موقع نزدیکای کریسمس، نزدیکای عید و اوایل تابستون نخرید...
اینو از من داشته باشید.
همیشه زیارت رو تنها برو وسفر تفریحی رو با دوستان
سلام .
آدامس جویده شده رو راحت دور نندازید . کلی به درد میخوره
:20:
تویِ بازار خمیری میفروشند که به اندازه یک پرتقالِ کوچیک هست و باهاش کیبوردِ کامپیوتر و داشبورد و فرمونِ ماشین و اینها رو تمیز میکنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میذارنش روی کیبورد یا داشبورد و فشارش میدند , همه ی گرد و خاگها و کثیفیها که با دستمال تمیز نمیشه میچسبه به خمیر چون با فشار دادنش میره میچسبه به همه ی کثیفیهائی که بخاطر ناهموار بودنش حوله و برس نمیتونه تمیرشون کنه .
شاید باورتون نشه اما قیمت این خمیر 40 هزار تومنه !!!
بنده به فکرم رسید که خودم بسازمش .
اولین چیزی که به فکرم رسید آدامس بود که میخوریمش یا در حقیقت میجویمش و بعد هم میندازیمش دور .
آدامس جویده که کاملاً شیرینیش از بین رفته رو چسبوندم به دکمه های ریموت کنترل تلوزیون که بر اثر مرور زمان کلی جرم و گرد و خاک گرفته بود .
آدامس رو میذاریم روی کلید و فشارش میدیم حسابی و برمیداریمش و اگر لازم شد چند بار تکرار میکنیم تا خوب تمیز بشه .
آدامش رو دائم وَر بدین تا قسمتهایِ تمیزش بیاد رو .
برای کنار دکمه ها و داخل شیارها هم به همون طریق , آدامس رو بذارید کنار دکمه ها و فشار بدین که تا حدی بره توی حفره ی دکمه و بعد بردارینش و ببینین چطور سیاهی ها و کثیفیها رو برمیداره .
باورتون نمیشه اما میشه مثل روز اولش !!!
البته بنده آدامسهای ایرانی رو امتحان نکردم چون ماده ای که آدامس ازش درست میشه خوب و بد داره .
باید یک نعلبکی رو کمی آب کنین و دو سر انگشتِ شصت و اشاره رو کمی مرطوب کنین و آدامس رو بین دو انگشتتون بگردونین تا کمی مرطوب بشه و نچسبه به چیزی که میخواین تمیزش کنین .
بعدش رویِ موبایل آزمایش کردم . نتیجه باورنکردنی بود . دور قاب , درون بلندگویِ گوشی که روی گوش میذاریم , دور دکمه ها , دهنی , دور عدسی دوربین و زیر درپوش باطری و جایِ باتری و درون جایِ سارژ و خلاصه همه ی گوشه و کنار و سوراخ سُمبه ها رو چنان تمیز میکنه که باور نکردنی هست .
هر وقت احساس کردین داره چسبنده میشه , کمی دو انگشتتون رو مرطوب و ادامه بدین .
بعدش روی ساعتِ مچی و انگشتر امتحان کردم .
باز هم نتیجه عالی بود .
برای پاک کردنِ لابلای دکمه های کیبورد لپ تاب و شیارها و روزنه ها هم عالی عمل میکنه .
روی فرمانِ ماشین هم که ناهموار هست امتحان کردم تمام کثیفیها رو میچسبونه به خودش و درمیاره از توی شیارها .
داشبورد هم همینطور .
البته برای روی فرمان و داشبورد چون مساحتشون نسبتاً زیاده باید از دو سه تا دونه آدامس جویده استفاده کرد و مثل خمیر نان بذارینش روی فرمان بعدش با دو انگشت بغلطونینش تا لوله مانند بشه بعد با سه یا چهار انگشت خوب بغلطونینش با فشار رویِ قسمتهایِ مختلفِ فرمان یا داشبورد و نتیجه رو ببینید .
رنگِ آدامس کم کم تیره و خاکستری میشه که اهمیتی نداره .
