401- ميشه بگي چه طوري مي توني 5 ميليارد و توي يك روز خرج كني ؟
Printable View
402- مي دونستي براي ديدن تعداد پست هاي خودت در يك تاپيك بايد روي آيكن پوشه كمي صبر كني ؟ (موس رو ببري روش بهت ميگه )
403- حالا كه مي توني بگي دقيقا چند تا پست توي مشاعره و صندلي داغ داري بگو ؟
404- ميشه بگي تا به حال چند تا تاپيك ايجاد كردي ؟
405- من خيلي كنجكاو شدم كه بدونم توي انجمن ! ترش تو ( نه شما ) چي مي گذره چند تا تاپيك توش داري ؟
ديگه نميگم منتظر باش ... ولي خودت منتظر باش !
سلام...
خوبه ساوس کله پزی زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شما هم رو صندلی داغی..وگرنه کارو بار کساد میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که ممتحنه هستم..اگه سر جلسه مچتونو بگیرم..هر دو تونو از صندلی داغ میدم اخراج کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............................
جدی اگه کسی ازت کمک بخواد بهش کمک نمیکنی یا ازت راهنمایی بخواد..اگه طرف بامعرفتم باشه اونوقت چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اگه بستگی داره و نمیتونی جواب بدی پی ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شوخی کردم یه موقع از دستم ناراحت نشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جوابشو بهم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
آهان گرفتم مچتو..........نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
2 غلط!!!
ساوس چیه؟
ساویس درسته.....
ممتحنه(مونثه)ممتحن درسته!!!!!!
آی ادیت نکن که کار ازکار گذشت........ماله کشی هم فایده نداره
حبف که تاپیک سوتی ها به ملکوت پیوست.........
داش اشکی جان فرانک رو که نمیدونم...........اما اگه منو (از صندلی)اخراج کنی خیلی هم خوشحال میشم.........
چون پول بیمه ی آتیش سوزی ندارم.......
مخلص شوما.........
(خودمونیم این کله پزی که تازه زدیم روی ادبیات گفتاریمون هم تاثیر گذاشته.......... خدا بخیرکنه)
خوب منم مچ میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
ساویس جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 غلط
مچتو چیه؟
مچ تو درسته.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حبف چیه...>....(ب)
نکنه منظورت همون حیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یر به یر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............................
در ضمن حالا شما بیا رو صندلی داغ..بیمه آتش سوزی رو درستش میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........................
در ضمن من کی حرفامو ویرایش کردم دادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........................
فرانک خانوم سلام...
منتظرم هنوز جوابمو ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاعرت که خوبه...
حالا من یه چیز عجیب غریب ازت میپرسم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین 3 بیت شعر بگو به صورت مشاعره...که هر بیتش کمتر از 5 تا نقطه داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما سوسکیدیم............
ای لعنت به این کی بورد قراضه مون ...........پاک آبرومونو برد..........(بزنم تو سرش که صدای چیز بده)
تسلیم. نمیشم.......2به1....... اون ه مربوط به مچ هم حذف الاجبار شد.... چی میگن ...ضرورت چه میدونم..........(اما خودمونیم غلط کی بوردی با دستوری فرق فوکوله.........میگی نه؟) الانه شاگرد اول کلاس میاد قضاوت میکنه..........
آهای فرانککککککککککککک
.........کجائی؟؟؟؟؟؟؟؟
ای داد بیداد........
یه کمکی چیزی.......
تقلب برسون........
بدبخت شدمممممممممم
..(جمعه ها کله پاچه مجانی مهمون خودم)
حکما حسین(مستر باید کله پزی بزنه..........با اون دست به تایپش.........نکبت انگار رجیونال ستینگ اشو گذاشته رو آنگولا.........آدم هیچ رقمه نمی فهمه این حسین چی میگه.............انکودینگشم که پاک تعطیله........سریلیک میزنه انگار)
خوب مي رم خونه مي خرم ماشين مي خرم 2 تا خونه درست حسابي بخرم تمومه سخت نگير :laughing:
تو 5 ميلياردا بده خرج كردنش با من
402- مي دونستي براي ديدن تعداد پست هاي خودت در يك تاپيك بايد روي آيكن پوشه كمي صبر كني ؟ (موس رو ببري روش بهت ميگه )
نه . ولي حالا متوجه شدم . مرسي بابت اطلاع رساني
403- حالا كه مي توني بگي دقيقا چند تا پست توي مشاعره و صندلي داغ داري بگو ؟
166- 197
404- ميشه بگي تا به حال چند تا تاپيك ايجاد كردي ؟
66 تا
405- من خيلي كنجكاو شدم كه بدونم توي انجمن ! ترش تو ( نه شما ) چي مي گذره چند تا تاپيك توش داري ؟
5تا اسمشم بگم ؟
ديگه نميگم منتظر باش ... ولي خودت منتظر باش !
هستم - كي شد 400 تا اوه چه زود گذشت چه جوون و بي دانش بودم اون موقع ها :happy:
نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
سلام
پس اخراجم شاگرد به اين خوبي دلت اومد اخه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
خوب نه جدي چرا من تا جايي كه بتونم سعي مي كنم كمك كنم به خصوص به بامعرفتاش
اما نحوه سوالت منا ترسوند ( ناراحت نشدم اختيار داريد)
اگه كمكي از دستم بر مي ياد بفرماييد (" اگه سخته تو پيغام خصوصي بگو كه روم بشه بگم نه )
فرانک خانوم سلام...
سلام اقا اشكان
منتظرم هنوز جوابمو ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد شرمنده
مراجعه شود به پست قبل
مشاعرت که خوبه...
حالا من یه چیز عجیب غریب ازت میپرسم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین 3 بیت شعر بگو به صورت مشاعره...که هر بیتش کمتر از 5 تا نقطه داشته باشه
در عبور خاطره بي كسم اي هم صدا
امدي دير امدي هم صداي بي صدا
امدي در باورم ساده و ارام و مست
امدي با حس مهر امدي روياي من
نروم در كوي او
او كجا و من كجا ؟
او همه مهر و وفا
حس و روح مهرماه
خدايي رو كم كني نبود همه فقط 5 تا نقطه
چي شد ؟
جر نزني بگي 5 مرز بود