سلام
مرحله یکی مونده به آخر این یارو هادسون تفنگو میگیره سمت من بعد دیگه هیچی نمیشه
یک آپدیت 70-80 مگی هم نصب کردم قبل اینکه بازیو شروع کنم اما باز اینجا گیر کرد
چکار باید بکنم ؟
Printable View
سلام
مرحله یکی مونده به آخر این یارو هادسون تفنگو میگیره سمت من بعد دیگه هیچی نمیشه
یک آپدیت 70-80 مگی هم نصب کردم قبل اینکه بازیو شروع کنم اما باز اینجا گیر کرد
چکار باید بکنم ؟
نقل قول:
شما در طول بازی هیچ مشکلی نداشتی؟؟؟؟:46:
واسه من که هر چند دقیقه اساسی تصویر آهسته میشد نتونستم کلا بازی کنم!:41::41::19::19:
سلام
اقا این گیم پد چجوری فعال میشه ؟
من میخوام با جوی استیک بازی کنم چکار باید بکنم؟؟؟
از قبل بازی رو در حالت Windowed mode قرار بدیننقل قول:
درایور کارت گرافیکتونو آپدیت کنین
نه من مشکلی نداشتمنقل قول:
با اینکه من با لپتاپ بازی میکنم و رم 2 گیگ دارم و گرافیک جی فورس 8500 اما با بالاترین کیفیت بازی کردم
مشکل بالا هم حل شد تا آخر رفتم بازیو
سلام داستان بازیو یکی برام تعریف میکنه من مرحله اخر هستم الان بالاخره نفهمیدم این mason مرده یا زندس؟
یا بقیه افراد مثله دراکژویچ و استانلر و .....؟؟؟؟
یه توضیح یکی میده داستان بازیو؟
بیشتر لگ های بازی مربوط به توان سیستم هست منم قبلا همین مشکل رو داشتم و فکر میکردم از خود بازیه ولی وقتی سیستمم رو کمی ارتقاء دادم تمام اون مشکلات رفع شد .نقل قول:
داستان بازی رو دوستان توی چند پست توی تاپیک کنسولی بازی توی چند پست ارائه کردند...نقل قول:
البته بعضی از لگها به ناسازگاری بازی با نوع سیستم(جدا از توان اون)هم برمیگرده....مثلا خود من توی صحنه هایی که بالای 45 فریم داشتم ولی لگ به وضوح به چشم میومد!!نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا ربطی به توان سیستم نداره!
همونطور که گفتم من تمام بازی ها رو (Metro2033-Dead Space2-MafiaII-Crysis2) ور هر بازی سنگین دیگه رو رو حالت Hardcore بدون ذره ای مشکل بازی میکنم.فقط و فقط تو این بازی مشکل دارم.حتی وقتی تمام تنظیمات رو low میذارم باز همین مشکل هست!
قبلا با کارت گرافیک 9800 و بعدش با G210 تو گرافیک بالا راحت بازی میکردم.ولی الان با GTS450 نمیتونم بازی کنم.ورژن درایورم هم 267 هست!!!!!!!!
کسی هست مشکل مشابه مشکل من رو داشته باشه؟؟؟؟:19::19::19:
بازیو که سیو میکنم. همون موقع resume داره
اما میام بیرون دوباره اجرا میکنم میپره فقط New Game داره. چرا آخه؟!