فقط دائماً زیر و روش کنید تا قسمتهایِ تمیز تویی بیاد بیرون و قدرت تمیزکنندگیش بیشتر بشه.
نکته ی مهم :
اگر احیاناً یک تکه ی بسیار ریز از آدامس به جائی چسبید اصلاً نگران نباشید . فقط آدامس تویِ دستتون رو کمی مرطوب کنید و فشارش بدین روی اون تکه که جا مونده , خودش کنده میشه و میچسبه به آدامسی که تو دستتونه .
از امروز به بعد ساعت و موبایل و کیبورد و انگشتر تون همیشه تمیزه و آثاری از گرد و غبار و کثیفی روش دیده نمیشه .
راستی هرگز آدامس رو رویِ زمین نندازین . میچسبه به کفش مردم . بندازینش تو سطل آشغال فقط و زیر میز و صندلی هم نچسبونینش
بعد از تموم شدن کارتون , دستتون رو بشورین و با یک برگ دستمال کاغذی خشک کنین و بعدش با همون دستمال کاغذی اون چیز رو هم تمیز کنین تا آثار و لکِ آدامس از بین بره (برای موبایل , ساعت و کیبورد و انگشتر و دیگر زیورآلات) .
اگر هم سوالی داشتین بپرسین .
هیچ وقت توی ماشین لباسشویی دستمال کوچک مثل دستمال عینک نیندازید.موقع تخلیه اب دستمال میره توی لوله اش گیر میکنه ماشین لباسشویی خراب میشه.یعنی دیگه اب رو نمیتونه تخلیه کنه
اگر اتفاقی اینجوری شد در کوچک که جلو ماشین لباسشویی هست را باز کنید اب تخلیه میشه بعد دستمال رو بیارید بیرون و بذارید دوباره ماشین کار کند
سلام .نقل قول:
آفرین
:10:
بنده بیشتر جاها که میرم میبینم 80% خانومها اصلا به این صافی که در پائین ماشین لباس شوئی هست توجه ندارند و بی خیالش هستند .
ميدونین تا حالا چه چیزهائی از توش درآوردم ؟
سنجاقِ سر
سنجاق قفلی
کلید
سکه , البته طلا نبود
:31:
مموری کارت !!!
انگشتر
گوشواره
انواع دکمه
سوزن
پاک کن
پیچ
واشر
:38:
حتماً حداقل ماهی یک بار بازش کنین و تمیزش کنین .
لباسشوئی هایِ دوقلو یا در از بالا هم همین صافی رو داره که توی حوض هست
درضمن وقتی از ماشین لباسشوئی استفاده نمیکنید به هیچ وجه درش رو نبندین وگرنه رطوبت داغونش میکنه.
در رو نیمه باز بذارید
خمیره CPU:
هیچ وقت فراموش نشه، این خمیر معجزه میکنه!
کامپیوتر یکی از اقوام روشن میشد بعد از 30-45 ثانیه خاموش میشد.دیدم خمیر CPU خشک شده،خمیره تازه زدم بعد روشن کردم مثل ساعت کار میکرد.:n02:
قابل توجه خانما : وقتی با یکی از خانواده یا طرف شوهرتون میرید بیرون بعد جلو یه مغازه یا بوتیک میگن فلان چیز قشنگه واسه خوشایندشون تایید نکنید ، چون شاید بخوان همون چیز رو واسه خودتون بخرنو میخواستن نظرتون رو بدونن . اینجوریه که گیر میفتین :n02::n09:
نقل قول:
راستی هرگز آدامس رو رویِ زمین نندازین . میچسبه به کفش مردم . بندازینش تو سطل آشغال فقط و زیر میز و صندلی هم نچسبونینش
مطلبتون خیلی جالب بود
با خوندنش یاد چیزی که افتادم قبلأ خونده بودم و احتمال 99/99 درصد همتون خوندین محض یادآوریه :
آدامس های جویده شدتون رو پرت نکنید توی خیابون
پرنده ها اینا رو بعنوان سنگ می خورن و به علت چسبندگی منجر به مرگشون میشه