عادل من کیتهای مربوط به تیمهای این لیگ رو برات آپلود کردم ( پست قبل ) .نقل قول:
Printable View
عادل من کیتهای مربوط به تیمهای این لیگ رو برات آپلود کردم ( پست قبل ) .نقل قول:
حسین جان محمد ترکیبشو داد من الان میرم تو لیگ و بازی رم و بارسلونا رو انتخاب میکنم این اررور ر میده زود جواب منو بنویس دیره ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.حامد جان.من ترکیب رو سیو کردم.در اسلات 4 هستش.لطفا لودش کن و روی ترکیب اصلی کپی کن.ممنون.
این هم لینک که فقط 4 کیلوبایته:
سلام علیکم،کیف حالک؟کد:
30-40 ثانیه کجا بود.نهایتا 6-7 ثانیه هم طول نمیکشید.از منوی اصلی تا خود بازی 30 ثانیه هم نمیشه.البته شاید بخاطر سیستممه.
چه مشکل جالبی.از کجا راهشو کشفش کردی؟ببین من بیشتر با لباس آرسنال مشکل داشتم که البته با همون راه حلی که گفتی حل میشد.حالا باید این متنها رو دونه دونه برای کل تیمها ویرایش کنیم؟بیخیال بابا.... که میکنه این همه ویرایش رو.......
------------------------------------
حسین جان،من این فایل فورمیشن رو چون با عجله درست کردم فقط برای این بازی استفاده بشه.سر فرصت ترکیب اصلی رو تنظیم میکنم و دوباره دان میکنم.
خب اینکه دیگه سوال نداره خودش گفته دو تا کنترلر لازم داره منم قبلا گفته بودم باید تمام بچه ها حداقل یک دسته بازی داشته باشن تا از طریق دسته بازی و صفحه کلید بشه وارد بازی شد .نقل قول:
قبلش باید توی ستینگ بازی دو تا دسته و یا یک دسته بعنوان کنترلر دوم و یک صفحه کلید بعنوان کنترلر اول داشته باشی .
اینجا نوشته برای بازی بین کاربران،2 تا کنترلر لازم هست.حامد شما باید دوتا کنترلر توی فایل ستینگ تعریف کرده باشی.یعنی دو تا دسته و یا یک دسته و یک کیبورد.دو تا دسته اگه داری راحت تره.نقل قول:
حسین جان محمد ترکیبشو داد من الان میرم تو لیگ و بازی رم و بارسلونا رو انتخاب میکنم این اررور ر میده زود جواب منو بنویس دیره ممنون
-----------------------
حسین جان،بی زحمت پست اول رو مطابق با لیگ جدید ویرایش کن و توضیحات اینچنینی رو هم قرار بده و همچنین فایلهایی مثل کیت سرور و... تا هرکس مشکلی داشت ابتدا به اون مراجعه کنه و شما هم مجبور نشی یه راه حل رو بارها تکرار کنی.مرسی...
ضمنا در بازی های رو در رو ابتدای بازی باید استپ زده و از گزینه player opt. اگه درست نوشته باشم باید تیم حریف رو به حالت Coach Mode دربیاریم تا بازی اون تیم توسط کامپیوتر انجام بشه.
نه برای همشون لازم نیست اصلا ولش کن هر جور راحتی رفیق .نقل قول:
آخه حسین تو قسمت ستینگ بازی کیبورد بسته هست اینجوریه
حسین فایلی که برام آپ کرده بودی رو ریختم اتک کردم ولی درست نشد .لباس تیم ها به همون شکل ولی
این عکسو نگاه کن.
نقل قول:
با دسته بازی میکنی خودت یا گیم پد ؟
با گیم پد بازی میکنم