میتونی یه فیلم از idm بگیری.میخوام سرعت دانلودت رو ببینم.:11:نقل قول:
Printable View
میتونی یه فیلم از idm بگیری.میخوام سرعت دانلودت رو ببینم.:11:نقل قول:
یه نفر دیگه هم میشناختم که همین بلا سرش اومده بود پول 256 داده بود مودم با 128 آپ شده بود 1 هفته طول کشید به اینها ثابت کنه سرعتش 128 هست.نقل قول:
معمولا اینطوره و فرق بیت و بایت رو نمی دونند. ولی اگر بخوای سرعت دانلود به طور عملی رو دربیاری واسه Adsl باید تقسیم بر 9.3 کنید کیلوبیت رو تا به کیلوبایت تبدیل بشه. تئوری میگه اگر مودم شما با 256 آپ بشه باید با 32 دانلود کنی ولی در عمل حدود 256/9.3 = 27.5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید. حالا طرف واقعا نمی دونسته یا می خواسته رندش کنه.نقل قول:
کارت رشته مجازی پیام نور هم بگذارید رو کارت جانبازی 5 مگ بگیرید.نقل قول:
نمی دونم بحث سر چیهنقل قول:
معمولا اینطوره و فرق بیت و بایت رو نمی دونند. ولی اگر بخوای سرعت دانلود به طور عملی رو دربیاری واسه Adsl باید تقسیم بر 9.3 کنید کیلوبیت رو تا به کیلوبایت تبدیل بشه. تئوری میگه اگر مودم شما با 256 آپ بشه باید با 32 دانلود کنی ولی در عمل حدود 256/9.3 = 27.5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید. حالا طرف واقعا نمی دونسته یا می خواسته رندش کنه.
اما نرم افزار های مختلف از درصد های متفاوتی از پهنای باند برای دانلود استفاده میکنن
مثلا IDM تقزیبا از 99 درصد پهنای باند استفاده میکنه
idm ملاک مناسبی برای نتیجه گیری مناسب نیست شما می تونید با idm دانلود کنید و با dumeter متوسط سرعت تو 5 دقیقه رو اندازه بگیرید تا به حرف من برسید. ببینید برای وایرلس G با سرعت 54 مگ در بهترین شرایط سرعتش زیر 25 مگ هستش چون این نوع شبکه وایرلس هست اتلاف پهنای باند از نصف هم بیشتر میشه. ولی شبکه های کابلی اتلافشون تقریبا ناچیزه برای همین وقتی مودم روی یک عدد ثابتی آپ میشه به خاطر اون اتلاف همیشه باید پهنای باند شما مقداری در حدود 0.137 % کمتر از مقدار واقعی باشه.نقل قول:
بحث سر اینه که سرعت دانلود مثلا 256 مخابرات تقریبا چقدر باید باشه.من و چند تا از دوستان 256 داریم یکی 27 دانلود میکنه.نیکا 24 دانلود میکنه.من 20 دانلود میکنم و مهرداد که 128 داره 15.3 دانلود میکنه.همه هم با IDM و لینک مستقیم گرفتیم.نقل قول:
خلاصه سگ میزنه گربه می رقصه.
اینترنت من از صبح تا الان قطع بود. الان چند دقیقه ست وصل شده. برای مرکز دیتا تیکت فرستادم بعد چند دقیقه زنگ زدن گفتن مشکل از طرف ماست درست می شه.
برای شما هم امروز اینترنت قطع یا کند بود؟
برای من اولش سایت های با دامین ir باز می شد بعدش دیگه اونهم باز نشد و دانلود به طور کامل قطع شد.
سلام
مال من از 11 اینطورا فقط سایتهای حکومتی باز میشد ولی یه ساعته درست شده
واسه من وصل میشد ولی وقتی سرچ میکردی اصلا سایت بالا نمیومد تا ساعت 1.30 درست شد.
این سایت پیوندها میدونید منظورم ..هی این سایته لود میشود. سایتای دیگه حتی گوگل اتفاقی نمیوفتا. فقط سند میکرد دریافت نمیکرد.
2 مگ بیشتر نداریم. تو ایران. واسه من 512 بسه مگه میخام باهاش چی کار کنم. چون اگه امسال مجازی قبول شمنقل قول:
اگه مخابرات 1 مگ برای حد اقل 4 ماه بدن خوب میشه.
یه سوال داشتم مگه اینترنت چی داره و چی هست که ایقدر روش محدودیت گزاشتن. گور پدر رئیس سازمان تنظیم
مقررات رادیوئی و ارطباتی. اگه خودمون دست بکار نشیم. تا اخر عمر باید پس گردنی بخوریم. این یارو مسئول سازمان
والا دیپلم هم نداره اگه داشت . حرف هایی نمیزد که به اینترنت ربطی نداشته باشه. یکی از سوتی هاش
(ما امسال تمام مناطق ایران رو به فیبر 20 کیلوبایتی مجهز میکنیم) این سوتی رو تو روزنامه جامجم هم نشون دادن.
منظورش این بود که 20 مگابایتی اونم برای اینترنت حلال . مگه فیبر نوری 20 مگابایت فقط سرعت داره؟
نقل قول:
سلام
خیر با توجه به نوع محاسبه ی شما سرعت من برابر با 26.7 کیلوبایت بر ثانیه هست این رو از دانلود 1 ساعته نتیجه
گرفتم که حدود 94 مگابایت دانلود شد(توی همون روز که تست رو قرار دادم)
به نظر میاد سرعت باید بالاتر از 25 کیلوبایت بر ثانیه برای سرویس 256 باشه ضمن اینکه dumeter سرعت 27.7
کیلوبایت بر ثانیه رو بعنوان پهنای باندم نشون میده
ویرایش:
بوسیله ی همون فیلمی هم که قرار دادم می تونید محاسبه کنید و میزان پهنای باند رو همین مقدار بدست بیارید