نقل قول:
سلام به سجاد عزیز
چیزی زیاده لینک :31:
بیا اینو دانلود و عکس بگیر :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سلام به سجاد عزیز
چیزی زیاده لینک :31:
بیا اینو دانلود و عکس بگیر :46:
یحیی بیا اینا رو توجیه کن:دی
لو رفتیم:دی
امروز صبح اینترنت مخابرات کسی قطع نشد؟!
هفته پیشم مثل امروز صبح تاظهر قطع بود 1899 هم جواب نمیده
من که الان آمدم نمیدونم قطع بوده یا نهنقل قول:
امروز صبح نت مخابرات قطع بود
عاغا:دی
بعد از شارژِ آنلاین هیچ کدی،رمزی چیزی بهت نمیده واسه پیگیری؟
میخوام برای دومین بار آنلاین شارژ کنم.خدا خودش رحم کنه:)
سلام به همه
قیمت سرویس های اینترنت مخابرات کرمانشاه نسبت به مخابرات تهران اختلاف قیمت زیادی دارد مثلا همین یک مگ 10 تومن نسبت به کرمانشاه ارزانتره_تهران:38 ولی کرمانشاه:48 تومن
فکر نکنم تفاوت قیمت مال مالیات و از اینجور چیزا باشد.آخه دیگه اینترنت که هزینه حمل ونقل نداره که بگیم اینجا باید گرانتر باشه
اینم لینک سرویس مخابرات تهران و کرمانشاه
من خودم به 1899 زنگ زدم و گفتن این موضوع را انتقال میدیم.از دوستان تقاضا دارم در حرکتی خودجوش!:20: زنگ بزنیم و اعتراض کنیم شاید فرجی شد!!!
نقل قول:
همین 1مگ رو بهت میدن برو خدا رو شکر کن تهران با هزار بدبختی 256 میدن
تو کرج خودم به زور و بدبختی تونستم 256 بگیرم.اونهم با کلی اینور و اونور رفتن.به خدا کرمانشاه خیلی بهتره :10:
یادش بخیر اون موقع ها همه از حسابگر و صبا و پارس آنلاین خط داشتیم.... چقدر به حسابگر فحش میدادیم...!!نقل قول:
این تاپیک جدید بود و ما هم سر ISP های کرمانشاه کلی جر و بحث می کردیم!
تا یهو مخابرات اومد و یکی یکی شدیم مشتری مخابرات(هرچند من قسمتم شد باز همون حسابگر...) اون موقع بود که این تاپیک شد تاپیک ADSL مخابرات کرمانشاه و دیگه حرف چندانی از بقیه زده نشد...
الانم که پورتها تو خیلی از مراکز کلاً برای همه ISP ها پر شده و همین موضع شرکت کنندگان صفرکیلومتر و علاقه مند رو در این تاپیک کاهش داده...
از سجاد کسی خبر نداره دیگه نمیاد تو این تاپیک! با اون پست مشهور ذوق زده شدنش از سرعت اینترنت ADSL!!!