چین و شرق و غرب
چیز پی ان و
با این وضیعت پینگ فک کنم باید بریم تو کوچه خر پلیس مونو بازی کنیم :-s
Printable View
چین و شرق و غرب
چیز پی ان و
با این وضیعت پینگ فک کنم باید بریم تو کوچه خر پلیس مونو بازی کنیم :-s
دوستان عزیز چرا کانکت نمیشه ؟ لول
برای همین سطح پلیر خوب خدایش ادم میمونه انقدر فرق بین چندتا کشور اروپایی باشه :n02: ولی کلا نشون میده بازی شدیدا تحت IQ پلیر مثلا یک پلیر روس از بازی چی میدونه :n08:نقل قول:
وست بیشترشون آلمانی و انگلیسی هستن اصلا روس و .... پیدا نمیشه ... البته خیلی کم
رفتم لولِ چین رو دانلود کردم ... فوق العادست! ArtWork های عالییییییی داره!
حیف پینگ افتضاحه ولی سطح بازیکناش واقعا عالیه چندتا ویدیو دیدم
اره دقیقا تو lolreply زیاد می بینم منم کلا کره جنوبی چین فلیپین تایلدی... واقعا سطح بازی عالی .... اکثر این تیم مسابقات مبینم یک دوتا پلیر مال همین کشور
تو همین West چندتایی هستن دیدم تا قبل se2 واقعا Elo گنده ای داشتن .....
چیزی که هست اینا کلا خورن شب تا صبح این مراکز ترک برای همین بود گذاشته بودن تو کشورشون :n08:
------------
من کلا از بعد ظهر میخوام برم تو نمییییییره همش تو صفم نمیدونم چه شه چندباری رفتم تو کلا پروفایل اینا نشون نمیداد ..................
کلا ما که نت تکرکیده بود اینم سرور ترکید.......
ماله شما هم کانکت نمیشه؟
اون صفش اره این میاد تمام میشه تو نمیره اکثرا busy میده ................
مگه خبر نداری خرپلیس هم حرام شده ببینتت گشته ارشاد میگیرتت. میگن چون محتواش تحریک امیزه و زیاد خم میشی حرامه:n07::n09:بهتره بشینیم جلو اینه به خدمون چای تارف کنیم :n20:نقل قول:
دوباره RIOT یه پتچ داد تا seasn بعدی گندشو نمیتونه جم کنه
دوستان باخت توی سیستم جدید رنکد حساب نمیشه درسته ؟
نه فقط وقتت به F...ck میره
چرا حساب میشه اما دیگه چیزی به اسم Elo نداریم.بجاش MMR اومده که در واقع سیستم MatchMaking بازی هست.یعنی هر چی آمار بازی بهتری داشته باشی(برد,Assist,...) به همون نسبت تو رو با بازیکنهای بهتری همگروه میکنه(هم خودی وهم تیم مقابل).برا همینم هست که جدیدا 30-40 ثانیه طول میکشه match پیدا کنه چون داره آمار بازیکنها رو مقایسه میکنه و اونهایی که با هم مچتر هستن رو شناسایی میکنه.کار خیلی قشنگی به نظر من.یه چیز دیگه هم که هست اینه که از این به بعد چیزی به اسمنقل قول:
league points یا lp داریم که با برد وباخت کم وزیاد میشه و اگه به 100برسه اون بازیکن جزو بازبکنهای برتر محسوب مبشه.بازبکنهای برترهم به بخش challenger میرن که فقط حرفه ایها هستن.حالا این که چطور و به چه شکل هست تو طول s3 معلوم میشه